reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

PR myslisz ze te krotkie to byly by takie rozciagliwe??
bo kurcze rozmiar s-m to nie wiem czy wejde :baffled: z reguly to 40 nosze i nie wiem..
ale zobacze jeszcze u nas bo ostatnio takie podobne krotkie byly na przecenie u nas za 3 euro
i nie chcialo mi sie mierzyc i nie wzielam hehe
na 2 dzien mame wyslalam i nie bylo juz zadnej pary :no:..

A wogole to gdzie sie podziewacie?
u nas sie zachmurzylo ciemno jak w du...
pilnuje dzieci sasiadki podrzucila mi na 2 godz :tak:

reklama
hejka

ale mnie dzisiaj ulewa złapała i cała mokra wróciłam do domu.

Pr- ja nie wiem ale chyba nie będą się zwijać na brzuchu, ja mam materiałowe z takim stanem wyższym to właśnie fajne, bo mi na brzuchu leżą i jak ukucnę to mi pupy nie widać, a tam widzę że są sznurki i chyba będzie można sobie troszkę jak w gorsecie poszczuplić.

Owca- ja mam podobne tylko z długimi nogawkami i w udzie nie wchodzą, myślałam, że będą rozciągliwe, ale to materiał zwykły i w sumie w pupie są dobre, ale za to w kroku nie mogę wciągnąć do końca, a brałam rozmiar 38. Więc trzeba zobaczyć czy jest elastyczny materiał.

Ciasteczko- zdrowia i gratuluję rocznicy jeszcze dwa lata i 15 was stuknie, mój kuzyn ma w tym roku 15 lecie też szybko się chajtał jak miał 21 lat. Ja mam tylko 3 lata w tym roku, a znam M 10 lat. Szkoda, że człowiek nie wziął od razu teraz fajnie by było świętować rocznicę.

Ostatnia edycja:
Hejka,

my dalej załatawianie papierków przed rozpoczęciem pracy. W sumie wszystko jest, badania zrobione i odebrane, tylko na ten durny PESEL czekamy :wściekła/y: Jakby był to małż od jutra zaczynałby pracować, a przez sezon urlopowy wszystko dłużej i może w piątek, a prawdopodobnie dopiero we wtorek ten numer przyjdzie, grrr. Zła jestem, babka z kadr też niezbyt zadowolona, bo pracownika potrzebują na zaraz, a nie czekać, ehh. Mam tylko nadzieję, że nie przepadnie ta robota przez idiotyczne czekanie :wściekła/y:

pr - fajne te leginsy, jak masz fajny tyłek i brzuch to śmiało noś i nie powinny się marszczyć

Dzizaz, jaka jestem śpiąąąąca :-D Odzwyczaiłam się od wstawania rano i nie wkładania się do łóżka po chwili :-p

kroma biedulko, ale taka pogoda ze nie wiadomo czy wychodzic czy nie,
ja mam leginsy z wiskozy i sa super ale ze cienkie to tylko wiosna-lato

ja w ogóle zapomniałam napisać, że my mamy katar wszyscy 3, a tak poszaleliśmy na weekend w basenie, że się przeziębiliśmy.

Ciasteczko- miałam parasol, ale wiało i mi tyłek zmókł, chociaż się dotleniłam. A co do legginsów, to ja też lubię i mam jedne jeszcze w ciąży w nich chodziłam i już mi się starły na pupie, ale moje ulubione.

Yola- trzymam kciuki, żeby nie przepadła robota

alez tu cicho...
Yola cala ta papierologia to porazka, daliby szybciej ten pesel a tak martw sie czlowieku, oby jednak byl w piatek i do pracy szybko:)

no cisza jak naszej larvuni nie ma ;-);-)

Yola to ja tez trzymam kciuki a co to za praca??:baffled:

A wy trzymajcie kciuki za jutro rano o 9 jade z m na ten zabieg z zebem :tak: jedziemy tramwajem bo autem to nie bede ryzykowala jak on kierowca :tak:...nie wiadomo jak bedzie sie czul wiec bezpieczniej tramwajem jechac...
Mam w planach polatac po sklepach jak m bedzie u chirurga...:tak: wredna zona zamiast siedziec tam z nim to wole sklepy haha :-D

No milego wieczorku laski :tak:

reklama
A co to ja pierwsza????:szok:
Cześć!!!!
owca oby jakoś m to przetrwał, jak to mówią pocierpi ale zaś spokój będzie miał....
Ja mam dziś w planach wielkie sprzątanie przed przyjazdem rodzinki. M mój na slużbie dziś więc ja żeby mi czas zleciał wysprzątam ile się da i gdzie się da;-) no to ciał;-)

Do góry