reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Witam w pochmurny dzien :eek:
jakos wybieglam z obeigu hehe z forum haha ;-)
kawke spijam,zaraz pranko wywiesze i nie wiem co bede robic moze na ogrod znow pojde :baffled:
pogoda wrr...mialo byc 26 st a jest po deszczu mokro i chlodno ..
basen stoji myslalam ze woda sie nagrzeje przez kilka dni zeby w wekend sie pomoczyc ale chyba nic z tego bo slonca nie widac :no:...
ide was troche wstecz poczytac :-)

Larvunia milego wypadu na dzialke,czekam na foty :tak: a nie chwale sie bo nie ma czym hehe
ale juz wrzucilam linka do podpisu :tak:

Aniolek fajnie ze m przyjedzie na dlugo??..napewno nie mozesz sie doczekac :-) oj bedzie sie dzialo hehe

Aneteczka milego wypadu nam morze oby pogoda dopisala :-) choc jak narazie macie upaly caly czas..

Ciacho fajnie ze bajeczka sie wam podobala,ja to nie pamietam kiedy w kinie bylam hmm...

Marzenka jakie rybki kupujesz??

No i tyle co pamietalam hehe...ide wieszac pranie

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny, nie wyspałam się , burza nie dała.. waliło że hej :eek:
Owca hehe P. przyjeżdża na ok 16 dni.. zawsze coś, choć wiem, że szybko zleci i znów zostanę sama:-(
marzenko spotkanie z moim po 9 miesiącach :no:
kroma rozumiem Cię, ja ostatnio miałam tak samo.. jak przyjechał, stanął w drzwiach to dziwnie się czułam.. minęło troszkę czasu nim się przyzwyczaiłam, że jest..
marzenka, Owca ależ Wy macie myśli zbereźne :-D:-D:-D Nie znałam Was z tej strony hehe :-DNo nie wiem, czy tak bardzo będzie się działo, skoro mamy jeden pokój z Kubusiem i na dodatek reszta rodzinki za ścianą:eek: ale coś się wymyśli :-)
Ciasteczko zazdroszczę wypadu do kina, epokę lodowcową uwielbiam, oczywiście na czele z Wiewiórem :-D
Pozdrawiam

owca jeszcze nie wiemy okaze sie jak na miejscu:tak:
ciacho mi nie raz sie zdarzylo ze musialam szybko siasc na druga kase nie bylo czasu zeby umyc rece i co klops ....mi bylo z tym zle i nie chce wiecej juz takich sytuacji....
teraz ja stoje przy kasie i nie mam jak zejsc to mam przy sobie chusteczki nawilzajace:tak:
dobra kochaniutkie ide sie szykowac do miasta....:tak:
ps.aniolek hehe to dopiero nas poznasz:)
oj niewierze ze cie twoj nie dopadnie nawet po cichaczu :)

Hej dziewczyny,
mało się odzywam ostatnio, ale jakaś bez życia jestem, może przez te upały. A wczoraj jak walnęło, chyba w Qubusa albo Askanę, to na równe nogi wstałam i potem zasnąć nie mogłam. A Gabryś i małż nawet nie drgnęli, śpiochy :-p
Dziś w planach napad na ciuchbudę, bo mi robak z ubranek wyrasta :-p

aniołek -super, że się zobaczycie wreszcie ze swoim :-) może i nie na długo, al trzeba wykorzystać ten czas na maxa ;-)

Miłego dnia laski! ;-)

Wpadłam życzyć miłego dnia, jakoś nie ma co pisać, dzień jak co dzień sprzątanie obiad itd potem jakiś spacer o ile upału nie będzie...

Hejka

Dziś wolne... I wogóle cały weekend wolny... Pierwszy o hohoho... Jakby burz nie było dziś i jutro to w niedziele nad jeziorko chcemy pojechac... Byliśmy już w zoo w wawrowie, teraz czas na pływanie póki pogoda...

LARVUNIU mam dla ciebie pestki:-) Olśniło mnie że u mojego w pracy sami drylują wiśnie i mu w środe powiedziałam żeby brał, i dziś mi przywiózł ponad kilogram... Więc zapraszam na kawke :-) Pestkami cię pokusze :-)

MARZENKO ja z paznokciami też mam masakre... Ale ja tipsów nie moge, lakierów też nie, a przez mycie naczyń ciągłe mam tak miekkei że szok... CO zapuszcze to pękają... Teraz 3 dni wolne to sobie kuracje zrobie...

Masakra jak dzisiaj waliło... Akurat jak młodego miałam kłaśc spac... Jak zaczęło dudnic to sobie pomyślałam "no pięknie" ale położyłam go między mną a m młody się wzdrygał co grzmot, raz jak gdzieś przy nas walnęło to się spytał co tak głośno i zasnął:szok:. M też zasnąl... A ja leżałam i liczyłam od błysku do grzmotu, aż w końcu padłam...
M mówił że przy kościele na wieprzycach jak jest droga w zieloną doline to tam zawsze piachu wymywa w burze, to dziś podobno Veolia w kontener ziemie zbierała bo zasypało/zalało drogę...

Wzięłabym młodego do piaskownicy ale błoto straszne, wieczorem wrzuce go do basenu, a co...:-p

reklama
KasiaF kochana a kiedy masz wolne??
Przyjadę na bank, tylko kiedy Ci pasuje?? Ja sie podstosuje...
w tę sobotę jade na caly dzien wiec mnie nie ma ale w reszte dni nie planuje nic puki co :-)

Do góry