reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej dziewczynki, widzę temat pazurków na topie ;-) Ja nie maluję, ale ostatnio coś mnie wzięło, kupiłam jakiś lakier, żeby pomalować stopy i porażka, zostawia takie paseczki, nie rozprowadza się równomiernie.. nie wiem czy to wina lakieru czy mojego braku umiejętności:sorry:
Megi mój też śpi teraz :tak: Obudził się o 7 jak zawsze zresztą.
larvunia fajnego kocurka uszyłaś :))super, że Marcelek ma się z kim bawić bez wyjeżdżania do teściowej...
anateczka a gdzie dokładnie nad morze jedziecie? Jakie ceny w tym roku noclegów? EDIT: doczytałam już wyżej ;)
madziarenka udanego urlopu :tak:

ciasteczko hej :-)

U nas w miarę, młody dziś obudził się tylko 1 raz także spoko loko :rofl2: jak się obudzi pójdziemy do sklepu i na jakiś spacer, a po południu finały ligi światowej mmmm:-)lubię siatkówkę !
Mój P. przyjeżdża 23 sierpnia, samolot ma o 21:00, prawdopodobnie pojadę po niego taksówką do poznania.. Teraz się dłuży, a jak przyjedzie to zleci, że nawet się nie obejrzymy..

reklama
heloł

no wlasnie Larvunia nie jade do przedszkola, bo dyrka zadzwonila, ze coś jej wypadło, ale może uda mi się podejsc jak bede po jakies zakupy jechac, bo chyba bede ;) zadzwonie jak cos ok?

Yola - no ja jeszcze kaszle i Hesia też nieco, ale Lekarka powiedziala, ze juz po wirusie, tylko syropek, zeby zeszlo wszystko. ale generalnie zdrowa ;)

a ja dzis nie spalam w nocy niestety. nie wiem czemu.

aniolek to za taxi niezle zaplacisz kilka stowek, sa ludzie co woza na lotniska poszukaj w necie moze wyjdzie taniej,
a nie masz kogos znajomego kto by pojechal za kase?
future taka pogoda ze zle moze sie spac:baffled:

ciasteczko ze znajomych raczej nie bardzo, tym bardziej, że to tak późno już będzie.. Kiedyś na lotnisko próbowaliśmy u mojego wujka kolegi to zażyczył sobie więcej niż taksówkarz.. :baffled: na cenniki takich usług transportowych patrzyłam to wychodzi około 230 zł.. a ten znajomy taksówkarz bierze 250 więc różnica niewielka..

Ostatnia edycja:
spacerki popołudniami niby lepij odpuścic, a tu powód, niby najbardziej narażone woj. śląskie, no ale..
a chciałam właśnie Młodego wziąc na spacer, a tu monsz dzwoni, że w radio mówili..

widzialam w niecie zdjecia wczorajszego gradu doslownie jak kurze jaja taka wielkosc:eek:
dzisiaj to juz naprawde ciepelko:-) a ja wlasnie zjadlam mega dobre spagetti ale nie ja robilam:-D:-D

Hello
U Janka wysypka dlaje nie schodzi;/ moze go w kalii wykopmie bo mam jeszcze co o tym myslicie albo w krochmalu??
I Amelka dalej kaszle ehhh

no w koncu nas troszke w galerii:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry