reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

uu widze ze zeby atakuja;p
A ja jestem w szkou bo moj chyba w koncu zmadrzal i chce do dentysty isc:D znacie dobrego na NFZ w gorzowie? bo on to ma chyba pol do wyrwania a drugie pol do robienia

reklama
owca poszukaj na necie, a dlugo M tak boli?
pr ja nie znam, chodze tylko prywatnie, larvunia gdzies chodzi niby dobra jest

Ciacho od soboty ale wczoraj tak na maksa zaczelo...
a w sobote goraczkowal
zadzwonilam do mojego wiecie na kiedy dal mi termin na 19.07 pogielo babe jak mowie ze z bolem i spuchnieta geba to ona nie ma gdzie mnie wcisnac wrr...
ida szukac dalej :tak:

Aj te zęby:baffled: owca współczuję twojemu...ja wyrwałam i mam teraz spokój.
Ale wczoraj burza była ZNOWU:baffled: prądu jakieś ok 2 godz chyba nie było...drrr i Zuzia się obudziła bo się bała.
A mój dzieć to jakiś inny no kurcze 10 mies prawie bo za 3 dni a on spać całą noc nie może na dodatek nie oszuka się go żadnym piciem, musi mleko dostać bo prędzej nie uśnie nawet po 3-4 godz od ostatniego karmienia (zwykle ok 23) co za łakomczuch!!:confused2: Mleka dostanie i śpi dalej a po herbatce czy wodzie:no: nosz!! Dobrze że tylko raz karmię w nocy bo bym zwariowała...
Co tam na obiado szykujecie???? ja chyba kalafiora zrobię z bułką tartą, młode pyrki...Już nie mogę się doczekać soboty jak rodzinka przyjedzie:) Byłam wczoraj u mychy, dała mi listę zakupów bo torta dla mojej mamy mi zrobi, mieszka od 3 dni u siebie, pomału się urządza, sprzątania, układania ma jeszcze ful ale pomału ogarnia. No i cieszy się bo w sobotę mężulko wraca na "chwilę" tzn zjeżdża z pracy na jakiś czas więc się nacieszą sobą no i zawsze to we dwójkę dokończą w mieszkaniu co trzeba...pozdrowienia macie. Jeszcze neta nie ma więc przeprasza za długą nieobecność ale WRÓCI:tak:

tak to chyba towarowa....
tylko nie idzcie do jej męża tez dentysta robi w tym samym budynku tylko ze na piętrze. Ponoc sadysta.
A ta fajna jest, i ma podejscie do dzieci :-D i na nfz robi i to dla mnie najwazniejsze.
DO niej mozna z marszu isc i czym predzej tym lepiej. Bo kto pierwszy ten lepszy... chyba ze cos sie zmienilo.
Na zapisy tez bierze, ale i tak kazdy wchodzi danego dnia jak przyjdzie.

Larvunia to wyrzykowscy sa:) ja chodzilam do jej Meza i un niej tez kiedys bylam;p A On w sumie normalny ja tam dentysty sie nie boje;p Ale mnie i kolezanke zawsze ropzbrajala jego owlosiona klata hahaha i na pol rozpiety fartuch hahah;]

Mowisz ze ma podejscie do dzieci no to zapisze tam chyba te moje duze dziecko;]

owca to tak nieciekawie ze az temp.dostal az dziwne ale moze jakis stan zapalny...
pr zapisz zanim straci zapal, wiecie co ludzie ida zazwyczaj dopiero jak boli a moja dentysta sie ze mnie smieje ze ja to lece nawet z mala plamka:-D
megi pogda do bani, niby cieplo ale wiecznie cos pada:confused2: a dzieciaki nieraz tak maja ze cos im sie przestawia i nie chca spac w nocy bo glodne

reklama
no to PR znasz ich to pędz zapisac :tak:
moja padła... uuufffff bo sama nie wiedziala co chce juz.
prąd maja nam zaraz zabierac wiec nie wiem kiedy zawitam
MILEGO DNIA KOCHANE!

Do góry