reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

megi a czemu na nfz nie idziesz??...
ciacho to ja pytalam o plany hehe :-p
uciekam do sklepu ide kalarepke na zupe kupic a potem skocze na dzialke po pietruszke :tak:
Milego dzionka :-)

reklama
ciasteczko nie da się uratować bo on już kiedyś dawno był zaplombowany, ona wypadła i teraz jest dziura jak łeb a poza tym popękał już i trzeba reszte wyrwać.
owca ja wolę prywatnie bo wiem że delikatnie do mnie gość podejdzie zwłaszcza ten do którego chcę iść, przesympatyczny człowiek...na kasę to rwą jak chcą, mój się o tym przekonał nie raz, jaka jest różnica jak dasz w łapę.

no to dziewczyny milego dnia
ide do kolezanki na podworko na kawe :-D
dzieciaki sie wyszaleja chociaz na dworze :-)

Future wybacz "przeciaga" bede robic jutro...
Dzis zaczelam EKOtermofor. W sumie tylko tych ziaren mi brakuje i zszyc dziure i bedzie gotowy :-)
Juz sie nie moge doczekac az Wam go pokaze :-) To jest EKOtermofot PIESEK :-)
Juz mi sie podoba :-):-):-)

Hello;-)
I jak tam skończyłaś już ten termoforek? Pestki zdobyte?
Bo ja dla mojego Elfika będę chyba kupowała właśnie, na te bóle brzuszka i wzdęcia się przyda:tak:
Zamiast zamawiac na all to bym kupiła u Ciebie.:-)

W weekend miałam pogrom, ledwo żyję.:eek:
-2kg na liczniku.
Boże chroń królową! :rofl2:

marisamm a tak dzieciol cie wymeczyl czy chora ze waga poleciala?
a ja patrze na podreczniki do gimnazium i nie wiem czy sie zamkne w 500zl:confused2::growl:

No szlak....:wściekła/y: mój dentysta do którego chcę iść nawet prywatnie a mnie nie przyjmie, najbliższy termin 9 września:szok: Mam dzwonić jutro rano może zwolni się jakieś miejsce...:shocked2: Pozostaje mi inny dentysta tylko który hmmm?????? tylu jest a opinie różne:/

3 nowe fotki w galerii w tym śmieszna minka mojego brzdąca dla poprawy humoru:)

Ostatnia edycja:
megi wspolczuje ale dzisiaj to juz prywatnie czekasz tak jak panstwowo, no ale wspolczuje bo jak zab boli to nic milego
do mojej zeby sie dostac to tak dobry miesiac, dobrze ze u nas jest ten 24/dobe to jak boli to przyjma praktycznie z biegu

reklama
Do góry