reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

pr fajne, te drugie bardziej mi sie podobaja,
ja bym musiala sobie kupic takie do kostki bo mam ale takie 7/8 i jednak jak jesien sie robi to troche chlodem po kostkach wieje:-D

reklama
Obiad się gotuje pranie muszę poskładac, i podłogi umyc jeszcze i mam wsjo zrobione...

CIACHO ja to myślałam że to takie oberwanie chmury tylko, a syn mnie uświadomił że grzmi... No ale to nie tylko u nas GdzieJestBurza.pl - Burza w Polsce! u mnie właśnie słonko się przebiło

PR oj szaleństwo, ja to sobie kupiłam jedne legginsy i się w nich wstydze chodzic:-p mam tyłek za duży:cool:.

BLOND no właśnie jak sobie czasem myśle czasem że rodzeństwo kiedyś by się dla młodego przydało to stwierdzam że kurcze co ze snem znowu by było :-p.

kasia u mnie tez slonce ale cos tam granatowo sie robie:confused2: wiec pewnie jeszcze nieraz pogrzmi
a czy ty aby nie przesadza z tym tylkiem ?
pr o wlasnie zdjecie tak, tak

musze baterie nałądowac do aparatu i dzieciakom tez kilka fotek pstryknac;]

i w sobte ide w koncu klaki zrobic bo sotanio robilam przed wielkanoca
shocked.gif

owca ja byłam wczoraj zawieźć produkty a jutro po odbiór torta:) jak m???
Ania no masz gust mnie też się podobają te legginsy:tak:
Ja już 2 pokoje posprzątane na błysk, jeszcze jeden i łazienka, wc i kuchnia :sorry: rozłożę to na dziś i jutro:tak:

PR wszystkiego najlepszego dla synka 18 miesięcy to już kawał chłopa:rofl2: Fajne spodenki kupiłaś :tak::tak:bardzo jestem ciekawa jak będziesz w nich wyglądać.
Megi dla Pawcia buziaczki z okazji 10 miesięcy, ale te dzieciaki rosną. Widać, że cieszysz się z wizyty rodzinki, masz powera do sprzątania:laugh2:tylko się nie przepracuj :*
Ciasteczko nawet nie mów, że cały lipiec ma być taki deszczowy:-(sierpień zleci i koniec lata..
Kasiu dzięki robię jak mówisz.. niech już wreszcie wyjdą te jedynki.. i może będzie troszkę spokoju:eek:
blond kochana a może właśnie z Alankiem nie będziesz miała problemu i nawet nie zauważysz, że wychodzą mu ząbki. Z całego serducha Ci tego życzę :*

CIACHO oj uwierz na słowo że nie przesadzam... Jak patrze na spódniczki które kiedyś nosiłam to jestem przerażona... Więc musi byc duży...

reklama
CIACHO oj uwierz na słowo że nie przesadzam... Jak patrze na spódniczki które kiedyś nosiłam to jestem przerażona... Więc musi byc duży...

:-D:-D dobre ale ja jak patrzylam ktoregos razu spodnie, ktore nosilam przed pierwsza ciaza to najlepiej byloby zapasc sie pod ziemie, bylama taka szczupla ze polowa mnie teraz:sorry::sorry: coz zapuscilam sie w tej sferze:confused2:

Do góry