reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

future wspolczuje i zdrowia zycze dla was obu
malta ale to raczej powinnas wybrac sie do jakiegos neurologa bo pediatra guzik wie i guzik pomoze,
kiedys jak maz gdzies wyjechal na tydzien to cora byla mala i miala chyba niecale 2 lata rzucala sie w nocy poplakiwala przez sen, lekarz kazal podawc przez kilka dni melisal i pomoglo wyciszyla:tak:
wiecie co cieplej sie zrobilo:-)ojeoje

reklama
wrocilam do domu :-)
nalesniory usmazone :tak: teraz kawe sobie zrobilam :tak:bo co tu robic
pozniej chyba gulasz zrobie to bedzie na jutro :tak:

Future zdrowka dla was :-)
Ciacho fajne slomki masz :-D;-)
Malta a moze poprostu synek tak ma..i z wiekiem mu przejdzie bo skoro badania sa ok :tak:

jak widze ta pogode to jakos nie wierze w te upaly nie wiem..u nas to mozna na palcach policzyc ile bylo cieplych dni :tak:

Dzieki dziewczyny :-) A czy orientujecie gdzie i czy wogole jest jeszcze poradnia gastroenterologiczna dla dzieci w Gorzowie? W necie znalazlam ze w szpitalu na Dekerta, dzwonie tam a tam babka mowi ze jej juz nie ma i nie wie gdzie jest:-(

Malta- a ty chcesz prywatnie czy na kasę chorych. Ja chodzę do Tomasza Śmigasiewicza przyjmuje na Mieszka Igo, ja jako dziecko się u niego leczyłam, ma kolejki spore, ale dlatego, że dobry jest, nie wiem jak ze sprawami snu, może to jakieś podłoże neurologiczne jest. Mój mi się budził tak do 1,5 roku do 6 razy, ale 12 razy to jakiś koszmar. ZDROWA RODZINA -A Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej opinie, Medycyna rodzinna Gorzów Wielkopolski - ZnanyLekarz.pl.

Marzenka- tak w złotówkach płacimy, dlatego chcę się jak najszybciej przeprowadzić, bo nie będę wynajmu płacić.

Future- zdrówka dla ciebie i dla Hesiuni.
Lavrunia- miłego zwiedzania miasta :)
Owca- ja bym zjadła teraz naleśników, miałam karkówkę i ciąży mi na żołądku.
Madziarena- widocznie ona tak za tobą tęskni, ze ciebie nie chce oddać z przedszkola, pewnie z tobą by chciała siedzieć. Moja ma dopiero w lipcu, lub sierpniu spotkanie w grupie.

Ja mam zaraz gości więc spadam.

kroma- dziękuje bardzo. A ten lekarz to gastroenterolog?
Myslalam zeby najpierw zaczac od poradni na nfz, czy taka jest w Gorzowie?
Nie bralam pod uwage podloza neurologicznego, chociaz jak Wikuś mial 8 m-cy to bylam prywatnie u neurologa w Gorzowie bo mały jeszcze nie siedzial i zaczelam sie obawiac czy wszystko ok. Mial robione usg głowki i bylo wszystko ok :-) zaczal chwile pozniej siedziec a chodzic jak skonczyl 12 m-cy.

Co do gastroen. to chce pod tym kątem małego przebadac. Przede wszystkim wykluczyc pasozyty, nietolerancje na pewne pokarmy itd. Mial robione pod tym katem badania w naszej dziurze ale ja nie wierze w to laboratorium...:-(
Podobnie radza moje dziewczyny ze Styczniówek bo juz wariuje ze zmeczenia:-(

kroma wlasnie nie ma to jak na swoim:tak:
malta ja w tych sprawach nie pomoge nie wiem gdzie sa tacy lekarze tutaj:no:
owca a slomki zakretasy:-D kupilam rok temu taki zestaw

reklama
Do góry