reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
czesc pr
owca byłam byłam i powiedziała to co pisałam dziewczyną..odstawiam stopniowo ze względu na cycki... co by mi nie eksplodowały bo po jednym dniu mało mnie nie rozsadziło. Mloda co dwie godziny potrafila na codzien ssać... wiec nie ssanie przez cały dzień to długo.
owca dawaj nr aukcji...albo link na priv to podbiję

Ostatnia edycja:
Hej laski,
ciasteczko no nie daj się prosić, pokaż fryz :tak:Pogoda coraz bardziej mnie przeraża.. gdzie to lato?
madziarena oby córcia się szybko przyzwyczaiła i chętnie chodziła do przedszkola.. chyba panie tam wiedzą jak najlepiej postępować z dziećmi, aby przywykły.. Fajnie, że jedziecie nad morze, odpoczniesz i opalisz się.. o ile słońce będzie ehhh:crazy:
larvunia byłaś u lekarza w związku z tym uczuleniem na mleko? Powodzenia w odstawianiu.. A torebka super:tak:bardzo oryginalna.
marisamm nie przejmuj się, przejdzie synkowi to ulewanie, trzeba dużo cierpliwości i ubranek :rofl2: ale na pewno z tego wyrośnie.
Yolanta spóźnione ale szczere życzenia urodzinowe :** Spełnienia najskrytszych marzeń :**:tak:
blond super wózeczek, dziwne że w sklepie taniej niż na allegro, fajnie że się udało kupić :-)
kroma dużo pracy przed wami, ale pomyśl o efekcie końcowym:tak:A gdzie będziesz teraz mieszkać?
anateczka daj znać jak tam synek w przedszkolu będzie się zachowywał.. Oby mu się spodobało..
megi dobrze, że Ci już lepiej. No i fajnie, że Mężuś pomógł Ci w opiece nad dziećmi i zajął się domem. Taki facet to skarb :):-D

A my dziś idziemy na bilans 9-miesięczniaka z Kubuniem, zobaczymy co tam powiedzą..

hej aniolek :-):-) daj znac po bilansie :tak:
my mielismy isc na bilans 5 latka przyslali nam 2 tyg przed 5 urodzinami i dzwonilam zeby termin zrobic to babka mi mowi ze dopiero skonczyl 5 lat wiec jeszcze czas prosze zglosic sie we wrzesniu bo dlugie terminy :tak:
to po co tyle naprzod wysylaja zaproszenie dziwne :baffled:..

Ostatnia edycja:
a gdzie ja moglam byc na wiesi :) dzieciaki hmmm dlaej smaraja ja tez u nas to ciagle jakis katar ja mam cale zatoki dalej zawalone z nosa mi zeszlo gdzies w uszy...

Yola- mam zdjecia u taty na aparacie teraz musze od niego wziac zeby je zgrac;p

Ostatnia edycja:
reklama
larvunia- toryszka extra; ja mam jobla na punkcie torebek i kotów również, więc jak dla mnie zestawienie idealne;
pisałaś coś o nakładkach, że próbowałaś przez nie karmic, ja prawie cały czas na nich jadę, bo brodawki mam jakieś nie takie i młody ciężko chwytał, powiem Ci, że trzeba z nimi sporo cierpliwości, bo nie przylegają jak trzeba, a jak Zwierzak taki jak mój je dopada, to i super glue albo poxipol by nie pomógł; ale dajemy na nich radę; chociaż ostatnio i tak miałam poranione jak zassał i musiałam smarowac lanomaścią z ziajki i bepanhtenem na zmianę, bo łzy mi leciały jak ssał..
oby mleczko szybko jakieś podpasowało:))

madziarena- to na pewno przejsciowe, ja pamiętam jak moją siostrę woziłam do przedszkola; odrywałam ją od nogi od stołu i niosłam do auta i ubierałam do końca w foteliku, np. buty i kurtkę; całą drogę mi ryczała a ja ryczałam całą drogę powrotną, aż musiałam stawac, bo nic na drodze nie widziałam.. chyba każdy w mniejszym lub większym stopniu musi to przejsc; życzę cierpliwości i nie stresuj się tak:tak:

aniołek- prędzej wyrośnie z ubranek niż z ulewania:-D mama mówiła mi, że z tymi co mam trójkę dzieci bym mogła odchowac, teraz jednak się przydają i nie muszę prac co sekundę;
niby około 6 tygodnia może nastąpic poprawa z ulewaniem, czego i sobie i Yolancie życzę:tak:

chyba dzisiaj się wyspałam:-D:biggrin2::szok: może mój kryzys mi minął wreszcie;
Zwierzak wygląda jak pulpecik mały, jak mu wczoraj porobiłam zdjęcia to normalnie kluseczka Michelin;
budzi się.. lecem z cycem.. :tak:

Do góry