reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Pr jak hesia ostatnio byla chora, to tez podejrzewali zapalenie gardła i jamy ustnje i polecili mi tantum verde do psikania. i powiem ci, ze mała zaczela po tym jeśc, bo to jest przeciwbólowe i p.zapalne. może spróbuj, to zawsze odkazi. a można od 6 miesiaca zycia chyba.
i mowili, ze na ząbkowanie bardzo bolesne, tez polecają wlasnie tantum verde.

no zimno dziś jak cholera, aż rozpaliłam w kominku z rana, żeby się powietrze zmieniło, bo normalnie cała byłam skostniała. dobrze, ze mała chociaż ciepła, bo biega i lata. ale przez tą pogodę chyba mi nie wytrzyma do 12, bo widzę, że się słania powoli. włączyłam jej teletubisie, to się wtulała we mnie...normalnie jak nie to dziecko.

reklama
future w domu inaczej zawsze chlodniej niz w mieszkaniu ale latem super bo na dworze cieplo a w srodku chlodek:-) a jak nosek mlodej?

czesc i tu
no ja juz w skarpetach po domu chlodze, bo po nogach ciągnie- kapci nie toleruję.
i mi młoda też dzis szybciej marudziła i padła wcześniej... przez pogodę.

Ostatnia edycja:
ciacho nosek lepiej, smaruję jej kremem na pupę nivea baby, i powiem ci, ze bardzo ładnie jej się wysusza. zresztą nie dopuszczam,z eby nie był nieposmarowany, bo to pewnie mało komfortowe miec cały nos w strupku, pewnie by ciągnęło skórę.

Larvunia moja padła pol godziny wczesniej, no trudno, ale staram się zawsze ją kłaść o 12, lub po, bo pozniej do 20 ledwo mi wytrzymuje. a z kolei jak zaśnie przed 20, to wstaje po 6 rano, a tego nie toleruję ;) coprawda Jacek wstaje wcześniej teraz do pracy i ja wstaję, ale jakoś 2 dni temu spała do 8.30, to ja nawet nie słysząłam kiedy on wstał i pojechał do pracy, a przecież tak lekko śpię, że każde chrapnięcie małej słyszę... no ale widać tylko ją mam słyszeć. tak natura nas - mamy - stworzyła ;)

Hej ja juz w domciu wrocilam wlasnie kilka minut temu
grupa taka sobie w sumie 18 osob w tym 4 polaczki :tak:
biore sie za obiad :tak:

Ciacho sto lat i najlepszego dla corci :-):-)

Pawel juz po wizycie z Jaskiem.. jednak to zapalenie jamy ustnej bidul pamietam jak z Amelka to przechodzilam masakra byla i z nim to samo:( i dostal gencjane do smarowania i tantum verde przeciw bolowe i antybiotyk dalej i syrop. I zastanwiam sie nad tym ze Amelki chyba tez na te chrzciny nie wezme. bo Janek bankowo zostaje z tesciowa. NIe chciala bym zeby Amelka zarazila tez Antka i Kacpra co myslicie brac ja czy lepiej ja zostawic tez z tesciowa?

ja mysle, ze mozesz zostawic, przeciez to nie żadan uroczystość dla dzieci, bedzie się po pierwsze nudziła, a po drugie wam i bez niej może być wygodniej, a skoro teściowa zostaje...hmmmmm. ja moją zostawiałam z mamą jak gdzieś jechaliśmy. teraz jak na komunie jechałam, to mogłam ją śmiało zabrać, ale wychodzę z założenia, ze takie imprezy nie są dla takich dzieci. one nic z tego nie pamiętają, a tylko się plączą pod nogami.

zamieściłąm kilka fotek, jak Hesiu mi pomaga z praniem ;)

Ciekawe jak tam Zuzia? dziś mają angielski będzie opowiadać tak jak wczoraj:
pytam z kim mięliście religie??? ona mi odpowiada: -z panią czarną:-D (czyli z siostrą zakonną) rozbawiła mnie:-D
PR zdróweczka dla Jasia, bidulek:(
Mój też jakiś nie w sosie mały...

Dziewczyny proszę Was zarejestrujcie się na ShinyBox - Blask kobiecego piękna - Odbierz darmowe próbki kosmetyków
brakuje mi tam tylko 55 punktów i dostanę pudełko z kosmetykami za free
pomożecie?? To nic Was nie kosztuje ;-)

megi hahaha Pani czarna, dobre dobre ;p Ja kiedys rozmawiając z moim powiedzialam na zakonnice pingwin i mlody niestety podłapał...

Ostatnia edycja:
reklama
Kurcze ale zimno, synek po mieskzaniu z długim rękawkiem i długich spodniach lata.

Wczoraj byłam na zebraniu w p-lu, w sumie trwało 2,5godz myślałam , że kręgosłup mi pęknie na tych małych krzesełkach.
Mały w przedszkolu jest ponoć grzeczny,ani razu nie płakał. Jak rano wchodzimy do p-la to jeszcze w ubranaich chce lecieć na salę i się bawić. Jestem z niego dumna że tak ładnie sobie radzi.

Nie wiem co zrobić bo zajęcia dodatkowe będą tylko w godz.15-15,40(raz tygodniu angielski i 2 razy gimnastyka korekcyjna) a ja go wtedy odbieram, nie chcę żeby zostawał dłużej bo on już 6:45 jest w p-lu i zaraz po 15 pędzę po niego i już 5 po jestem.

Do góry