reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Hej ja odpoczywam bez dzieci
corcia spi od 3 dni u kuzynki a mlody tez dzis pojechal ale wroci pozniej :tak:
takze siedzimy z tesciowka kawke popijamy i ciacho podjadamy hehe :-):-)

ja bylam dzidziusia ogladac ma tydzien ale slodziaczek chcialabym chyba jeszcze kiedys :tak::rofl2:

Aniolek fajnie ze twoj niebawem przyjezdza :-)

oWca- widze zachcialo sie:) ja juz produkcje zamknelam no chyba ze sie przytrafi kiedys to co zrobie. Wypchne mlodego z pieluch i nie mam zamiaru sie juz w nie je wiecej bawic;p Jak na razie wypchnelam go z lozeczka;] od tygodnia spi z Amelka;] teraz musi przyjsc czas na pieluchy albo smoka...

PR no zależy jakie masz łóżko ;) ja mam na stelażu takie wielkie, a pod łóżkiem mam tylko "koty" wiec spokojnie wjeżdza i wymiata. pod kanape jedną wjeżdza, ale pod drugą niestety nie...no ale zwykłym odkurzaczem też nie wjeżdzam.
jest to straszan wygoda, ja się dziwię skąd on za każdym razem wymiata tyle kurzu, bo ma taki pojemniczek na sam kurz, to ja nie wiem skąd tyle roztoczy. a odkurzamy codziennie. no i jak odkurza pod stolem czy szafką...to nie musze się schylać.
z dywanów psie włosy bardzo wyczesuje i dywan zostawia taki wyczesany i od razu kolorów nabierają dywany ;) tak wlosy stają do góry. no jest rewelacyjny. ja polecam. chociaż u nas wielki dom, i np nie daje rady na jednej baterii odkurzyć chaty, no ale 170m2 to nie ma się co dziwić, generalnie jest to odkurzacz do mieszkań. i najlepiej zamknąc go w pokoju i poodkurza i dalej, do następnego, nie można mu pozwolic jeżdzić bez sensu po domu, bo się gubi :no:

reklama
future te samojezdne niby dobre, kiedys ogladalam test i niezebral wszystkiego, ostatnio jak bym w szczecinie w kaskadzie, chlopaki puscili i im zwial na pasaz:-D
madziareny
ceny sa rozne mozna kupic za ciut wiecej niz 200zl ale i sa po 1tys
pr one sa nieduze i praktycznie wszedzie wjada:tak:

Do góry