reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej ciasteczko
Pr miłego urlopu, obyś wypoczęła;-)
Madziarenka także udanego wypoczynku..
U nas po staremu, nie ma weny ostatnio ale czytam Was codziennie.. żeby nie było. Jeszcze trochę i P przyjedzie.. z jednej strony nie mogę się doczekać, z drugiej trochę się obawiam jak to będzie. No ale im bliżej tym bardziej się dłuży:confused2:

reklama
aniolek bedzie dobrze, niestety rozlaka powoduje to ze czlowiek nie jest pewny nieraz swoich uczuc,
nieraz oddalanie powoduje jescze bardziej zacienienie zwiazku:-):tak: to namieszalam:-D
musze sie wyrwac z chalupy bo swira dostane, moze weekend u sisotry spedzimy o ile reszcie towarzystwa bedzie sie chcialo
pr nie pitol tylko wsiadaj i jezdzij, mowilam ci ze jezdzil wieczorem, mniejszy ruch ale szybszy, nabierzesz wprawy i bedzie ok

ciacho- njajpierw to trza zatankowac i z kims zostawic dzieciaki;/
P zrobil kompa;] poprzekladal z 2 innych i mam nadzieje ze bedzie cos smigac

Ostatnia edycja:
no hej,

my już sie nie bedziemy urlopowac, ja jakas jestem ociężała i nad morzem juz bym nie dała rady.

ale dobrze, ze chociaż kilka dni bylam...

dopiero wstałam. a jestem zmęczona. Boże jaka narzekaczka.

też nudy.

Hej :-)

Future - no dokładnie, baba w ciąży pełną gębą ;-) No ale już końcówka, możesz sobie być zmęczona ;-)

pr - no właśnie z tym wsiadaniem do samochodu to nic innego nikt nie poradzi jak jeździć, jeździć i jeszcze raz jeździć. Przy każdej możliwej okazji. Inaczej się nie przyzwyczaisz i tyle.

Fajnie macie z tymi urlopami :tak: My MOŻE na koniec sierpnia/początek września się na weekend nad morze przejedziemy. Ale to jeszcze nic nie wiadomo...

reklama
dziękuję za wyrozumiałość. wypiłam kawusie i mi lepiej.... już wyciągnęłam zmywarke, umyłam milion ogórków, zaraz robimy korniszonki niam niam niam...mamy taką specjalną niemiecką odmianę od babci przywiozłam. takie mocno piegowate...niam niam niammmm

puściłam wlasnie odkurzacz, malej dalam korale i nie mam dziecka ;)))))

Do góry