reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
owca byłam na Świerczewskiego u Beaty Mastalerz ale Ziarkowscy najlepsi w M-czu stąd takie kolejki do niego...czytałam w necie opinie i same pozytywne.

ciacho - tak do 19. Potem tata z dzieciakami po mnie przyjedzie i wkoncu do domu;p bylamz nimi u rodzicow mama ich pilnowala. A wczoraj zadzwonili ze dzis okna wstawiaj i jakos w tym balaganie tam z nimi mama siedzi...

owca byłam na Świerczewskiego u Beaty Mastalerz ale Ziarkowscy najlepsi w M-czu stąd takie kolejki do niego...czytałam w necie opinie i same pozytywne.

chyba jacys nowi sa...bo za moich czasow nie slyszalam o takich nazwiskach ...
wazne ze sa dobrzy i ludzie chwala :tak:

hej kobietki. Ja tylko na chwilę, od rana sajgon w pracy a teraz mala godzinkę mi plakala z bólu ucha, trzymała się za nie i okropnie krzyczała, podałam Ibum i spi ... zobaczymy co bedzie jak wstanie. Jesli nie pomoze to lecimy do szpitala... do miłego ...

reklama
hello
owca kupilismy 35l takie akurat nie za duze nie za male do goscinnego:tak:
zmeczona jestem juz..teraz mam na rano i chodze jak pijana..no coz trzeba dac rade..ciekawa jestem czy mi przedluza umowe bo konczy mi sie pod koniec miesiaca....

megi tak to jest:-( jak sie zaniedba....dlatego ja juz chodze regularnie bynajmniej sie staram teraz mam na 9go ja i dawid ide do innego ponoc dobr:-(go dentysty a jak bedzie to sie okaze bo sie wkurzylam na swoja bo dalej mi zeba nie zrobila a dziura coraz wieksza..nierozumiem tego ze nie trzeba jeszcze..
madziarena oj oby sie do was nic nie przypaletalo...zdrowka
do nastepnego;-)

Do góry