reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Cześć dziewuszki
Nocka przespana, poszłam spać wcześniej wczoraj więc się wyspałam tylko o 1.30 nakarmiłam i spaliśmy do 6.30:) Głowa mnie łupie z lewej strony chyba znów przez tę pogodę, brak słońca ale duszno jest. Młody się wybudzi i lecimy na jakieś zakupki, chce nam się bobu.:-).. A z dziąsłem już dziś dużo lepiej:tak:
miłego dnia

WItam

Zarezerwowałam dziś domek nad morzem na 8 dni:-)cena nawet znośna, ale się cieszę.................już doczekać wyjazdu się nie mogę, mam nadzieje, że pogoda dopisze. Trochę szukałam, bo już mało fajnych ofert, wszystko już porezerwowane od wielu miesięcy, ale udało się, ktoś zwolnił domek i my wskoczyliśmy na jego miejsce. Zależało mi właśnie na domku, żebyśmy mogi położyć małego i wyjść jeszcze na ganek, żeby jak młody śpi mieć go "pod ręką", a jednoczesnie korzystać z morskiego klimatu. Ale się cieszę..............

Co do szpitala to nie pomogę, nie słyszałam jednak najlepszych opini właśnie o oddziale dla dzieci.

aneteczka no to milego wypadu nad morze zyczę :tak:
megi mnie tez cos ćmi od wczoraj... pewnie to pogoda
madziarena nie mam pojecia ile sie czeka
ciacho czesc
Future teraz zdrowe, ale jak bedzie do jutra to nie wiem ;-) Chce Ci sie kulać do mnie na 3 piętro?? ;-) Podziwiam...
Jeszcze dam Ci znac wieczorem bo chyba do g-wa jedziemy jutro.... jeszcze nie wiem, czekamy na tel.

okej, to może mi podrzucisz poprostu co masz dla mnie. bo rzeczywiście nie bede sie kulac na 3 pietro.

u nas dzis teściowie znowu. Teść kosi trawe, menż robi grilla, teściowa zakosiła mi małą wiec ja troche sprzątam w domu.
Mama moja pojechala do gorzowa, wiec gdyby nie małż musiuałabym i coś ugotować. a tak tylko dla Hesi miesko robie i ziemniaczka i ogóra małosolnego. a dla nas gril. chociaż ja nie lubiem ;/ i tak mi sie nie chce jesc.

hallo
Bylam z mlodym w Pn u lekarza bo mial wysypke na raczce nozkach i brzuchu przepisala nma masc tylko ze teraz widze ze mu to zaczyna wszedzie wylazic. Mowla ze to na pewno nie ospa nie rozyczka nie uczulenie od mleka truskawek, nie od plynu w sumie sama nie wie od czego kurde co myslicie? a mzoe od slonca?

aneteczka super ze jednak beda jakies wakacje nad morzem:tak:
pr kurcze to moze byc wszystko a to ze lekarka mowi ze na pewno to i tamto nie, to wcale tak moze nie byc:sorry2:
a poza tym mozna byc na pot uczulonym jak tak mam latem pod pachami dobrze ze bardzo sporadycznie mam, na kur zmoze byc uczulony, moze cos zjadl nowego jakies warzywa, owoce?

myslalam ze od truskawek ale nie jadl juz z 2 tyg a wiecej ma. A mleko krowoie juz z 4 miesiac pije wiec to tez nie to sama nie wiem plyn proszek mydlo to samo...
zaczelo sie od kilku chrostek na lokciu potem kolanka pachwinki brzuch a teraz nogi rece pachwiny i plecy;/

w poniedzialek mam go pokazac ciekawe czy ta masc pomoze hmmm

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry