reklama
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
ciacho- Amelka dostała antybiotyk bo dalej kaszel chociaz osluchowo czysta.
Jasiek dalej ma wysypke i dalej mam go smarowac. I mi tez wyszlo to dziadostwo na dekolcie to chyba od slonca
Jasiek dalej ma wysypke i dalej mam go smarowac. I mi tez wyszlo to dziadostwo na dekolcie to chyba od slonca
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
dobry;-)
ciasteczko wszystkiego naj na dalsze lata pożycia;-)
owca jak tam nocka u twojego? pewnie niezaciekawie z tym zębem?
nie mam coś weny a tyle sprzątania mnie czeka, pralka tylko się kręci jak na razie:/
ciasteczko wszystkiego naj na dalsze lata pożycia;-)
owca jak tam nocka u twojego? pewnie niezaciekawie z tym zębem?
nie mam coś weny a tyle sprzątania mnie czeka, pralka tylko się kręci jak na razie:/
blond_20
Czarownica
Hello
namarudzilam wczoraj na to moje dziecko i sie w nocy poprawil ))jak zasnal o 21:30 to sie o 5 obudzil dopiero na jedzeniewiec 7.5 godziny jupppiiipotem godzine jadl , krecil sie i zasnal znowu no ale po 7 trzeba bylo wstawac zeby Rafala do przedszkola zaprowadzic.
od razu rano pojechalam zalatwic dodatek mieszkaniowy. nie cierpie tego ale juz mam to z glowy. za miesiac jeszcze fundusz alimentacyjny to to juz wogole tona papierow:/
ja dzisiaj jakas roztrzepana jestem..wsadzilam rano rafala i alana do auta i polozylam dokumenty na samochodzie i pojechalam...w przeszkolu mi sie przpomnialo ze byly na dachu wiec szybko do domu a moje dokumenty na srodku skrzyzowania kolo pegaza sobie lataja, auta po nich jezdza....dobrze ze mnie nic nie rozjechalo jak je zbieralam:/
Ciacho super staz!!!Wy po roku znajomosci juz slub braliscie?
Future zazdroszcze tego morza!!!!moze tam troszke lepiej bedzie sie oddychalo
my za miesiac ruszamy z wszystkimi dziecmi naszymi do szwecji. to bedzie przeprawa dpiero bo i jazdy troche i potem prom...chyba jakos damy rade
aaa wlasnie...czy ktoras wie jak sie robi takiemu niemowlakowi co jeszcze nie siedzi sam zdjecie do dowodu?bo musimy mu zrobic dowod i pojecia nie mam jak to z tym zdjeciem ma byc:/
namarudzilam wczoraj na to moje dziecko i sie w nocy poprawil ))jak zasnal o 21:30 to sie o 5 obudzil dopiero na jedzeniewiec 7.5 godziny jupppiiipotem godzine jadl , krecil sie i zasnal znowu no ale po 7 trzeba bylo wstawac zeby Rafala do przedszkola zaprowadzic.
od razu rano pojechalam zalatwic dodatek mieszkaniowy. nie cierpie tego ale juz mam to z glowy. za miesiac jeszcze fundusz alimentacyjny to to juz wogole tona papierow:/
ja dzisiaj jakas roztrzepana jestem..wsadzilam rano rafala i alana do auta i polozylam dokumenty na samochodzie i pojechalam...w przeszkolu mi sie przpomnialo ze byly na dachu wiec szybko do domu a moje dokumenty na srodku skrzyzowania kolo pegaza sobie lataja, auta po nich jezdza....dobrze ze mnie nic nie rozjechalo jak je zbieralam:/
Ciacho super staz!!!Wy po roku znajomosci juz slub braliscie?
