reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam niedzielnie !!
kawke spijam dzieciaka zrobilam tosty na sniadanie i szamaja :tak:
na dzis w planach mamy jechac do znajomych i chyba do mojej mamy na chwile bo sis przyjechala na week i marudza zeby przyjechac hehe..:tak:

Marzenka to wspolczuje ci troche ..ale dalas rade najwazniejsze :tak: to ile was tam pracuje ze nie mial kto na druga kase siasc? ile jest was na zmianie?
a buty sama nie wiem co szukam hehe chcialam jakies ala trampki i balerinki bo wszystko mi sie rozwalilo i zostalam z jedna para butow :tak:..a tu jak na zlosc obeszlam 4 sklepy i nic ciekawego nie znalazlam..
jedne juz zakupilam wczoraj wieczorem o takie zwykle do latania :tak: i jakie tanie :tak:
BALERINA TRAMPKI TENISÓWKI SKORA PRIMAR ATMOS 39 (2460365791) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
a jeszcze jakies baleriny chce :tak: akurat mam miec gosci na kilká dni rodzinka ma przyjechac to by mi przywiezli :tak:

podziwiam cie ze jeszcze masz checi na lepienie pierogow :-) ja dzis mam na obiad schabowe z piersi i frytki :tak:

No milego dnia laski :-)

reklama
Witam niedzielnie !!
kawke spijam, dzieciaka zrobilam, tosty na sniadanie i szamaja :tak:

dodałam przecinki i jak fajnie brzmi :-D

Dzieńdoberek brzydkoniedzielnie,
ale brzydko na dworze, fuj. Mieliśmy dziś w planach wypad do lasu z moją mamą i jednak chyba zrezygnujemy, bo nijak nie nastraja taka pogoda. Może później się ładniej zrobi, to wybędziemy, nie spieszy się :-p

Swoją drogą, macie jakiś sposób na ciemieniuchę u takiego zarośniętego ktosia jak mój dzieć? Od tygodnia przed kąpielą na przynajmniej pół godziny mu oliwkę nakładam, czeszę, głaszczę, itp, ale poza tym, że się nie pogarsza to polepszać też nie chce :/ Wiem, że u łysolków można delikatnie ścierać, ale przez te kłaczyska to się nie da, a golić go nie chcę :eek:

Yolanta oliwka to fatalny pomysl... robilam tak na poczatku iw szystko pozniej mialam w oliwce nie do sprania :dry:
Polecam Ci z czystym sercem EMOLIUM na suchą skórę głowy. REWELKA i wlosy nie są tłuste po niej :tak: POLECAM :tak:

owca nie jest zle bo nie ma szkoly to i spokojniej tak naprawde..
teraz jest ta ze dwie na rano plus dwie kierowniczki ale one malo co pomagaja mozna powiedziec ze wcale...ja jestem na kasie a druga na miesnym..
po poludniu sa 3.jedna kolezanka jest na urlopie na dwa tygodnie poszla...i tak bedzie pewnie do konca wakacji bo urlopy przeciez;-)
owca ja zakupilam takie Balerinki na koturnie 38 + GRATIS (2475519364) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
hhe bo dawno nie robilam pierogow i jeszcz ekopytka zrobilam bo za duzo ziemniakow ugotowalam..chatka lsni i juz luz mam:-D
yolanta na ciemieniuche u mnie dzialalo wyczesywanie z oliwka

halo:)
ja na chwilę, wszyscy pojechali nad jezioro zobaczyć na Głębokie...ja zostałam, mały korzysta i śpi...Napiszę wam tylko że mamcia wzruszyła się na widok torta z świeczkami 50 lat...zaśpiewaliśmy 100 lat i była bardzo mile zaskoczona:) o to chodziło:tak: Odjeżdżają we wtorek więc jeszcze 2 dni miłego towarzystwa. Więcej opiszę zaś i pokarzę fotki. Jak pojadą;)

hej laseczki
pogoda paskudna nie ma co, co chwile pada:dry: dobrze ze zimno jakos nie jest
yola jak dziecko ma wloy troche ciezej to idzie ale da rade:tak:
megi na pewno milo mamie sie zrobilo:tak:

no a nas burza i deszcz zlapala w polowie drogi....mam nadzieje ze maly mi sie nie rozchoruje
megi fajnie ze mamuska sie ucieszyla:tak:
milej nocy

reklama
dzien dobry
ojej jakie tu pustki:baffled:
ja wstalam juz bo mialam prasowac tak do kawki ale ze wstawilam pranie kolejne to jutro poprasuje zeby dwa razy sie nie bawic w to;-)
ciekawe jak tam mycha z mezulkiem pewnie sie ciesza swoim katem:tak:
no nic maly wstal sie ogarne i ok 9 lece do miasta oplaty zrobic..
milego poniedzialku

Do góry