reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

aniolek super ze nocka przespana, ja dzisiaj tez spalam jak susel:-D a jakie plany nie wiem narazie zupe ogorkowa gotuje
i kupilam jagodny, mam zamiar zrobic lody jagodowe i moze jakies drozdzowki:tak:
pr a no tak weekend jakos zapominialam:sorry::laugh2: ja ostatnio nieraz nie wiem co jest 5, dni mi przez palce przeciekaja juz polowa lipca jeszcze chwila i koniec wakacji- o rany:eek:
a gdzie reszta lasek??
future fajnie ze wypad udany:tak:

reklama
a no ciacho wake up dzis zaczynamy weekend:)
jutro lece wlochy zrobic i do kosmetyczki.
W poniedzielk zamowilam karuzle do lozeczka dla antka i jeszcze nie przyszla kurierem ej co oni sobie mysla

No hej
Wyspałam się w miarę, zresztą wiecie ile bym nie spala wciąż mam mało:-p uwielbiam spać heh
Dzisiaj w planach łazienka, warzywa się gotują zrobię sałatkę i później krokiety także dzień zleci znowu...M pojedzie dziś po torta do mychy jestem ciekawa mojej mamy reakcji:) zdjęcia dam jak już odjadą, trochę porobię;)
Ania PR gratki z okazji zostania ciocią:)
future bardzo dobrze że pobyt udany zawsze się człowiek dotlenia nad morzem, te powietrze.....;)
Pozdrawiam reszte;-)

hejo. Pisze z nad morza, chwilowo mam neta. Pogoda taka sobie ale opaleni juz jestemy i codziennie na plazy - jest super Amelka szaleje :) Pozdrawiamy !

Dobranoc babeczki...

Megi milego spotkania rodzinnego i pysznego torcika :-):-)
Madziarena to fajnie ze wam tam super na urlopie :tak:
Future jak bylo na wczasach pogoda ok?? a fotki gdzie??
Ciacho piszesz ze koniec jagodek u was,a moje na dzialce jeszcze zielone hehe dopiero lekko koloru fioletowego nabieraja :tak:

Ja wypilam z dzieciakami szampana piccolo bo stal od stycznia i nie bylo okazji hehe dobra oranzadka :tak:

Udalo mi sie tanio wylicytowac nowe sandalki hehe..ciesze sie tylko czy bedzie jeszcze pogoda do zalozenia ich hmm...

http://www.ebay.de/itm/110914976953?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

Dobranoc :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry