reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Pr- te pierwsze jakie perwersyjne, fajne, ale ty masz właśnie zgrabny dół i ci będzie dobrze. Ja lubię też legginsy, ale teraz schudłam 3 kg bez ćwiczenia i mi się wzgórki na udach porobiły i cellulit widać. Teraz zaczęłam ćwiczyć. Ale jędrność skóry już nie ta, jak złapię się za łydkę to mam cellulit na niej.

Kasia-
ja też kiedyś nosiłam mini, a teraz to okazjonalnie do kolana tylko. Szkoda że czas leci i już mini nie ponoszę. Jeszcze mi zostały ślady po usuwaniu żylaków. Do następnego roku się zagoi. A ty nie myśl czy pośpisz tylko rób drugie. Chociaż ja też się zastanawiam kiedy sobie pośpię, młody wstaje o 6tej i już mleko chce.

Marzenka- a może atmosfera jest taka, że wiesz, że ci się umowa kończy i się zrobiłaś bardziej czujna, podejrzewam, że jak ci przedłuży to wszystko się zmieni.

Pr i Megi- dla was suwaczkowe gratki
Megi- pozdrów mychę i niech wraca do nas szybko. A jak Jej dzieci?
Aniołek- ja współczuję marudzenia, ja mam jedyne to szczęście, że u nas ząbkowanie prawie bez objawowo.
Owca- a jak się teraz czuje M, boli go coś. Mój jak miał wyrywany ząb to nie czuł nic nawet jak puściły leki.

reklama
kroma nie ma co przejmowac sie sladami na nogach, trzeba nosic krotkie rzeczy no chyba ze sa przeciwskazania medyczne bo jak nie teraz to kiedy;-)?
jescze mlode jestemy i trzeba nosic a co:-D

kroma a no dzieci mychy dobrze się mają:) Jasiek jest cudny te jego blond włoski..wymiękam, będzie zarywał laski kiedyś:) Wojtuś też ok, dobrze że jak na razie jej nie chorują dzieciaki. Oj zawita tu na pewno, mówiła mi, niech tylko im tam neta zalożą. Próbowała chyba z multimedii ale coś się nie odzywają a mięli zadzwonić, czeka...mąż jej wraca teraz w sobotę na trochę to może coś załatwią ale jak już będzie net to z pewnością napisze tu:)

Idę spać laski, plecy mnie bolą, posprzątałam prawie całą budę haha...jeszcze łazienka mi została na jutro. jest co sprzątać na 64m kw:tak:

haloo
pr gratulacje zostania ciocia:-), megi to niezle porzadzilas wczoraj dzisiaj pewnie ledwo zywa;-)
halo wstawac co jest:-D

Witam u mnie znowu pada wrr....chyba tu juz nie bedzie lata tak czuje cos..:tak:
kawka i sniadanko teraz a za chwile spadam bo pranie juz czeka wyprane
potem na jakies zakupy spozywcze wylece juz na wekend porobie i spokoj bedzie :tak:

PR to gratuluje ciociu :-):-)
Megi dawaj do mnie wysprzatasz mi tez na blysk te moje 73 mkw :-D czekamy na myche pozdrow ja :tak:
Larvunia hej...wracaj do nas co to ma byc :nerd:..
Kroma m ma sie dobrze,nic go nie boli :no: antybiotyk lyka dalej ale jest oki :-)

Hejka, dziś nocka super, wcale nie wstawałam :tak:
teraz młody zasnął więc na chwilkę wpadłam i zaraz lecę myć głowę.
PR gratki ciociuniu
larvunia wracaj bo smutno bez Ciebie
Ciasteczko hej jakie plany na dziś?
Owieczka fajnie, że mężuś dobrze się czuje, biedny tyle się męczył..

Wstawać śpiochy:-p

reklama
no hej ;)))))

wrociliśmy wczoraj ;) było super, pozniej dam fotki, ale narazie musze sie ogarnąć.

PR - Antek cóż za piękne imię hahaha. ciekawe jaki bedzie moj Antek ;)

Megi - ale numer - pawełek zaraz rok, a dopiero się urodził.

Larvunia a co masz z humerem?

Do góry