reklama
C
ciasteczko
Gość
parno, kurcze nie wierze musialoby byc powyzej 25stop. a tak doopa slonca jak na lekarstwo co za pogoda
ponarzekam sobie bo nie cierpie takiej pogody, to juz wole dzien w dzien po 30stop.
ponarzekam sobie bo nie cierpie takiej pogody, to juz wole dzien w dzien po 30stop.
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
Dzięki dziewczyny:*
Ząb wyrwany źle nie było za to teraz dziąsło boli jak cholera:-( no ale musi poboleć...........o jaaaaaaaaaa
Ząb wyrwany źle nie było za to teraz dziąsło boli jak cholera:-( no ale musi poboleć...........o jaaaaaaaaaa
C
ciasteczko
Gość
megi szkoda ze wyrwany, moze mozna byloby go uratowac? Ja wiem ze to wrazie w kupe kasy ale pozniej szczeka nie pracuje jak powinna,
powinni na kase chorych rekonstruowac zeby ale jezeli to robia to i tak trzeba kupe siana placic- absurd
powinni na kase chorych rekonstruowac zeby ale jezeli to robia to i tak trzeba kupe siana placic- absurd
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
ja nigdy nie wyrwałam i nie zamierzam. wole leczyc chyba
teraz jak się Antoś urodzi, to też muszę leciec z zębami, aż się boję.
a ja na pogode nie narzekam. lepiej mi przy takiej pogodzie się oddcyha. i spalo nam sie niezle. Hesiu soal do 9, 30 )) tak to mozna mieć dzieci hahah
teraz jak się Antoś urodzi, to też muszę leciec z zębami, aż się boję.
a ja na pogode nie narzekam. lepiej mi przy takiej pogodzie się oddcyha. i spalo nam sie niezle. Hesiu soal do 9, 30 )) tak to mozna mieć dzieci hahah
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
ciasteczko nie dało się go ratować bo zaniedbałam go za młodu a teraz był już czarny więc tylko do usunięcia. Dało mi to lekcję i zaczynam o zęby dbać, poradziłam się już które mam do leczenia itd...Szkoda że z mojego dentysty nie mogłam skorzystać ale ta babka u której byłam nawet też delikatna ale mało rozmowna, ja do niej gadam a ona tylko wzrokiem na mnie lub jakiś sztuczny uśmiech... może lewą nogą wstała albo @ przywitała:-)
Yolanta
Kicia
Hejo,
w amfiteatrze było super, mały nie spał tylko sobie słuchał i gugał, a ja z mamą słuchałyśmy opery. A jak wróciliśmy to Krasnal zasnął, a tak dla odmiany ja nie mogłam do 3 zmróżyć oka. Burza, a potem jakoś w ogóle śpiąca nie byłam Teraz siedzę i myślę nad jakimś obiadem, hmmm.
kroma - nic straconego, może jeszcze na siebie wpadniemy :-) Ja zazwyczaj jakoś koło 12-13 wychodzę i z godzinkę tam spacerujemy przynajmniej.
w amfiteatrze było super, mały nie spał tylko sobie słuchał i gugał, a ja z mamą słuchałyśmy opery. A jak wróciliśmy to Krasnal zasnął, a tak dla odmiany ja nie mogłam do 3 zmróżyć oka. Burza, a potem jakoś w ogóle śpiąca nie byłam Teraz siedzę i myślę nad jakimś obiadem, hmmm.
kroma - nic straconego, może jeszcze na siebie wpadniemy :-) Ja zazwyczaj jakoś koło 12-13 wychodzę i z godzinkę tam spacerujemy przynajmniej.
Witam :-)
megi fajnie ze zab wyrwany i po strachu u kogo bylas jak mozna wiedziec??
ciacho u nas dzis tez jakos pochmurno cieplo bo 23 st ale bez slonca
Yolanta to jednak poszlas fajnie :-)
ciekawe co u blond jak sobie radzi ??...
Larvunia jak tam uszylas to cos ??
ja robie obiado dzis mielone kalafior z bulka i krokiety ziemniaczane
Milego popoludnia :-)
megi fajnie ze zab wyrwany i po strachu u kogo bylas jak mozna wiedziec??
ciacho u nas dzis tez jakos pochmurno cieplo bo 23 st ale bez slonca
Yolanta to jednak poszlas fajnie :-)
ciekawe co u blond jak sobie radzi ??...
Larvunia jak tam uszylas to cos ??
ja robie obiado dzis mielone kalafior z bulka i krokiety ziemniaczane
Milego popoludnia :-)
kroma
Fanka BB :)
Yolanta- ja dopiero po obiedzie idę, bo zanim dojdę tam to jest z godzinka bo ja na pieszo chodzę. A rano to muszę obiad zrobić dla M sprawy pozałatwiać, więc po obiedzie zawsze śmigam, zaraz idę bo mam książki do zdania.
Megi- jak to jakiś tylny to jeszcze przeboleć można, mój M miał zaniedbany przez dentystkę, która mu źle zborowała i musiał w końcu usunąć i teraz chodzi gdzie indziej i ma spokój, porobione zęby, nic go nie boli. Umów się do swojego jak terminy ma odległe i niech ci robi. Albo może podpytaj się znajomych może ci poleci któraś dentystę dobrego, co nie trzeba siedzieć w kolejkach.
Owca- ja mam kalafior ale w zupie i gołąbki.
Megi- jak to jakiś tylny to jeszcze przeboleć można, mój M miał zaniedbany przez dentystkę, która mu źle zborowała i musiał w końcu usunąć i teraz chodzi gdzie indziej i ma spokój, porobione zęby, nic go nie boli. Umów się do swojego jak terminy ma odległe i niech ci robi. Albo może podpytaj się znajomych może ci poleci któraś dentystę dobrego, co nie trzeba siedzieć w kolejkach.
Owca- ja mam kalafior ale w zupie i gołąbki.
reklama
owca szyje sie kotek ;-) ale przytulanka.
za termofory bede sie brac po niedzieli, bez pestek nie bede szyc
ni lubie tak czegos zaczynac i czekac... wiec czekam na pestki.
dzis skoncze kotka a jutro zaczynam czesia szyc duzego :-) na wymianke z jedna dziewczyną od niej bede miec Gacusia :-)
...tak wogole nic mi sie nie chce.. rano kolezanka u mnie bylam ja u niej wczoraj... na obiad nalesniki zorbilam bo nie mialam weny.. i teraz spac mi sie chce ;p
za termofory bede sie brac po niedzieli, bez pestek nie bede szyc
ni lubie tak czegos zaczynac i czekac... wiec czekam na pestki.
dzis skoncze kotka a jutro zaczynam czesia szyc duzego :-) na wymianke z jedna dziewczyną od niej bede miec Gacusia :-)
...tak wogole nic mi sie nie chce.. rano kolezanka u mnie bylam ja u niej wczoraj... na obiad nalesniki zorbilam bo nie mialam weny.. i teraz spac mi sie chce ;p
Podziel się: