reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hejka, w pracy dziś jakoś ciężko ruchu nie było, a zdechnięta jestem jak nie wiem jeszcze alergia mnie męczy... ehhhhh

BLOND no to faktycznie roztrzepana jesteś dobrze że dokumenty nie zaginęły

LARVUNIU i jak się z tymi pestkami umawiamy, mi obojętne czy jutro czy w czwartek, ale mój mi powiedział że może lepiej w czwartek bo wtedy by jeszcze pestek doszło (w tym tyg kończą obróbke wiśni) Dziś też jeszcze kg dowiózł, musze zajrzec do tamtych bo na strychu się suszą:sorry:.

CIACHO wow, jaki staż, gratuluje przeprawy:-p

reklama
dzien dobry
dzieki dziewczyny, niedlugo wy bedziecie tez miec taki staz:)
zrobilismy sobie wypad do pizza hut bo akurat w szczecinie bylismy, wiec dzien bardzo udany,
owca dobrze ze M lepiej a ja robie jeszcze banany w ciescie nalesnikowym, kroje w plasterki zanurzam w ciescie i smaze-mniam
weekend ma byc chlodny co za lato

dzien dobry
dzieki dziewczyny, niedlugo wy bedziecie tez miec taki staz:)
zrobilismy sobie wypad do pizza hut bo akurat w szczecinie bylismy, wiec dzien bardzo udany,
owca dobrze ze M lepiej a ja robie jeszcze banany w ciescie nalesnikowym, kroje w plasterki zanurzam w ciescie i smaze-mniam
weekend ma byc chlodny co za lato

witam pizza hut mniam zjadlo by sie :tak:
ciacho u nas juz jest chlodno,ponuro bee...i tak ma byc z tydzien :sorry2:
ide pranko wieszac :tak:

Czołem
Wstałam dziś o 9 fajnie się spało, uwielbiam lenić się w łóżku:)
Zaraz trzeba posprzątać, zjem coś z Zuzią i pójdziemy po chlebek itp...Zupę mam z wczoraj więc do tego kilka placków ziemniaczanych zrobię i już. Jak m wróci to jadę po produkty na torta i zawieziemy mychy. Jutro m ma służbę więc muszę dziś to załatwić. W piątek zrobię sobie sałatkę warzywną i krokietów narobię z kapustką i pieczarkami, żeby było do zjedzenia.W sobotę witam rodzinkę i będą do środy więc mało mnie będzie:tak:

Hejka

Pospaliśmy do 10 :-) Kawusie spijam i lece posprzątac, chociaż muszę powiedziec że przez te 2 dni M się postarał i w miare porządek mam :-) chociaż fakt, w poniedziałek nie było ich do 13-14 a wczoraj wybyli z chaty o 15 więc czasu nie mieli zbytni nabałaganic...

CIACHO ochoty mi zrobiłas na banany... u nas to teraz się nie robi owoców w cieście (w barze) przez te upały, i już wieki nie jadłam :-p. oj chyba będe musiała nad tym pomyślec... Fajnie że rocznica miło spędzona :-)

kasia ja tez lubie bananyw ciescie ale bardzo rzadko robie bo to kaloryczne strasznie,
pr jak sie rozciagaja to ja zawsze romiar mniejsze biore u mnie L zamiast XL, ja nosze tylko jezeli gora zakrywa mi tylek, nie podoba mi sie dupsko odsloniete;)ale co kto lubi:)

reklama
a ja lubie obcisle bo chociaz nogi moge pokazac:D i tylek to co ma najlepsze hahah
Magda te tez sa fajne i sie zastanawiam wlasnie ze jak bede brac to moze wezme i takie i raz za przesylke zaplace;p

Do góry