Future zazdroszcze tego morza!!!!moze tam troszke lepiej bedzie sie oddychalo
my za miesiac ruszamy z wszystkimi dziecmi naszymi do szwecji. to bedzie przeprawa dpiero bo i jazdy troche i potem prom...chyba jakos damy rade
aaa wlasnie...czy ktoras wie jak sie robi takiemu niemowlakowi co jeszcze nie siedzi sam zdjecie do dowodu?bo musimy mu zrobic dowod i pojecia nie mam jak to z tym zdjeciem ma byc:/
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
Hallo ciotka- oj tam mas zod razu fotografa i pewnei juz jakis patent maja wiec nie pekaj ;]
super ze Alana dla pospac;] musimy w koncu na ten spacer wyjsc co by Janek mlodego zobaczyl
super ze Alana dla pospac;] musimy w koncu na ten spacer wyjsc co by Janek mlodego zobaczyl
blond_20
Czarownica
Ania my codziennie po przedszkolu chodzimy na spacer wiec jak sie wykurujecie to pojdziemy bo pewenie z domu za bardzo nie wychodzicie nie?
ja z tym zdjeciem to znalazlam stronke gdzie pisza jak samemu zrobic zdjecie do dowodu takiemu dziecku i dolaczony jest program do tego ktory to obrabia, i wtedy tylko trzeba pojsc odbitki zrobic. ja wole tak, nie bede dziecka musiala meczyc u kogos i ze soba zabierac. no chyba ze mi sie nie uda:/ale najpierw musze aparat odkopac
ja z tym zdjeciem to znalazlam stronke gdzie pisza jak samemu zrobic zdjecie do dowodu takiemu dziecku i dolaczony jest program do tego ktory to obrabia, i wtedy tylko trzeba pojsc odbitki zrobic. ja wole tak, nie bede dziecka musiala meczyc u kogos i ze soba zabierac. no chyba ze mi sie nie uda:/ale najpierw musze aparat odkopac
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
a no chyba ze tak;]
A my wychodzimy na spacery nie mamy zakazu;] tylko jakos ciezko sie zebrac;p
A my wychodzimy na spacery nie mamy zakazu;] tylko jakos ciezko sie zebrac;p
Witam ale tu cicho...
u nas cos sie zachmurzylo ale bedzie burza albo deszcz...
nasmazylam plackow popoludniu ale mlodemu nie smakuja wrr...mloda zjadla choc tyle dobrze
znalazlam sposob na banany zdechle hehe bo u mnie czesto sie marnuja
wiec przepis na placuszki z bananami i jablkami mam...dla mnie to dobre z cukrem podrem
Megi dzieki,m troche lepiej antybiotyk dziala dzis cos tam zjadl jak mozna to tak nazwac
ale opuchlizna zeszla widac...teraz znowu spi...oby do czwartku
Blond a gdzie wy tam az do szwecji??..do rodziny na dlugo??..to alanek bedzie mial wyprawe :-)
Ciacho wszystkiego dobrego..:-) ladne latka...swietujecie cos??
A ja sie nudze.........
u nas cos sie zachmurzylo ale bedzie burza albo deszcz...
nasmazylam plackow popoludniu ale mlodemu nie smakuja wrr...mloda zjadla choc tyle dobrze
znalazlam sposob na banany zdechle hehe bo u mnie czesto sie marnuja
wiec przepis na placuszki z bananami i jablkami mam...dla mnie to dobre z cukrem podrem
Megi dzieki,m troche lepiej antybiotyk dziala dzis cos tam zjadl jak mozna to tak nazwac
ale opuchlizna zeszla widac...teraz znowu spi...oby do czwartku
Blond a gdzie wy tam az do szwecji??..do rodziny na dlugo??..to alanek bedzie mial wyprawe :-)
Ciacho wszystkiego dobrego..:-) ladne latka...swietujecie cos??
A ja sie nudze.........
blond_20
Czarownica
Owca wrzuc przepis bo u mnie tez sie marnuja czesto;-)
a w szwecji mam brata tylko 3 tys km stad na samej gorze wiec tam nie jedziemy tylko do brata W bo on tu blisko mieszka w Szwecji
a w szwecji mam brata tylko 3 tys km stad na samej gorze wiec tam nie jedziemy tylko do brata W bo on tu blisko mieszka w Szwecji
reklama
Owca wrzuc przepis bo u mnie tez sie marnuja czesto;-)
Te placki to podobne do racuchow sa robilam z tego przepisu
Wielkie Żarcie - Przepis - Placuszki z jablkami i bananami PYCHA
ja dalam pol kubeczka smietany malej
Fajna ciekawa wyprawa wam sie szykuje :-) masz jakies nowe fotki Alanka??..juz mu miesiac minal ale zlecialo
Załączniki
Podziel się: