reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

witam
owca trzymam kciuki,
yola to super ze zalapal sie do takiej pracy:)
laseczki a wy gdzie?
Megi wysprzatasz bedziesz miec spokoj

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
to ja druga;]
Jola- wlasnie tam chcialam schowac brzuch bo on nie bardzo;p;p hmm chyba sobie zamowie tylko nie iwem jaki kolor chyba czarny albo granat bo najbardziej uniwersalne beda:)

A jeszcze wpadlam na momencik do was :-):-)
bo zaraz spadamy
jaka macie pogode?? bo u nas jak we wrzesniu hehe :confused2:

megi i jak torcik juz zrobiony ? czy dopiero produkty zawozilas??

Yola ciekawa praca chyba :tak:

Marzenka chyba zapracowana nie zaglada :eek:
a reszta pewnie sie urlopuje nad morzem :tak:
bo przeciag na watku haha :-)

Dobra ja uciekam sie szykowac bo za pare minut wypad bayo...:-)

A ja dziś pospałam z młodym do 10 :-) M z pracy wrócił a my jeszcze spaliśmy :-p no ale teraz weekend w pracy to trzeba sił nabrac...

ANIOŁEK no niestety zęby to ciężka sprawa jest... CHociaż ja to czasem się zastanawiam jakie zęby teraz młodemu idą że tak marudzi, no ale musisz to przewac, smaruj maścią, a na noc daj mu ciś przeciwbólowego, zadziała od środka

Oki kawke dopije i uciekam

aniolek wspolczuje, pr no to bedzie maly Rak z bratanka
owca daj znac jak po wyzyci u dentysty
a u nas burza:eek: a tak bylo jeszcze fajne z 20 min temu lomatko ale leje:eek:

Hello

Ania dawaj znac jak z bratowa!!!:):):):) tez trzymam kciuki zeby to bylo dzis:)
Aniolek wspolczuje nocki. to juz u nas chyba lepiej niz u Ciebie...zeby to masakra po prostu, ja juz sie boje jak to bedzie bo po Rafale mam podobne wspomnienia jak Ty:/
Ciacho no wlasnie kurde leje...zdazylam pranie powiesic za oknem bo ladnie bylo i slysze ze grzmi:/wiec powisialo z pol godziny wrrr
Megi to milego sprzatania!pewnie juz dawno po hehe
Ania te spodnie fajne i jakbym nie wygladala tak jak teraz to bym z Toba zamawiala....mi sie niebieskie podobaja ale Ty juz w sumie masz podobne niebieskie to bez sensu troche. kolorowe fajne na lato bby byly no ale potem to tak dziwnie troche to moze rzeczywiscie czarne lepiej to potem zima do kozaczkow beda akurat:)
Kasia do 10!!!! zazdroszcze..:zawstydzona/y:
Owca a Ty gdzie lecialas?

reklama
bratwowa na razie czeka lekkie skurcze sa ale nieregularne. A porodowka zajeta mysle ze jak tamte urodza to ja wezma. On sie juz nie moze biedna doczekac.
A ja zamowilam spodenki :)
koloLETNIE legginsy z PASEM i kieszeniami rurki M (2455433004) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. granatowe
i zaszalalam i wzielam
RYBACZKI a'la skóra Z MATERIAŁU NA LATO M-L (2468635719) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. czarne :D:D:tak:nie moge sie doczekac kiedy przyjda pewnie w poniedzialek beda mam nadziej;]

Do góry