reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ciacho
- ja też te wiedeńskie w lidlu kupuje, mój mały z m lubią, kupując parówki też zawsze patrze na zawartość mięsa , a dla Mlodego te dziecięce kupuje. Kiedyś u nas na osiedlu u Sobkowiaka kupiłam parówki drobiowe coś koło 24zł za kg, ale paskudne były, psom do pracy zaniosłam.

Na eMa czekam, ma do wyboru sprzątanie albo wyjście z młodym na dwór, żebym ja posprzątała, ciekawe co wybierze:rofl2:

reklama
aneteczka to chyba ma niezbyt duzy wybor :-D:-D
powiem ci ze te lidla mi smakuja i te z sokolowa tez, chcialam dzisiaj kupic ale kurcze kobiety na stoisku niebylo i nie kupilam:baffled:

Larvunia ja je jadlam i mala moja tez wciagala. pojawiły się kilka razy u nas w agapie. ale raz kupilam, i to z nieotwartej paczki, i w lodówce na 2 dzien byly sliskie, i brzydu nabralam i juz nie kupuję ich. teraz kupuję u Sobieraja cielęce dla Heski i dla nas królewski. pyyszzzzne są.

wlasnie moja wyszla na chwile na dwor, ale wrocila cala mokra, nop szok. upał jakby nie zelżał. oby deszcz dziś popadał, to bedzie fajnie oddychac.

A ja siedze sobie pod drzewkiem młody siedzi w piaskownicy 3 razy dzisiaj w basenie siedział:-D I pewnie jeszcze raz wyląduje... Jutro będe myła nasz duży basen i też się będe moczyc :-) Siedze nic nie robie i cała mokra jestem... Masakra...

FUTURE jak dla mnie to te deszcze nic nie dają popada troche i to zazwyczaj w nocy i na następny dzień jest to samo... Jak patrzałam na pgode to jeszcze tydzień tak ma byc:baffled: Potem 18/20st

aniolek nie wiem po ile menżu u mnie zakupy robi :-p ale jak dobrze usłyszałam ok 21zł ale nie wiem czy za kg czy za opakowanie... ehm... u nas w agapie. To są z sokolowa.

ciasteczko znam je... kupowalam je juz jak byly jeszcze po 6,99zl.... Właśnie je zawsze kupowałam i zachwalalam wczesniej. Teraz te zachwalam.

Future pojawiały sie?? Ja zawsze kupowałam w agapie 86% drobiowe.... tez z sokołowa i pania pytalam pare dni temu czy sa te 93% to ta ze pierwsze słyszy o takich tutaj. I miała zamówić u przedstawiciela.... no i moj je kupił wczoraj wieczorem.... no nieważne.
wiem ze te u sobieraja sa tez dobre, kupowalismy je.... ale mi z buta tam za daleko a moj nie lubi tem kupowac cos, nie wiem dlaczego. Chyba z lenistwa bo w agapie ma wszystko pod ręką a tam musialby specjalnie jechac. Moj to typowy leniwiec.

edit:
KasiaF prawdopodobnie dopiero w przyszlym tyg do Ciebie podjadę i może mojego uda się wyciągnąć do Was... jeli mozna :-p

Ostatnia edycja:
wy o upale a ja sie wkurzam
niby mamy cieplo bo nawet 28 st..
a na nastepny tydzien ma byc 17-20 st
basen nadmuchalam 3 dni temu i jeszcze dzieciaki sie nie kapaly w nim
bo woda zimna,zanim sie nagrzeje to juz pogoda sie schrzani :angry:
jutro mam zamiar pozwolic im na kapiel w nim :tak:
zobaczymy bo ma byc 24 st tylko :tak:

Ide musze po mloda isc bo lata po dworze jeszcze :tak:

ale mi dzien szybko minal
zaszlam do lump tyle ladnych rzeczy kupilam dla mlodego akurat na jesien do przedszkola:tak:musze czesciej chodzic moze wted nie bede musiala kupowac nowych takich drogich:tak:
spalilam sie troszke
ja tez lubie zbiedry one z sokolow chyba cos ok 8zl pol kg chyba....my je uwielbiamy:tak:
aniolek hehe trzeba uzupelnic zapasy;-)
milego wieczorku
my dzis na wieczor likier kawowy mamy :tak:

KasiaF no mi jakos lepiej chociaz wieczorem i rano, a pozniej się chowamy w domu.

Larvunia - no ja się z agapu o nich wogole dowiedzialam. byliśmy z J i kupiliśmy na próbe i byly ok. mała też się zajadała. ale już ich nie kupuję nigdzie.

wogole dam wam cos na tajnym. aż mnie zmroziło.

reklama
LARVUNIU no pewnie że można :-) zapraszamy :-) mojemu powieziałam że jak będą znowu drylowac to ma przywozic :-)

Ale fajnie się zrobiło na dworku, jest czym oddychac tak przyjemnie... No ale kurcze mamy 20 już.... Zaraz młodego do wyrka :-)

Do góry