reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

owca jak przystalo deutchland to mieszanka wybuchowa ale u was to nic nonowego tak kulturowo;-)
yola to u was tez z kasa widze cienko:-( ale chyba taki ten miesiac a wsumie prawie go koniec
pr wspolczuje w piatek do 19:confused2:

reklama
a no masakra ciacho przerabane. Paweł po przedszkolu odstawi dzieciaki do mojej mamy moze dzis sie wyspie tzn poloze sie wczesniej i obejrze w spokoju jakis film bo P ma nocki... jutro wstane pomyje okna moze i jade na pogrzeb:/ tej kolezanki tata dla ktorego zbieralismy krew niestety zmarl:( bakteria objela cale cialo ;( szkoda człowieka bo młody byl nie wiem dokładnie ale chyba nawet 55 nie mial i zawsze taki pogodny lubil zartowac...

hehe Owca noo mieszanka wyborowa :)
My dziś też serwujemy winko i zmuszę mężula, żeby zrobił klimat i rozpalił kominek hehe a co ;)) Ostatnio postanowiliśmy nie jeść na wieczór - także od 19 jesteśmy na diecie :pP hehe ale winko nie zaszkodzi :)

U mnie byla mama to siedzialysmy sobie a teraz niedawno pojechala :tak:
wiec wpadlam zobaczyc do was ale nie ma nikogo..
laski pewnie mezus witaja hehe ;-)

Ciacho popatrzalam sobie na twoje ciasto z gruszkami mniam...to cos podobnego chyba do murzynka ?..ale mnie i tak by nie wyszle hehe

Zaraz trzeba winka sie napic ;-)

owca no moze i do murzynka ale proporcje same se wymyslilam, chcialam dac beze na góre ale lepiej jakby byla tam warstwa bitej smietany ale to juz zabojstwo kaloryczne

hej ja dzis zalatana
rano zrobilam ciacho..hmm jak dla mnie dobre tyle ze za duzo mleka dalam i polewa czekoladowa wyszla za zadka ale tak ok
poszlam do miasta na lowy.kupilam sobie ekstra sweterek niby golf dluzszy za dupe z kieszeniami..zastanawialam sie czy go kupic ale to jedyna rzecz ktora bardzo mi sie podobala no i ta cena ...moj sie smieje ze to nie duzo a dla mnie to duzo 90zl;-) a co najwazniejsze pasuje do butow :tak: gatunkowo widac ze dobre i do tego rajtuzki grafit do dzinsowej kiecki;-)jakbede miala okazje zapozowac do zdjec to pokaze wam sie:tak:
pizza tez wyszla super wogule dzis jakos tak wszystko mi wychodzi no oprocz tej czekolady:-D
zrobilam te krokiety z serem i z warzywami na patelni i mojemu bardzo smakuje wiec nie raz zrobie zapewne:tak:
bylismy jeszcze na rowerach a teraz czekamy az mlody zasnie:tak:
megi madziarena jakie winko macie?ja zakupilam czerwone polslodkie fresco i bardzo dobre :tak:

Marzenka to i oby wieczorek byl tak udany jak caly dzien ;-);-):-D
i dawaj szybko foteczke sweterka :tak:...dla mnie 90 zl to tez duzo by bylo za sweter ale co tam raz sie zyje i jak cie stac to kupuj :tak:;-)

Uciekam milego wieczoru wszystkim :happy:

reklama
pewnie marzenka jak gatunkowo dobry czasem mozna wydac chociaz ja bym chyba za tyle nie kupila:-D
tez sie zmywam wlasnie ogladam "stare lwy" super film
milego wieczoru laski

Do góry