reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
parno, kurcze nie wierze musialoby byc powyzej 25stop. :sorry:a tak doopa slonca jak na lekarstwo co za pogoda
ponarzekam sobie bo nie cierpie takiej pogody, to juz wole dzien w dzien po 30stop.

megi szkoda ze wyrwany, moze mozna byloby go uratowac? Ja wiem ze to wrazie w kupe kasy ale pozniej szczeka nie pracuje jak powinna:(,
powinni na kase chorych rekonstruowac zeby ale jezeli to robia to i tak trzeba kupe siana placic- absurd

ja nigdy nie wyrwałam i nie zamierzam. wole leczyc chyba ;)
teraz jak się Antoś urodzi, to też muszę leciec z zębami, aż się boję.

a ja na pogode nie narzekam. lepiej mi przy takiej pogodzie się oddcyha. i spalo nam sie niezle. Hesiu soal do 9, 30 ;))) tak to mozna mieć dzieci hahah

ciasteczko nie dało się go ratować bo zaniedbałam go za młodu a teraz był już czarny więc tylko do usunięcia. Dało mi to lekcję i zaczynam o zęby dbać, poradziłam się już które mam do leczenia itd...Szkoda że z mojego dentysty nie mogłam skorzystać ale ta babka u której byłam nawet też delikatna ale mało rozmowna, ja do niej gadam a ona tylko wzrokiem na mnie lub jakiś sztuczny uśmiech...:confused2: może lewą nogą wstała albo @ przywitała:-p:-)

Hejo,

w amfiteatrze było super, mały nie spał tylko sobie słuchał i gugał, a ja z mamą słuchałyśmy opery. A jak wróciliśmy to Krasnal zasnął, a tak dla odmiany ja nie mogłam do 3 zmróżyć oka. Burza, a potem jakoś w ogóle śpiąca nie byłam :eek: Teraz siedzę i myślę nad jakimś obiadem, hmmm.

kroma - nic straconego, może jeszcze na siebie wpadniemy :-) Ja zazwyczaj jakoś koło 12-13 wychodzę i z godzinkę tam spacerujemy przynajmniej.

Witam :-)
megi fajnie ze zab wyrwany i po strachu :tak::tak: u kogo bylas jak mozna wiedziec??
ciacho u nas dzis tez jakos pochmurno cieplo bo 23 st ale bez slonca :tak:
Yolanta to jednak poszlas fajnie :-)
ciekawe co u blond jak sobie radzi ??...
Larvunia jak tam uszylas to cos ??:rofl2:

ja robie obiado dzis mielone kalafior z bulka i krokiety ziemniaczane :tak:
Milego popoludnia :-)

Yolanta- ja dopiero po obiedzie idę, bo zanim dojdę tam to jest z godzinka bo ja na pieszo chodzę. A rano to muszę obiad zrobić dla M sprawy pozałatwiać, więc po obiedzie zawsze śmigam, zaraz idę bo mam książki do zdania.
Megi- jak to jakiś tylny to jeszcze przeboleć można, mój M miał zaniedbany przez dentystkę, która mu źle zborowała i musiał w końcu usunąć i teraz chodzi gdzie indziej i ma spokój, porobione zęby, nic go nie boli. Umów się do swojego jak terminy ma odległe i niech ci robi. Albo może podpytaj się znajomych może ci poleci któraś dentystę dobrego, co nie trzeba siedzieć w kolejkach.
Owca- ja mam kalafior ale w zupie i gołąbki.

reklama
owca szyje sie kotek ;-) ale przytulanka.
za termofory bede sie brac po niedzieli, bez pestek nie bede szyc
ni lubie tak czegos zaczynac i czekac... wiec czekam na pestki.

dzis skoncze kotka a jutro zaczynam czesia szyc duzego :-) na wymianke z jedna dziewczyną od niej bede miec Gacusia :-)

...tak wogole nic mi sie nie chce.. rano kolezanka u mnie bylam ja u niej wczoraj... na obiad nalesniki zorbilam bo nie mialam weny.. i teraz spac mi sie chce ;p

Do góry