reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Alo;)
Siedziałam wczoraj do późna ale się wyrobiłam, sałatkę, krokiety, sprzątanie, m mi dużo pomógł....
Torta odebraliśmy, ładny jest, no bynajmniej ja lepiej bym na pewno nie upiekła bo tortów w ogóle nie umię...wiem że przy takim wypieku jest trochę paprania....
Dziś już o 15 mam rodzinkę więc z lekka tylko ogarnę bo wiadomo jak to przy dzieciach, wciąż trzeba sprzątać:)
Miłego weekendu dziewuszki, odezwę się...no nie wiem kiedy, jak znajdę czas, PA!!!;-)

reklama
Witam

Tata wczoraj pojechał, cały tydzień sidział z małym i pilnował go, młody ciągle tylko "dziadek to, dziadek tamto......." Tak żadko ma okazję na bycie z dziadkami, szkoda.

My jutro nad morze jedziemy...........:sorry:a pogoda okropna.

hej
a co to tutaj taka cisza:errr:? pogoda paskudna a was i tak nie ma?
ja dopiero mam chwile bo na zakupach bylismy, obiad robilam no i lody:-D
megi udanej imprezki:-)
aneteczka no pogoda nie dopisuje ae zycze udanego urlopu

Hello...
ciacho a no pusto tu nie ma co...
u nas nudy do tego pada deszcz wiec kisimy sie w domu :tak:

Aneteczka udanego urlopu :tak:choc pogoda nie nastraja...
Megi milych ploteczek rodzinnych :tak:

A reszcie milego wieczorku :happy:

ciacho przestan kusic hehe :tak:;-) smakowite dzielo :-)
wy to i tak mieliscie dosc sporo upalnych dni a u nas to na palcach mozna policzyc :tak:
basen raz uzyty i chyba bedzie trzeba wylac wode i powietrze spuscic bo bez sensu zeby stal..
jak caly tydzien jeszcze deszcze zapowiadaja :angry:

Ide na allegro moze jakies fajne butki sobie wyszukam :tak:

reklama
czesc laski
owca ja wlasnie zakupilam buty na koturnie sportowe na allegro beda pasowac do wszystkiego;-)bo na plaskim mam ale wyzsze to nie..
jak ja sie ciesze laski ze ten tydzien szybko minal...pierwszy raz tak mialam ze caly tydzien na rano myslalam ze nie podolam ale jednak dalam rade..az sie sobie dziwie ze manka nie mialam caly czas wczoraj przy kasie i jak wtransie bo takie kolejki a ja biedna sama:-(nikt nie siad na druga....bo nie mial kto..
ale najwazniejsze ze podolalam
owca jakie buciki szukasz?ja tez co kupilam na koturnie leza w szafie bo sa z odkrytym palcem i mi stopa ucieka do przodu i mi klapia dlatego szukalam innych.a ze babka miala uzywane 1 raz zalozone takie jak szukam to czemu by nie
future u mnie tez nie bylo pradu ale jakies pol godz tylko...to wczoraj popadalo stalismy przy oknie i podziwialismy:tak:
mam taki syf wdomu przez tydzien nie sprzatane i biore sie za robote jak tylko wypije kawke:tak:bo pozniej wole miec czas jeszcze na odpoczynek do tego pierozki bede lepic..nie mam pomyslu juz na obiady........

milej niedzieli

Do góry