reklama
marzenka21
Fanka BB :)
no ladna pogoda to i cicho tu
ja sie wzielam z rana za kuchnie kafelki umylam lodowke tez i mam spokoj na jakis czas
przed obiadem jeszcze udalo mi sie zdrzemnac
pozniej na roweri i tak zlecialo
jeszcze troche i dawidos bedzie szedl spac to piwko se wypije
milego wieczorku
ja sie wzielam z rana za kuchnie kafelki umylam lodowke tez i mam spokoj na jakis czas
przed obiadem jeszcze udalo mi sie zdrzemnac
pozniej na roweri i tak zlecialo
jeszcze troche i dawidos bedzie szedl spac to piwko se wypije
milego wieczorku
marzenka21
Fanka BB :)
owca on by i pozno poszedl spac ale gdzie czas dla nas
ja jutro mam na rano to i szybciej spac pojde....pewnie piwko mnie zmuli dodatkowo
ja dzis lech cytrynowy;-)
ja jutro mam na rano to i szybciej spac pojde....pewnie piwko mnie zmuli dodatkowo
ja dzis lech cytrynowy;-)
czesc
dopiero wrocilam do domu
ogolnie ZARABIAŚCIE BYŁO
(tesciowa mnie zdraznila, bo przed 7.00 uciekła sobie na działeczkę a ja małą sie od 7 zajmowałam a ona obiecala mi pomoc, zebym sie mogla wyspac i wogole...... mam focha na nia... jej wytłumaczenie "a co ja mialam w domu robic jak wozka nie zostawiłas mi, wiec sobie na dzialke pojechalam"- SZLAG!)
dopiero wrocilam do domu
ogolnie ZARABIAŚCIE BYŁO
(tesciowa mnie zdraznila, bo przed 7.00 uciekła sobie na działeczkę a ja małą sie od 7 zajmowałam a ona obiecala mi pomoc, zebym sie mogla wyspac i wogole...... mam focha na nia... jej wytłumaczenie "a co ja mialam w domu robic jak wozka nie zostawiłas mi, wiec sobie na dzialke pojechalam"- SZLAG!)
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
o kurrrrr to ja bym mojej teściowej powiedziała co sądze.
ja na moją narzekam, bo mnie wkurza i to nieźle, ale z małą to ona mogłaby cały czas latac.
ja na moją narzekam, bo mnie wkurza i to nieźle, ale z małą to ona mogłaby cały czas latac.
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
ja ide spac bo caly dzien nie leżałam... haha, a odpoczywac mam
Dzien dobry :-)
wstawac spiochy
ide szykowac dzieciaki
Larvunia to fajnie ze bylo zajefajnie i jestes zadowolona z wyjscia a tesciowa coz....
Aneteczka wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek !! Sto latek kochana :-)
wstawac spiochy
ide szykowac dzieciaki
Larvunia to fajnie ze bylo zajefajnie i jestes zadowolona z wyjscia a tesciowa coz....
Aneteczka wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek !! Sto latek kochana :-)
Ostatnia edycja:
reklama
C
ciasteczko
Gość
hej
larvunia fajnie ze dobrze sie bawilas
ja za to z M wczoraj w kinie bylismy, fajnie sie tak odchamic
owca no moje to juz wakacje ale jak tak sobie liczye to szybko mina 2 miechy a szkoda
larvunia fajnie ze dobrze sie bawilas
ja za to z M wczoraj w kinie bylismy, fajnie sie tak odchamic
owca no moje to juz wakacje ale jak tak sobie liczye to szybko mina 2 miechy a szkoda
Podziel się: