Hej, ale pogoda pod psem..
jakaś "rozmemłana" jestem, ale nocka super, wstawałam tylko 1 raz, dałam smoka i spaliśmy do rana.
larvunia zdrówka dla Misi, w głowie mi się nie mieści, że lekarz nie potrafi zdiagnozować dziecka tylko strzela na oślep.. a może trzydniówka, a może różyczka, a najlepiej od razu na wszystko dać antybiotyk.. Oby Macelek się nie zaraził.
Ciasteczko szkoda, że nie możecie odłożyć wizyty na inny dzień, faktycznie autobusami się tłuc w taką pogodę to żadna przyjemność..
madziarena fajnie, że młodej się podobało w przedszkolu.. ciekawe jak będzie bez mamy, oby było dobrze!
blond trzymam kciuki, żeby starszy synek się szybko przyzwyczaił do nowej sytuacji.. A kiedy wraca Twój W?
Yolanta super, że Gabryś ładnie przybiera na wadze tylko się cieszyć
a co do becikowego.. zawsze to coś choć marne grosze w porównaniu z tym, co wydaje się na wyprawkę.. Nasze poszło na spłatę części długów:-(
anateczka fajnie, że dorwałaś takie promocje, faktycznie tylu rzeczy byś nigdzie nie kupiła za taką kwotę.
marzenka fajna ta stronka, ale jak nie ma podanych dokładnych wymiarów to ja wolę nie ryzykować.. z moją figurą to w ogóle ciężko coś dobrać
Dobrze, że masz blisko do pracy, nie musisz tracić czasu na dojazdy, szybciej możesz wracać do synka
Future lato to tylko z nazwy jak widać na załączonym obrazku..
Miłego dnia