reklama
madziarena
Mamusia Amelki
Hej po wspaniałym weekendzie - gorącym Pokąpałam się z małą w basenie koło domku a dziś mamy obie katar i kaszel. Widzę, że cichutko tu też było - nie ma to jak lato Ja teraz zapierdziel w pracy a od poniedziałku MIELNO Witaj Byle pogoda była.
Lecę na tajny
Lecę na tajny
C
ciasteczko
Gość
halo larvunia, madziarena
katar po kapielach wodnych to czesta nieproszona rzecz
katar po kapielach wodnych to czesta nieproszona rzecz
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
Cześć
Ja dzisiaj chyba pod wieczór do dentysty pójdę jeśli mnie przyjmie, nie wyrabiam:---(
Ja dzisiaj chyba pod wieczór do dentysty pójdę jeśli mnie przyjmie, nie wyrabiam:---(
C
ciasteczko
Gość
megi a dlaczego tak dlugo czekasz ? wiadomo ze bol nie minie sorry ale nie rozumiem
C
ciasteczko
Gość
larvunia a moze tobie sie jesc nie chce tylko pic;-)
Jestem spowrotem teraz kawka :-):-)
megi gon do dentysty bo lepiej nie bedzie a szkoda zebys sie tak meczyla wiem ze sie boisz bo mam to samo ale lepiej isc niz lykac tabletki i sie meczyc
Madziarena ale wam fajnie z ta kapiela ja tez zastanawiam sie zeby w koncu basen rozlozyc bo woda musi sie nagrzac kilka dni ale u nas dziwna pogoda jest i sama nie wiem...dzis znow chlodniej i ten tydzien ma byc tak kolo 25 i przelotne deszcze wiec nie wiem czy sens rozkladac
chyba jeszcze poczekam
ciacho jakie plany wakacyjne macie? jedziecie gdzies z dzieciakami czy w domu bedziecie?
megi gon do dentysty bo lepiej nie bedzie a szkoda zebys sie tak meczyla wiem ze sie boisz bo mam to samo ale lepiej isc niz lykac tabletki i sie meczyc
Madziarena ale wam fajnie z ta kapiela ja tez zastanawiam sie zeby w koncu basen rozlozyc bo woda musi sie nagrzac kilka dni ale u nas dziwna pogoda jest i sama nie wiem...dzis znow chlodniej i ten tydzien ma byc tak kolo 25 i przelotne deszcze wiec nie wiem czy sens rozkladac
chyba jeszcze poczekam
ciacho jakie plany wakacyjne macie? jedziecie gdzies z dzieciakami czy w domu bedziecie?
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
ciasteczko a no dlatego czekam bo chcę iść rwać prywatnie a nie na NFZ a dziś m ma wypłatę a nam późno przelewają bo przed 17stą teraz nie mam tyle w portfelu by iść a i tak m w pracy....dlatego zwlekam
reklama
C
ciasteczko
Gość
megi a nie da sie uratowac zeba? szkoda wyrywac, zab to zab anwet jakby caly w plombach byl
owca a plany mamy, nad morze bedziemy jechac na 1-2tyg, pewnie do dziadkow dziewczyny pojada, zreszta teraz juz tez sie wakacjujemy pewnie jakies jeziora itp.zaliczymy chociaz ja jezior nie lubie
owca a plany mamy, nad morze bedziemy jechac na 1-2tyg, pewnie do dziadkow dziewczyny pojada, zreszta teraz juz tez sie wakacjujemy pewnie jakies jeziora itp.zaliczymy chociaz ja jezior nie lubie
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podziel się: