reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

PR pestkami wiśni...
jeszcze ich nie mam marisamm, moze dzis zaczne szyc je... bo czekam na pestki...
ale uszyje na bank! :tak:

właśnie wróciłam od koleżanki ide kończyć obiadek, moj zaczoł już ziemniaki obierac hehehe Misia chodzi i woła AM AM hehehe głodomorra moja, parówką już ja zapycham bo biedna nie dotrwa...

reklama
marisamm a tak dzieciol cie wymeczyl czy chora ze waga poleciala?
w pt chodziłam na rzęsach, Młody normalnie szału dostawał, ani na sekunde nie szło od niego odejśc, spał też jakby chciał a nie mógł, namęczyłam się niesamowicie; w sobotę jak aniołek, no i w nocy znów się zaczęło, tym razem nie domagał brzuszek, ciągle ma wzdęcia zaczynając od rana, wczoraj praktycznie przez cały dzień; wieczorem jak wróciliśmy od teściów podałam mu SAB S. i po 10 min jak ręką odjął; teraz dostaje krople do każdego karmienia, bo bąki dalej go męczą.. dziś też masaż, ciepła tetruszka, zginanie nóżek i jakoś dajemy radę, ale przynajmniej pośpi spokojnie..

larvunia- to jak coś to czekam na info, może do tego czasu nie kupie, bo w sumie mi on na gwałtu rety potrzebny, bo by pewnie dłużej ciepełko trzymał taki termoforek, a podgrzana tetruszka moment i zimna się robi:crazy:

ps. przy Bobie Marleyu się uspokaja:-)

Ufff jak gorąco. Załatwiliśmy dziś trochę papierkologii dla małża, na rok z głowy, tylko PESEL odebrać za 2 tygodnie. Krasnal jak zasnął na dworze, tak tylko cyca po powrocie na śpiocha dostał i dalej śpi. Taki skwar i duchota, że może i lepiej jak to prześpi, marudził nie będzie.

marisamm - Heh, coś w tym jest, mój mały też reggae lubi i zasypia albo spokojnie się bawi sam ze sobą :-) A z mamą najchętniej się bawi i tańczy przy ACDC :rofl2: Spokojne dzieciowe muzyczki go nie ruszają, musi być z kopyta :-p

oooo Yolanta już cie lubie za ACDC :-D
marisamm dziś uszyje i jutro fotki wstawie na bloga, bynajmniej sie postaram, zalezy o ktorej mi mloda spac pojdzie. Ale na pestki do weekendu musze czekać :sorry: Cóż jak musisz na juz to trodno, kup gdzie indziej ... ja i tak szyć będe.
PR niby gryka też trzyma, ale najbardziej popularne sa teraz pestki wisni ;-) niby lepsze są, dłużej trzymaja cieplo.

Hmm dziś Carmina Burana w amfiteatrze i tak się zastanawiam jak to rozwiązać. Do środka wchodziła nie będę, bo chyba za głośno dla Gabrysia, ale w parku kawałek dalej posiedzieć bym się przeszła... tylko go kąpię zawsze o 8 a o tej porze się zaczyna widowisko (chociaż dla nas to słuchowisko będzie :-D ale to muzykę Orffa uwielbiam, a nie tańce :-p). Chyba dziś o 6 wskoczy do wanienki, najwyżej odchoruję w nocy tą zmianę. Mam nadzieję, że będzie warto :-p

yola agdzie ty mieszkasz? bo musismy sie kiedys spotkac po latach ;] wogole jakies grupowe spotaknie by sie zdalo znow moze w parku roz kiedys??

reklama
Do góry