reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

czesc laski
ale wczoraj miala urwanie glowy
paznokcie zrobione i jest ok..
wiecie co ja mam takie marne paznkocie ze mi az wstyd przy kasie jak stoje..bardzo slabe mam i brzydkie wiec wole zel i mam swiety spokoj..mi wolno rosna paznokcie to co miesiac bede zmieniac;-)wiec nie jest zle;-)
w planach mam miec dzis wolne ale niewiem czy nie zadzwonia po mnie bo mamy awarie lodowek masakra co sie wczoraj dzialo......
aniolek to wielkie spotkane tusz tusz:tak:to ile sie nie widzieliscie?ojej ale sie bedzie dziac:-Dbo ja z moim pol roku sie niewidzialam to sie dzialo:-D
znow byla burza w nocy ale juz slabsza:tak:
madziarena milego odpoczywania;-)

reklama
hejka

burza jak za moich czasów młodości.

Marzenka- ja też lubię jak Panie w sklepach są zadbane i mają chociaż czyste paznokcie, a jak już ładnie pomalowane to aż miło się patrzy. Ja też mam słabe, ale długą płytkę paznokcia i nie muszę zapuszczać i utwardzać. Chociaż ostatnio przez to, że mi się zmywarka popsuła i ręcznie myję to mi się bardziej poniszczyły.
Aniołek- jak ja mojego nie widziałam z pół roku to dla mnie obcy facet był, nabrał ciała, i na początku dziwnie się czułam, ale szybko nadrobiliśmy. Pewnie się doczekać nie możesz.
Pr- moją Olkę kiedyś na pupie tak wysypało i pachwinach po lekach, ale jej zaraz się ranki porobiły i też używałam krochmalu. Może mu się coś nałożyło, jakaś wysypka od pyłków, ja mam jak dotknę trawy zaraz bąble na rękach i jeszcze od słońca jak za długo jestem to mnie wysypuje. Mam nadzieję, że to szybko u was minie. Zdrówka dla Amelki, moja Olka długo kaszlała po chorobie, Arek ciągle jeszcze kaszle. Ale jest czysty na oskrzelach i na gardle. Pogoda nie ciekawa., duszno jest to dzieciaki się duszą od upałów i tych pyłków.
Aneteczka- ja byłam z dwa lata temu w domkach i chwalę sobie, też było zagospodarowane dla dzieci i płaciłam 160 zł za domek za dobę, ale my z kilka mcy przed zamawialiśmy, więc wam się udało fajnie trafić. Żeby wam pogoda dopisała nad morzem i zazdroszczę. Ja bym sobie gdzieś pojechała z dzieciakami.

A młody wstał o 5 i czekał aż oko otworzę i od razu do mnie mama mleko. I tyle miałam odpoczywania.

aneteczka jak ja bym znalazla taki domek za taka kwote to bym brala od razu..bo my we czworke bedziemy jechac jak juz i domek po polowie by byl..takze dla nas by sie oplacalo tyle ze u mnie trudno cokolwiek znalesc bo nawet niewiem kiedy urlop bede miec i taka lipa...
niewiem chyba pojedziemy w ciemno i na miejscu bedziemy szukac....
aneteczka poprosze o namiary moze jak juz bede wiedziec to zadzwonie popytam moze akurat by sie cos zwolnilo:tak:
ladnie sie robi pranko sie kreci..pozniej mykam do miasta do zoologicznego po rybki:tak:

WItam z kawką:-)

Piękny dzień się zapowiada, pranie nastawiłam, to szybko poschnie.
Z młodym na plac zabaw pójdę.
Dziś się strasznie rozpłakał jak m szedł do pracy, bo on też chce, a jak go tatuś nie wiął to skwitował "to nie fair":-p

Kroma- wiem, że ostatnio kupowałaś rowerki dla dzieciaków i mam pytanie jaki rozmiar kółeczek im kupiłaś? ja myślę nad 14'' ale boje się, że będzie za duży i młodemu ciężko będzie pedałować. I czy zadowolona jesteś? na rynku jest tyle ich, że ciężko mi wybrać, wypatrzyłam jeden z decathlon, ale cena przewyższa moje założenia na ten cel.

Ostatnia edycja:
witam sie i jaaaaaaa z kawą w reku.
ale waliło wczoraj ale fajnie ;-)

ja na plac się jeszcze nei wybieram, kałuże u nas strasznie duże.. niech chociaż piach w piaskownicy poschnie z wierzchu ;-)
ale do koleżanki idę przed obiadem, nie gotuje dziś, zupka z wczoraj a jutro DZIAŁECZKA u rodziców! Jej już sie doczekać nie mogę ;-) Oczywiście aparat biorę i dziń cały obfocę :tak:
Owca dlaczego się nie chwalisz dziewczyną?? Dawaj dawaj! ;-)
marzenko obyś trafiła jak dziewczyny na cos fajnego jak będziesz miec ulop :tak:

czesc laski
marzenka super ze zel zrobiony, a to fakt milo popatrzec jak kobietki w sklepach maja zdbane dlonie-czyste, nieobgryzione i bez brudow a takie tez sie zdazaja:baffled:
aneteczka bedziecie sie byczyc nad morzem nie ma to jak piasek, slonce i woda:-)
a my wczoraj bylismy na przedpremierze Epoki lodowcowej 4, to sie nasmialismy , nawet M ale musze przyznac ze naprawde extra bajka:tak:

larvunia jak zwykle wszystko co sie stalo to zasluga wiewiora, i jego zoledzia, poprostu byla genialna:-D:-D
cala sala ryla sie ze smiechu

reklama
Do góry