reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
ciacho- Amelka dostała antybiotyk bo dalej kaszel chociaz osluchowo czysta.
Jasiek dalej ma wysypke i dalej mam go smarowac. I mi tez wyszlo to dziadostwo na dekolcie to chyba od slonca

dobry;-)
ciasteczko wszystkiego naj na dalsze lata pożycia;-)
owca jak tam nocka u twojego? pewnie niezaciekawie z tym zębem?:baffled:
nie mam coś weny a tyle sprzątania mnie czeka, pralka tylko się kręci jak na razie:/

Hello
namarudzilam wczoraj na to moje dziecko i sie w nocy poprawil :)))jak zasnal o 21:30 to sie o 5 obudzil dopiero na jedzenie:)wiec 7.5 godziny jupppiii:)potem godzine jadl , krecil sie i zasnal znowu no ale po 7 trzeba bylo wstawac zeby Rafala do przedszkola zaprowadzic.
od razu rano pojechalam zalatwic dodatek mieszkaniowy. nie cierpie tego ale juz mam to z glowy. za miesiac jeszcze fundusz alimentacyjny to to juz wogole tona papierow:/
ja dzisiaj jakas roztrzepana jestem..wsadzilam rano rafala i alana do auta i polozylam dokumenty na samochodzie i pojechalam...w przeszkolu mi sie przpomnialo ze byly na dachu wiec szybko do domu a moje dokumenty na srodku skrzyzowania kolo pegaza sobie lataja, auta po nich jezdza....dobrze ze mnie nic nie rozjechalo jak je zbieralam:/

Ciacho super staz!!!Wy po roku znajomosci juz slub braliscie?
Future zazdroszcze tego morza!!!!moze tam troszke lepiej bedzie sie oddychalo:)
my za miesiac ruszamy z wszystkimi dziecmi naszymi do szwecji. to bedzie przeprawa dpiero bo i jazdy troche i potem prom...chyba jakos damy rade :D

aaa wlasnie...czy ktoras wie jak sie robi takiemu niemowlakowi co jeszcze nie siedzi sam zdjecie do dowodu?bo musimy mu zrobic dowod i pojecia nie mam jak to z tym zdjeciem ma byc:/

Hallo ciotka- oj tam mas zod razu fotografa i pewnei juz jakis patent maja wiec nie pekaj ;]
super ze Alana dla pospac;] musimy w koncu na ten spacer wyjsc co by Janek mlodego zobaczyl

Ania my codziennie po przedszkolu chodzimy na spacer wiec jak sie wykurujecie to pojdziemy:) bo pewenie z domu za bardzo nie wychodzicie nie?
ja z tym zdjeciem to znalazlam stronke gdzie pisza jak samemu zrobic zdjecie do dowodu takiemu dziecku i dolaczony jest program do tego ktory to obrabia, i wtedy tylko trzeba pojsc odbitki zrobic. ja wole tak, nie bede dziecka musiala meczyc u kogos i ze soba zabierac. no chyba ze mi sie nie uda:/ale najpierw musze aparat odkopac

Witam ale tu cicho...
u nas cos sie zachmurzylo ale bedzie burza albo deszcz...
nasmazylam plackow popoludniu ale mlodemu nie smakuja wrr...mloda zjadla choc tyle dobrze :tak:
znalazlam sposob na banany zdechle hehe bo u mnie czesto sie marnuja
wiec przepis na placuszki z bananami i jablkami mam...dla mnie to dobre z cukrem podrem :tak:

Megi dzieki,m troche lepiej antybiotyk dziala dzis cos tam zjadl jak mozna to tak nazwac :tak:
ale opuchlizna zeszla widac...teraz znowu spi...oby do czwartku :tak:

Blond a gdzie wy tam az do szwecji??..do rodziny na dlugo??..to alanek bedzie mial wyprawe :-)

Ciacho wszystkiego dobrego..:-) ladne latka...swietujecie cos??

A ja sie nudze.........

Owca wrzuc przepis bo u mnie tez sie marnuja czesto;-)
a w szwecji mam brata tylko 3 tys km stad na samej gorze wiec tam nie jedziemy tylko do brata W bo on tu blisko mieszka w Szwecji:)

reklama
Owca wrzuc przepis bo u mnie tez sie marnuja czesto;-)
a w szwecji mam brata tylko 3 tys km stad na samej gorze wiec tam nie jedziemy tylko do brata W bo on tu blisko mieszka w Szwecji:)

Te placki to podobne do racuchow sa :tak: robilam z tego przepisu
Wielkie Żarcie - Przepis - Placuszki z jablkami i bananami PYCHA
ja dalam pol kubeczka smietany malej :tak:

Fajna ciekawa wyprawa wam sie szykuje :-) masz jakies nowe fotki Alanka??..juz mu miesiac minal ale zlecialo :tak:

Załączniki

• placuszki z bananami.jpg
    placuszki z bananami.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 22
Do góry