reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Czesc.
Marzenka- zdrowka dla Dawidka, i faktycznie lepiej przelozyc wizyte niz teraz sie mialby meczyc jeszcze moglby sie zrazic i pozniej bylby klopot...
Owca- wiesz co mozliwe ze twoj M ma ropnia, bo od tego jest goraczka buzia puchnie i bol jest okropny. A nie ma po tej stronie jakiegos zeba z prochnica?? I do dentysty jak najszybciej niech idzie, bo to nie przejdzoie ot tak sobie...
Pr moja mama chodzi do dentysty na nfz do przychodni wojskowej na Sienkiewicza, mozna sobie za doplate zrobic biala plombe tez. Chwali ja sobie.

A u nas po staremu, jak wszystko dobrze pojdzie to po wakacjach bede miala prace. Bo teraz w lipcu najprawdopodobniej na 2 tygodnie ide na zastepstwo i w sierpniu tak samo. A ze nowa lekarka ma przyjsc to zwiekszaja ilosc pacjentow wiec bedzie im asystentka potrzebna :)

Megi ja tez sie ciesze bo ilez mozna siedziec w domu, tym bardziej ze Marta od wrzesnia idzie do przedszkola wiec nie musze sie martwic ze nie mam z kim jej zostawic...

Wrocilismy,jednak udalo mi sie znalezc dentysty kobitka mila fajna :tak:
wiec zrobila mojemu zdjecie i ma stan zapalny :tak: dala leki,antybiotyk i na czwartek termin do chirurga na wyrwanie zeba :tak:
musi zejsc opuchlizna dopiero moga wyrwac a one tego nie robia bo zab ma duze korzenie powiedziala dlatego chirurg :tak:
to zab madrosci :tak: wspolczuje m bo bedzie bolalo.....ale czwartku musi jakos wytrzymac teraz mu zruszyla i jeszcze bardziej go boli poszedl lezec bo spac tez nie moze biedny...

Megi mojej siostry maly ma 2 latka i budzi jej sie w nocy ze mama ma isc mleko zrobic i wypija cala flaszke i spi dalej a jak nie idzie robic to jej wrzeszczy hehe..woda czy inne picie tez nie dziala...Fajnie ze mycha zrobi torcika pokaz zdjecie jak bedzie..:-)
ja na obiad mam rosol ze wczoraj, dla mnie i mlodej bo m i tak nic nie je...

Larvunia milego odpoczynku od kompa haha

Niuska hej...fajnie ze bedziesz miala prace :-)

na wizyte pojdziemy niech tylko sprawdzi a reszta sie okaze....najwyzej na inny termin zapiszemy
ja troche pospalam
firanki wypralam i teraz obiad sie pichci w piekarniku..
schabowe z ananasem i zoltym serem:tak:
niuska :tak:dawno cie nie bylo..dobrze ze bedzie praca:tak:
owca oj biedny ten twoj maz
ja dzis bede miec tez zeba robionego jak ja tego nie lubie ale coz zrobic..:eek:

hejka

widzę, że żniwa mają dentyści, wszyscy po nich chodzą, a oni zarabiają. Owca- współczuję dla M, ja nie mam problemów z zębami, ale jak mnie ostatnio dziąsło bolało, bo sobie zadrapałam szczoteczką to myślałam, że oszaleję. Marzenka- zdrówka dla małego.
Nisukaa- super i zazdroszczę pracy. Lavruniaa- odpoczywaj póki masz okazję.
Marzenka- nie zła jesteś, moje firany też się proszą o pranie, tylko ja leń jestem.

A ja byłam na obiedzie u mamy i mam spokój z szykowaniem.

reklama
Do góry