reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Dzińdybry :-)

Future - to odżywajcie, odżywajcie :tak:

Miłego dzionka! :-)

edit: blond, nie smutaj. Mlecko wróci, też kryzys laktacyjny przechodziłam, już nawet 2 razy i mlecko wróciło do normy. Niech powisi na cycu trochę więcej, a Gabrysiowi przy okazji na ból brzuszka takie przystawianie pomagało.
A z tymi bioderkami to dziwnie, jak ja chciałam się umówić, to na Piłsudskiego mieli dłuższe terminy niż na Walczaka. Zgłupieć idzie :-p

Ostatnia edycja:
reklama
No i sie wypogodzilo i jest upal......:tak::tak:
pyrki wstawilam do tego bedzie rybka i salata :tak:

Blond wspolczuje kolek oby szybko przeszly :tak:
Larvunia kreacja na jutro gotowa jest ??:happy2:

ja się stopiłam taki upał, ale dwa razy byłam na dworze, tyle biegam z dzieciakami, a mam cellulit na łydkach, prawie na kostkach, gdzie tu sprawiedliwość.

Blond- zacznij pić te herbatki na laktację, a jak nie to chociaż koper włoski, działa pobudzająco i musisz dużo pić, pokarm będzie wodnisty ale będzie na cycu, a jak już wróci to wtedy możesz mniej pić i pij ten koper, ja piłam i miałam cycki jak armaty, a jak przestawałam to miałam o połowę mniej na nich. Dobrze też działa ten koper na pierdki dziecięce.

zaobserwowałyście u waszych dziecków skoki rozwojowe i towarzyszace im okresy zwiekszonej marudnosci??
witaj 5 tygodniu! mam juz maxa dzisiaj:baffled:

blond- ojj kolek wspolczuje, oby szybko minelo; kryzys mleczarni na pewno tez niebawem minie; glowa do gory:tak:

czesc popoludniowo....
ale z moim sie zcielam .. masakra z tymi chlopami

ciacho tjaaaaa gotowa, nawet dwie hehe, ale jednej chyba nie wezme (bo chcialam po kosciele sie przebrac na bardziej kłusą sukienkę) ale chyba sie nie odważę ;-)

blond nie smutaj!!!! Będzie dobrze z pokarmem zobaczysz... A jesli faktycznie nic nie leci to dokarmiaj butlą. Ja bym jednak poprubowała jeszcze z cycoleniem. Będzie dobrze!

marisamm moja ma ciagle skoki rozwojowe chyba hehehehe, codziennie pod koniec dnia mam juz jej dosc ;-)

Hej
My po wizycie u pediatry, wszystko ok, mały rozwija się dobrze, waży 9200 i 76cm długi....następna wizyta jak skończy roczek i wtedy szczepienie. Na dodatek przed południem jak zwykle niespodziewanie wpadła do nas pielęgniarka środowiskowa do Pawełka,chwilę była i poszła.
blond mojemu małemu na kolki pomagał Espumisan w kropelkach jeśli chodzi o herbatkę na laktację to mnie nie pomagała, pokarm i tak miałam coraz mniej wartościowy, prawie nic tłuszczu a więcej wody:/ Mawiają że kolki najgorsze do 3 miesięcy życia dziecka ale ile w tym prawdy...?

Ale u mnie byla ulewa i burza przeszla i temp spadla do 20 st :tak::tak:
Dzis mloda przyniosla liste odnosnie ksiazek ze moge znow wypozyczyc kosztuje to 10 euro :tak: wiec biore ..a kupienie nowych to 60 e :tak: wiec 50 e w kieszeni :-)
Larvunia to ja pytalam o sukienke hehe..obys predko pogodzila sie z chlopem co by w dobrym humorku isc na imprezke jutro :tak: jak tam fruciu u rodzinki dalej??
Megi to ladnie Pawcio rosnie :-) to srodowiskowa jeszcze przychodzi tak dlugo??...juz nie pamietam do ktorego mies..chodza :baffled:

Zrobilam zapiekanki,dzieciaki graja na wii w mario i co chwile sie cos kloca a ja na lapku i czekam na m zaraz powinien byc :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
hej laski, dopiero mam chwile, oficjalnie zaczely sie wakacje, wszystko pozalatwiane z gimnazium starszej wiec jest ok, blond wydzialam ciebie z wozkiem kolo tesco okolo 9rano, ten wozio taki super czerwony, larvunia to sie wyszalejsz kobito, a wez kiecke w koncu raz sie zyje i zaloz kusa a co,hehe a goraco starsznie 32 stop. A pozniej jak zwykle zimno:(

Do góry