reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Witajcie.
No pogoda straszna jest, deszcz pada, wiatr wieje zimno jak nie wiem co ... :sorry: nic się człowiekowi nie chce robić przez taką pogodę tylko spaaaaaaaaać ...

dzien dobry:-) pogda niezbyt ale juz sie cos przejasnia i tylko mrzy
a ja juz po wiekszych zakupach, z psem bylam, zupe gotuje, jeszcze pranie zrobie i troche na miotle polatam i popludnie bedzie wolne:-D
yola kawa mniam ale nie chce mi sie robic a napilabym sie, mycha, megi halo

zajadam nalesniki wramach obiadu..
wlasnie wrocilam od kosmetyczki i zaraz do pracy ide;-)
a dzis mam nadzieje ze mezus bedzie na mnie czekal wdomku:tak:no chyba ze nie wytrzyma i przyjdzie do sklepu;-)
madziarena nic nie slyszalam................

Marzenka to kiedy Damian wraca dzisiaj czy jutro ? Oj to dzisiaj będzie ostra noc :pP
Kurde ale pogoda dziwna ... wrrr nie lubię tak ... zaraz jade po malucha - przedłużam dziś odbiór jadę o 14:20 bo wczoraj byłam o 14 i i tak czekałam do 14:30 bo moja mała się świetnie bawiła na placu zabaw ;)

Ja też polatałam dziś, targ zaliczyłam, malinki na placek kupiłam potem biedronka i do domku. Mój niby jutro wieczorem wraca, okaże się. Jutro na szczepienie z małym na 12.30 będę miała z głowy puki jest w miarę zdrów :tak:
marzenka z chęcią byś pewnie w domu została i na D czekała niż to do pracy no ale cóż..wieczór będzie dla was;-)

reklama
Witam laski :-):-)
u nas slonecznie ale wietrznie dzis...
siedze i nudze sie , maly jest znow u kolegi sasiada a mloda u siebie cos majstruje ;-)
ja chyba wezme psa i pojde do zoologicznego po karme..

Marzenka to beda wiory dzis u was w sypialni lecialy haha :-D:-D co robilas u kosmetyczki ??
PR ty leniuszku hehe ;-)
Aniolek rzuc tu przepis na ta zapiekanke z jakim to serkiem robilas ?? czy masz na mysli zolty ser?..

Milego popoludnia babolki uciekam na spacer :tak:

Do góry