reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

yola moja tez nie spala w nocy. i tylko słyszalam wzdychanie tatusia. no trodno. ja odpoczywam. ale co się nawalczę to moje.
Hesiu niby lepiej, już jest nawet na dworze, nie bede jej kisic w domu, ale dzis ma straszny odrywający kaszel, i smary z nosa. dlatego pewnie i dziiaj noc nie bedzie przespana. no ale antyb ma od wtorku, to pewnie się ma ku końcowi mam nadzieje to choróbsko.

mi sie odrywa, ale jeszcze nie mogę oddychaC. mimo wszystko w pn chyba pojade do lekarza jeszcze.

reklama
No to jak się bawi, to znaczy, że już wraca do zdrowia. Teraz tylko doleczcie się kobitki :*

A Krasnal jak zasnął na dworze, tak dalej śpi. Jakoś nie mam serca go wyciągać z fotelika (bo na gondolę się obraził, w foteliku samochodowym się wozi).

czesc laski
ja dzis mam wolne wezme sie troche za pozadki bo mam zaleglosci;-)mielismy jechac od rana na plaze ale widze ze nici z planow...
mam nadzieje ze bieganie wieczorem wypali:tak:
aneteczka i jak tam u fryzjera podoba ci sie?
ja nie scinam wlosow zapuszczam chce miec jak najdluzsze:tak:tylko zeby byly geste jeszcze to byloby super;-)
ciekawe jak tam larvunia po weselu:tak:
yolanta a nie goraco malemu w foteliku?
ale byla burza az mnie w sercu zaczelo kluc bo mialam okno otwarte i sie wystraszylam gdzies blisko musialo walnac bo huk byl ogromny:baffled:
ide troche na allegro pobuszowac:tak:

czesc laski
marzenka u nas tez burza byla ale ja akurat lubie, jedyny miunus tej calej pogody to brak slonca :confused2:
a co bedziesz kupowac na allegro?
larvunia odezwij sie pozniej jak dojdziesz po imprezie;-)

Witam niedzielnie :-)
kawke popijam i ciastka zajadam od rana hehe...
bylam na dworku z psem dzis ciut chlodniej wiatr wieje ale slonce jest
u nas byla burza w sobote popoludniu ale mialam stracha bo akurat bylismy na dzialce :tak:..
a ulewa taka byla ze szok grad lecial :tak:
Czekam na moje dziecko bo wczoraj poszla spac do kolezanki klatke obok zobaczymy kiedy wroci :-)
my dzis na grilla smigamy w ramach obiadu nie chce mi sie gotowac :-p

Marzenka co znow kupujesz na allegro??..
Larvunia zapewne odsypia imprezke :-)

Ja dziś pół nocy spałam z dziećmi we trójkę w jednym łóżku. Chyba bały się burzy...ja też spać nie mogłam, ząb mnie boli znośnie jeszcze ale boli i chyba przyjdzie mi pójść wyrwać:baffled::-( boję się jak diabli seryjnie:confused2: dentysty nie widziałam wieki.

Brydzionek :-)

Ciacho + herbatka, nie ma to jak zdrowe śniadanko :-D

marzenka - no właśnie też się nad tym zastanawiałam, ale w gondoli wyje jak opętany, a w foteliku słodko śpi albo podziwia widoki. Jak mu tak dobrze, to niech ma. Mi to pasuje, fotelik wygodniejszy w noszeniu z/do domu :-p

Zaraz się ubieramy i idziemy potuptać póki jeszcze bardzo gorąco nie jest :tak:

Hej Dziewczyny,
u nas nocka ok, Kubuś ładnie spał, ja gorzej bo ta burza nie dała.. ale wlało ostro..
Dziś jadę do babci, trochę się obawiam, czy nas pod wieczór burza nie złapie.. ale może nie będzie tak źle:baffled:
Megi wiem coś o strachu przed dentystą.. współczuję bólu :*
larvunia pewnie się wybawiła :-)
Owca miłego grillowania :tak::-p
Ciasteczko jakie plany na dziś?
Yola a może przełóż małego do spacerówki tej od głębokiego wózka.. na płasko rozłóż może będzie chciał w niej jeździć bo fotelik mówią, że tylko na chwilę, bo kręgosłup psuje:eek: ale nie wiem ile w tym prawdy..

owca a mam kilka rzeczy do kupienia..ale najpierw musze sie rozejrzec ja u nas ceny..
u nas ladnie jest mam adzieje ze juz nie bede padac:tak:

reklama
Do góry