reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Yolanta spoko bede szyc... :-) dla siebie też kota chce uszyć, więc uszyję wiecej ich i sobie wybierzesz :tak:
Future ja też jeszcze nei byłam na dworze... nikogo nie ma na dworze u nas z bloków ;-)

skwar ze masakra.... ale ok 16.00 idziemy do kolezanki i jej synka, niech dzieciaki korzystają ze słońca... ja w cieniu zimnej wody się napiję ;-)
dziewczyny polecam paróweczki z szynki 93% z sokolowa... jej mój wczoraj przywiózł nam i się nadziwić nie mogę ze takie dobre. Zawsze zachwalałam te z lidla ale te biją na głowę. Nawet Misiula je lubi :tak:

A my byliśmy w baseniku :-) mamy pod drzewkami więc może mały siedziec... Teraz lata na golasa po domu :-D.

LARVUNIU ja mam teraz cały weekend wolny a potem w następnym tyg tylko środe i czwartek jestem w domu. Planów żadnych nie mam więc jak ci pasuje, a dużo na taki jeden termofor potrzebujesz tych pestek?
My jemy parówki ''smakusie" tzn młody je, uwielbia je bo nie ma na nich tej takiej powłoczki, tylko folijka a pod spodem miękka paróweczka.

Mysze leciec do sklepu, bo M miał mi coś na rosól po pracy kupic i nie kupił, mówił że o 13 wstanie i pójdzie, i doopa, dalej go z łóżka ściągnąc nie mogę:wściekła/y::wściekła/y:.

Ja się zapędziłam z małym na plac zabaw :-p co prawda upał mu nie służy, bo po 40min z płaczem musieliśmy iść, gdyż mały walną koparką chłopca.
Potem w domu ze złości walnął kubkiem o podłogę, pokrzyczałam, postał w kącie i taki zapłakany usnął i śpi dalej.

aneteczka nikomu nie służy upał.
moja dzis zasnela nrmalnie, a za 10 minut slysze ze sie smieje w glos. gadala sobie do lustra w szafie.
pozniej normalnie latala jak z motorkiem w tyłku, i zasnela wtedy kiedy powinna wstac i jesc zupke.
wszystko sfiksowało ;)

u nas tez sie zrobilo goraco
ale cos sie chyba chmurzy i wiaterek powiewa pewnie jakas burza bedzie :baffled:
nie cierpie pewnie pojde wtedy lazienke sprzatac haha :-D bo tam okna nie mam :-D
Dzieciaki w domu siedza mecza gre...

Aneteczka to ci maly zlosnik hehe :tak:..tez tak u nas bywalo jak cos mlodemu nie pasowalo to rzucal na ziemie albo trzaskal czyms na zlosc :angry:

Kasia chlop polegl,a jak sie tak spi to potem gorzej ze wstaniem taki czlowiek otumiony chodzi hehe przynajmniej ja tak mam po drzemce w dzien co rzadko mi sie zdarza :tak:
a twoj pewnie po nocce spi :tak:

reklama
aniolek te parowki mozna kupic w biedronce sa pakowane po 6 albo 8 sztuk nie pamietam i sa w agapie na wage cos 21zl za kg z tym ze te na wage sa ciut ciensze, ogolnie lepiej kupic na wage:tak:
my je jemy od dobrych kilku miesiecy, nawet mojemu M smakuja
larvunia ja w lidlu kupuje takie kielbaski wiedenskie 10zl za pol kg ale smakuja jak parowki tez maja 80 czy 90% miesa

Do góry