reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hello
dzien leci jak opetany:tak:
zakupilismy dzis akwarium:tak::tak:
ide robic kolacje
ehh szkoda ze mi nie po drodze do was:eek:
megi jak tam zab?

reklama
U mnie mamuska byla chwile
zaraz wyjde z psiakiem ostatni raz i potem kapanko hehe
pogoda dziwna znowu padalo jakos zimno jest wrr...normalnie w dlugim rekawie chodzimy :tak:
zazdroszcze wam ciepelka :-)

Marzenka jakie duze akwarium kupiliscie??
tez lubie rybki,u nas w zoologicz.sa takie sliczne akwaria i piekne ryby..ale kiedys juz mielismy takie 60 litrow..
a teraz nawet miejsca nie mam zeby gdzies to ulokowac bo chcialabym :tak:..ale to tez caly czas pompka musi chodzic to szkoda mi pradu hehe :-D

Future jak będziesz drylować to z chęcią przyjmę pestki... ale specjalnie nic nie rób dla mnie.
Mam nadzieję że rodzice będą o mnie pamiętać...

....mloda spać mi nie chce bbuuuu.... a tak długo na dworze z nią byłam...

Mi Paweł też długo zasypiał dziś ale padł w końcu, Zuzia chyba też już w kime poszła..
Jutro mam wizyte u dentysty na 9.30 ale się boję............:-(

Megi bedzie dobrze !! Trzymam kciuki :-):-)
jednak udalo sie zapisac do twojego dentysty ?? czy jakis inny?

Hej dziewczynki, muszę Wam się pochwalić, że Kubuś zaczął pełzać do przodu.. jak robal normalnie :-D
Wcześniej to tylko do tyłu albo w kółko wokół własnej osi.. dla mnie to duże osiągnięcie jak na mojego leniucha :tak:
Megi trzymam kciuki, na pewno dostaniesz znieczulenie i nie będzie bolało :*
Mój Gucio dziś wcześnie zasnął.. po 19 bo mało spał w dzień i już po południu cały czas piszczał i wściekał się :no:
larvunia dobrze, że wesele udane, a sytuacja z teściową.. no cóż.. brak słów

heja

Ja dla Aneteczki sto lat.

Aniołek- gratuluję za pełzanie,
Megi- trzymam kciuki za wyrywanie, żeby było bez boleśnie.
Marzenka- ostatnio myślałam o rybkach, fajnie, że małemu kupiliście rybki.
Pr- ja też bym się spotkała z chęcią.
Yola- ja prawie codziennie jestem w parku i ciebie jeszcze nie widziałam.

Spadam do wyrka.

reklama
Do góry