reklama
C
ciasteczko
Gość
owca sorry hehe no kurcze avatarki mi sie myla wasze bo oba zielone
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
ciasteczko nie da się uratować bo on już kiedyś dawno był zaplombowany, ona wypadła i teraz jest dziura jak łeb a poza tym popękał już i trzeba reszte wyrwać.
owca ja wolę prywatnie bo wiem że delikatnie do mnie gość podejdzie zwłaszcza ten do którego chcę iść, przesympatyczny człowiek...na kasę to rwą jak chcą, mój się o tym przekonał nie raz, jaka jest różnica jak dasz w łapę.
owca ja wolę prywatnie bo wiem że delikatnie do mnie gość podejdzie zwłaszcza ten do którego chcę iść, przesympatyczny człowiek...na kasę to rwą jak chcą, mój się o tym przekonał nie raz, jaka jest różnica jak dasz w łapę.
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
larvi miłych pogaduchów;-)
Future wybacz "przeciaga" bede robic jutro...
Dzis zaczelam EKOtermofor. W sumie tylko tych ziaren mi brakuje i zszyc dziure i bedzie gotowy :-)
Juz sie nie moge doczekac az Wam go pokaze :-) To jest EKOtermofot PIESEK :-)
Juz mi sie podoba :-):-):-)
Hello;-)
I jak tam skończyłaś już ten termoforek? Pestki zdobyte?
Bo ja dla mojego Elfika będę chyba kupowała właśnie, na te bóle brzuszka i wzdęcia się przyda
Zamiast zamawiac na all to bym kupiła u Ciebie.:-)
W weekend miałam pogrom, ledwo żyję.
-2kg na liczniku.
Boże chroń królową!
C
ciasteczko
Gość
marisamm a tak dzieciol cie wymeczyl czy chora ze waga poleciala?
a ja patrze na podreczniki do gimnazium i nie wiem czy sie zamkne w 500zl
a ja patrze na podreczniki do gimnazium i nie wiem czy sie zamkne w 500zl
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
No szlak.... mój dentysta do którego chcę iść nawet prywatnie a mnie nie przyjmie, najbliższy termin 9 września Mam dzwonić jutro rano może zwolni się jakieś miejsce... Pozostaje mi inny dentysta tylko który hmmm?????? tylu jest a opinie różne:/
3 nowe fotki w galerii w tym śmieszna minka mojego brzdąca dla poprawy humoru
3 nowe fotki w galerii w tym śmieszna minka mojego brzdąca dla poprawy humoru
Ostatnia edycja:
C
ciasteczko
Gość
megi wspolczuje ale dzisiaj to juz prywatnie czekasz tak jak panstwowo, no ale wspolczuje bo jak zab boli to nic milego
do mojej zeby sie dostac to tak dobry miesiac, dobrze ze u nas jest ten 24/dobe to jak boli to przyjma praktycznie z biegu
do mojej zeby sie dostac to tak dobry miesiac, dobrze ze u nas jest ten 24/dobe to jak boli to przyjma praktycznie z biegu
reklama
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
larvunia czym termoforki wypelniasz? bo bym moze uszyła dla Mojego bratanka bo niedlugo na swiecie zawita;]
Podziel się: