reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
hello
nie bylo mnie jakzwykle z tego samego powodu co zawsze. W byla, pojechal juz pare dni temu ale troche zalatana bylam , u mamy w weekend bylismy i jakos zlecialo

Yola gratki dla meza!!!:)
widze ze problemy zebowe ostatnio:/w takim razie trzymam kciuki zeby szybko przeszlo albo sie wyleczylo...
u nas ok. maly ma raz lepsze raz gorsze dni...Rafal to samo. ogolnie nie jest zle, nocki nam sie troche popsuly bojak sie budzi o 4 to do 7 spac nie chce:/ale wierze ze mu sie to przestawi ....

Hejka

Oj te zęby, współczuje przebojów

NIUSKA fajnie że widoki na prace są... Oby juz na stałe

YOLANTA gratki dla męża, i kopa na szczęscie :-p.

PR to trzeba było chodź zatrąbic, a nie tak po tajniacku:rofl2:.

ja dziś po pracy, mojemy M coś w plecach walnęło i podnieśc się nie mógł jak przyjechałam, wysmarowałam go końską maścią i się grzeje chłopina, oby mu przeszło bo nieruchliwy jest:-p:laugh2:

no hej babolki.
caluśki dzień nam umknął w gorzowie.
Najpierw byliśmy w open finance pogadać o kredytach, pozniej do pulmonologa, który stwierdził, ze jedno płuco nie działa za dobrze, wypisał leki i nic wiecej nie moze w ciązy zrobić. no ale cóż.

pozniej na azjatyckie jedzonko (hesiek mi wyjadł wszystkie marchewki i brokuły) i na fontanne.

miała nie wchodzić, ale tatuś ściągnął buty, to i ona musiała i poszli w tango. dobrze, ze miałam ciuchy na zmiane. ale to ją ochłodziło i padła nam w samochodzie.
przesopała mycie auta, mojego ginesa i zakupy w rossmanie.

u ginekologa okej, tętno jest, kopie jak gupi, ale schudłam 2 kilo. ale generalnie jest dobrze.
Larvunia nie wiem co z jutrem, bo stary przebąkuje, że może jutro pojedziemy.
zgadamy się.

ej laski ja nic nie bukuje, jak pojade to pojade, chce gdzieś blisko, łukęcin, pobierowo. gdzieś gdzie nie ma kamieni, a wiem, ze w lukecinie są. a bedzie się Hesiek taplał na brzegu wiec...... ja też zamierzam się pokompać. wiaderko i łopatki naszykowane, i pareo dla grubej mmy też.
Jeszcze tylko aparat naładować i spontan. gacie w torbe, strój i heja ;)))))

hej laseczki w kolejny letni dzien, hehe,
yola gratki dla malza, blond na pewno mlodemu sie poprzestawia- nadzieja matka glupich;)
a nam dzisiaj stuknie 13 rocznica slubu haha, ale zlecialo

reklama
hej Wam, nocka spoko, tylko młody wstał o 6 i o 8 już padł.. coś mu się poprzestawiało. Wczoraj wieczorem odstawił histerię, ani nie chciał żebym go ubrała, pieluchę założyła, nakarmiła ryczał jak opętany uhh ale miałam nerwa:no:

Ciasteczko gratki z okazji rocznicy.. taki staż uuuu szacuneczek:tak:
blond mam nadzieję, że malutki zacznie przesypiać szybko całe noce i da Ci się wyspać.
Future fajnie, że z synkiem wsio ok
Pozdrawiam Wszystkie

Do góry