reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

mojego jeszcze nie ma
wlasnie czekam na niego;-)
pewnie bedzie sie dzialo bo stesknieni na maksa :-D
maly tylko biedny poszedl spac siedzial przy oknie i czekal na tate i sie nie doczekal......
yolanta to rzeczywiscie jakis pech dzis....
megi da rade maly dzielny chlopina z niego;-)
madziarena jednak dzis wraca i bardzo dobrze bo ja mam jutro wolne i mam nadzieje ze do pracy nie bedzie musial jechac

reklama
Hej
No Marzenka to było hotowo w sypialni :p my boy w pracy ale dziś krócej bo piątek więc małą odbierze z przedszkola biedna podekscytowana że tacie pokaże jak puzzle układa :)
Aniolek zapiekanka musi być superrrr podeslij <mniam>
Yola co zapechowy dzień, a może ta stówka gdzieś w kieszeni się ukryła ??
Pr rzuć te fajki !! bleee :))
Megi trzymamy kciuki za Pawełka ...
Ja wczoraj pojeździłam 35 minut na orbim i padlam normalnie w głowie mi się kręciło że szok ... ciekawe czy ten cykl należy do udanych ... się okaże ... do miłego ;)

hej
madziarena a u mnie spontan no zobaczymy co bedzie:-D
ciacho tak robilam paznokcie..
dzis mam wolne mezu pojechal malego zawiesc do przedszkola i do pracki cos tam zalatwic a ja chyba skocze do miasta kupic se jakas bluzke bo nic nie mam...potem ciacho zrobie ciacho jablka plus rodzynki zamiast orzechow zobaczymy jakie polaczenie wyjdzie....

Hej
Też robię ciasto tyle że my standard to murzynek z orzechami w środku na to krem waniliowy a na wierzchu malinki, mój tak uwielbia. Dziś na wieczór ma przyjechać, zobaczymy czy dzieci zdążą się zobaczyć z tatą. Na kolację lazania, pieczone udka i winko (a potem spać):-D
Dziś Zuza na 11.30 bo angielski no i prosto z małym do przychodni. Przyjdę to placek dokończę.

megi u mnie na wieczor dzis pizza i salatka z feta plus winko:-D
u mnie sie juz piecze ;-)pierwszy raz robie taki
a jeszcze mam zamiar zrobic ala krokiety ale z warzywami na patelni plus mieso kurczaka i ser zolty
jadlam to kiedys pycha ciekawe czy tak samo bedzie moje smakowac;-)

No to u Was dzisiaj same pyszności, aż smaka narobiłyście ... Też bym sobie lazanii zjadła albo krokiecika ale normalnego ... ach dziewczyny przestańcie już pisać o takich rzeczach :-p

U Nas choroba zdominowała Mnie i Męża tym razem. Dalej zatoki męczą Mnie i dodatkowo katar i gardło :-( fatalnie się dziś czuje, Mojego nie ma pojechał na grzyby wczoraj zarobił niecałe 50zł ... :tak:

Laseczki miłego wieczoru dla Was dzisiaj!!!;-)

czesc laseczki dopiero mam chwilke
jakie smakolyki robicie, ale jest okazja to trzeba, ja dzisiaj cos z gruszkami upieke, jutro moze krokiety zrobie bo cos mnie ochota naszla:-D

Witam ja juz w domciu pichce obiadek dzis makaron smazony z warzywami i kurczakiem plus pierogi z grzybami dla mlodej bo nie lubi takiego makaronu hehe :-p
widze ze wy tu rzadzicie w kuchni takie smakolyki robicie,to sie bedzie dzis u Marzenki i Megi dzialo wieczorkiem haha obie winko stawiaja :-D...ja dzis tez mam ochote na jakiegos drina albo winko swojskiej roboty na wieczor ;-)
Zaraz mloda wraca ze szkoly dzis przyjdzie z 2 kolezankami jedna ruska druga turka haha mieszanka ;-)

No nic uciekam do garow :-)

reklama
Na smakołyki widzę Was wzięło :-D Od samego czytania ślinka cieknie, hehe. Ja do pieczenia mam dwie lewe i w dodatku połamane ręce, więc poza jednym plackiem, który o dziwo mi wychodzi, to się nie tykam :-p A na obiado dziś skłądników nie mam na coś wypasionego, a dopiero dziś się dowiem, czy mama będzie miała stówkę pożyczyć nam do 10go, więc nie kupuję nic.

Ale mam dziś ochotę na piwo, no niech to szlag :-D

Do góry