reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
hello
ja po pracy..cos sie stalo u mnie w domu z pradem i nie mialam wiec zeby nie nudzic sie poszlam z malym na dwor jeszcze a teraz juz blogie lenistwo;-)
madziarena mi tez przysylaja ale ja tak sie nie kusze na takie wczasy:-D
kochana a ty zapomnialas ze mialas zmierzyc amelce butki?:-D

Hejka wszystkim:)
No i już jutro tydzień za nami jeszcze tydzień i koniec wczasów. Dużo już zwiedziliśmy, jeszcze troszkę przed nami. Ja jutro robię dzień wolny sobie i zostaję z dziećmi w pokoju. Pójdę jedynie na plac zabaw. Mąż jutro z kilkoma innymi osobami wchodzi na Giewont, dla mnie to zbyt długi szlak. Dziś pokonaliśmy dolinę kościeliska i dolinę krakowską. Pieszo ok 7km w sumie. Zuzia jest dzielna że tyle na nogach chodzi, podziwiam ją. Ja tam zbyt długich odcinków nie lubię pokonywać. Za tydzień w czwartek już wracamy ale prosto w rodzinne strony do Mogilna kilka dni tam i wracamy do domku. ie czytam was bo nawet czasu nie ma, teraz przelotem jestem bo wróciliśmy z miasta i czekamy na kolację. Pozdrawiam!!

heloł.
PR w necie są całe pościelki z haftowanymi imionami, możesz coś zgapić, albo kupić małemu, bo nawet chyba nie drogie były jak widzialam. na pewno do 100 zł tak jak chciałas.

ja po drodze zajechalam zrobić hbs i hiv i mam taki zaje.... krwiak, a babka mowi...ojej ale kruche naczynka. pipa jedna mogła się delikatniej wkłuwać. to fakt, ze mam delikatne i kruche, bo od sterydów pękają, ale bez przesady. siniak na 8cm..... jutro pewnie kolory tęczy przyodzieje.

potem skoczylam zerknąć do lumpa, i kupiłam hesi płaszczyk na jesien, ale taki szeroki, że nawet starczy chyba na następną wiosnę haha. chyba, ze nie przestanie rosnąć zołza mała.

future mi przy pierwszym porodzie kobieta tak dlon pokula zeby wenfloc wbic ze mialam same siniaki po 5cm a i tak musiala gdzie indziej bo jej sie nie udalo
uciekam milego wieczoru

no owca wypoczywaj ;)

ciacho - no i ja mam podobnie. siniak, a teraz leżałam z Helenką, bo cos nie chciała spac i jak mnie walnęła w to mijsce, w tego siniola, to myślałam, ze się posikam.........

spadam tez, mialam prasowac, ale mi sie już nie chce. wypije bawarke do końca i spać ide.

hej.
Ciacho - ja tak orientacyjnie na razie pytałam bo zawsze zastanawiałam się o co chodzi w tym gruponie.
Marzenka - ale ja tez na tyle czasu i za taka cene bym nie pojechala, jesli juz to wchodzila jedynie grę opcja wyjazdu na 2 dni - 3 noce a to bylo duzo taniej. Tamta cene podalam tak o bo mialam skopiowana :) nie wydałabym tyle kasy na drugie wczasy :)))
W góry jesli pojedziemy to w ciemno - ja mam od 15 urlop - postój.
Owca udanych wypadów i odwiedzin :)
Future mi sie tez nie chce prasować, nie mam sił ... wczoraj przyszłam do domu o 22 nim sie ogarnelam i mala i jeszcze podlogi pomylam to byla juz 1 :/ masakra - brakuje dnia normalnie !

hallo
Future- mi tez z Amelka takeigo siniola zrobila na cala reke bonie mogla zyly znalezc i tak mi pogmerała ze ja przebiła....
megi- zwiedzaj kochana zwiedzaj:)
marzenka- ja tez mialam ochote wczoraj leniuchowac ale niema lekko ale na szczescie dzieciaki przed 9 zasnely to moglam chcociaz w spokoju tv poogladac...
owca- milego odpoczynku:)
Madziarena- urlopik powiadasz ja tez jutro ostani dzien i bedzie 9 dni wolnego juuuupi

reklama
dzien dobry
o to zaczyna sie druag fala urlopow:-) megi wypoczywaj, laduj akumulatory na zime zeby starczylo do wiosny:-):tak:
pr jezdzisz autem czy dalej sie czaisz?
a gdzie reszta bab?

Do góry