reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
W koncu mam chwile
wiec u chirurga w sumie ok
chwila stresu,strachu i po wszystkim :tak:
Jak zobaczylam ta wielka szpryce to myslalam ze tam padne hehe
dostal 4 zastrzyki w dziaslo znieczulajace :szok:
akurat bylam przy tym,ale potem wyszlam hehe
mialam cykora :-D
i po 5 minutach m wyszedl i juz bylo wyrwane :tak:
mowi ze nie bylo zle i teraz tez jest dobrze,juz nie boli
dostal jeszcze na 3 dni antybiotyk :tak:
i za 10 dni kontrola.

Potem dowiozlam go do domu zrobilam zupe i pojechalam na miasto jeszcze raz :tak:
kupilam pare bzdetow i do domku :tak:

Potem skoczylam jeszcze na dzialke i wlasnie wrocilam :tak:

to fajnie ze juz po i ze nie boli:tak: tylko niech myje po kazdym jedzeniu, mi kazali nawet az do krwi
a to byla dolna czy gora 8-ka? bo jest zabojcza roznica w wyrywaniu
ja juz nie mam zadnej, bardzo zle wspominam co miesiac przez 3 miechy wyrywalam, przy ostatnim po wyrwaniu wygladalam jak swinka taka pouchnieta bylam i antybiotyk na tydzien

ciacho to dolna byla :tak: slyszalam ze gorne to gorzej sie wyrywa :tak:
teraz je powoli pierwszy posilek dzis :tak:
ja na cale szczescie nie mam tych zebow chyba :rofl2:

hello
owca dzieki za pamiec;-)
szczerze to wam powiem ze nic mi sie nie chce po pracy przychodze po 14 obiad cos porobic i na dwor z mlodym albo do miasta i leci...wieczorami staram sie odpoczywac i nabrac sil na kolejny "ciezki"dzien w pracy..
atmosfera do bani....ale sie nie zanosi ze mnie zwolnia....ale przy takiej atmosferze sie az nie chce pracowac.....
buziaki i trzymajcie kciuki zeby bylo ok..
maz dzis byl kupic roslinki do akwarium i teraz podziwiaja efekt:-Do
wca dobrze ze juz po zabiegu widzisz nie bylo tak strasznie:tak:
my bylismy w czwartek u dentysty ja mam do naprawy 2 zeby a maly juz zeby wyleczone....dal rade pol godz siedzial na fotelu i nie jeknal nawet:tak:
do milego

owca no wlasnie jest odwrotnie dolne gorzej, z tym ze w gornych sa jakies tam przetoki i mozna ponoc dostac krwotoku przy nieumiejetnym wyrywaniu dlatego dzisiaj to chirurg stomatolog robi a nie zwykly stomatolog
ale nie jest zle juz po sprawie
mi ostatniego 10 min wyrwali i 5min szwy zakladali a krew sie lala ze porazka,
marzenka widze ze ostro sie wzielas za zeby:-)

ciacho nie wiem jak to wyrywali ale zero krwi bylo i chyba nie ma zadnych szwow :no:
m mowi ze nic mu nie szyli...narazie nie zagladalam ale jutro kukne do jego buzi hehe
moze tu jakos inaczej wyrywaja nie wiem ...

Marzenka hej nie dziwie sie ze masz dosc i czasu malo..zawsze cos sie znajdzie do zrobienia w domu :tak:
pokaz akwarium jak bedzie wsio gotowe :-)

ciacho a no trzeba tymbardziej ze mam prochnice na sama mysl juz sie boje ale co mam zrobic....taka ladna dziewczyna to i zeby musi miec zadbane :-D
owca pokaze pokaze:tak:niech tylko znajde wiecej czasu.

reklama
marzenka no pewnie, ze trzeba, nie ma to jak piekny usmiech i od razu na kolana powala;-):-D
owca tutaj szyja na dole przynajmnie mi ale niewazne, liczy sie to ze twoj M ma juz to z glowy i moze spokojnie spac:-):tak:

Do góry