reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej

M wybrał sprzątanie, wolał to niż w taki gorąc iść na spacer.

Poszliśmy na plac zabaw, a potem na fontanne. Młody miał tylko nogi moczyć, ale tak mu się spodobało, że w ciuchach poleciał prosto pod dysze.Cały mokry, szybko do domu go wziełam, ukąpałam od razu, mam nadzieję, że syfu żadnego nie złapie.
Za to radochę miał ogromną:confused2:
Niby dzieciaki się tam kąpią, ale woda nie badana, obieg zamknięty, to nie wiadomo co tam może być.

reklama
bylam na tym manhattanie pod tymi fontannami kiedys z Fruciem, kapal sie tam i nic mu nie bylo...
sama sie zastanawialam czy nic mu nie bedzie :sorry:

Hej

Mój m pojechał po tatę do krzyża. Cieszę się, że przyjeżdza.

future- ona z wodociągów jest, ale tam jest obieg zamknięty, więc ta woda ktora wypława, potem znów wpływa i powtórnie wypływa, tak na chłopski rozum. Tej wody nikt nie kontroluje i nie wie co się z nią dzieję, jaki ma skład. Kąpią się w niej i zwierzęta, bezdomni, a potem dzieciaki do niej ochoczo wskakują,a nawet piją. Każdy syf tam może być. Wodę uzupełnia się jak są znaczne braki w obiegu.
Na każdym kąpielisku inspekcja sanitarna co jakiś czas bada wodę, a tu nie bo fontana jest elementem architektury.

witam
alez byla burza przed 4 rano, lecialam pranie sciagnac a i tak nie dalam rady wszystkiego no padal o jakby ktos z wiadra lal:baffled: i chyba znowu bedzie padac:baffled:
larvunia niestety aneteczka ma racje odosnie tej fontanny, ona jest przeznaczona niby tez do kapieli i jest zakaz wchodzeniu w obuwiu ale nikt tej wody nie bada, tam wielki jeden syf lata

Ciasteczko - ona nie służy do kąpiel, to poprostu fontanna. Jest też tabliczka z informacją, że nikt nie bierze za nią odpowiedzialności za jakość wody. Miejsca przeznaczone do kąpieli są pod nadzorem inspekcji saniatrnych.

ciacho nigdy wiecej tam nie pojde. Bylam raz i nigdy wiecej !

co do burzy... bardziej straszyla dzis niz lało ;-) nawet dywanik na balkonie mam suchy ;-) nie zmoczylo go.
ale tez grzmoty mnie zbudzily.....

nio dobra 3majcie sie! JA bede poznym wieczorem dopiero :tak:

reklama
larvunia tu tak lalo i wialo ze deszcz nioslo jak fale:baffled: milej soboty kochana, ja tez mam plany hehe
sie bedzie dzialo:-D
aneteczka wiesz co moze i tak nie ale spotaklam sie w polsce z takimi fontannami co mozna sie w nich kapac:tak: tzn. byla tabliczka ze mozna ale juz ze kontrolowane to NIE

Do góry