reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
no wlasnie nie mam jak im zrobic , probowalismy ale rafal nie daje rady go utrzymac, chyba sie boi, a tak jeden obok drugiego to juz nie to samo:p sama nie mam z nim zdjecia hehe:p

blond - trzeba wniosek (na miejscu bez kolejki bierzesz i sobie czekajac wypelniasz), kopie dowodów swoj i taty (i oryginały), zaswiadczenie od lekarza, kopie i oryginal do wgladu aktu urodzenia i numer pesel. Chyba niczego nie pominelam, jak mi sie pijawa odessie to sprawdze jeszcze, moze nie wywalilam karteczki. Zaswiadczenia ojca nie trzeba bylo. Na decyzje jakos tydzien czekalam, a wyplaty sa raz w miesiacu, jakos 19-21 danego miesiaca. Jak wezmiesz numer konta, to na konto wpłacą, ja nie miałam przy sobie, to w kasie odbierałam, ale kolejki nie było.

Mi waga małego ewróciła do urodzeniowej po 2 tygodniach, jutro się okaże jak rosnie :-)

Larvunia a mały przechodził już różyczkę?
ja nie pamiętam mojej, ale mama mowi, ze razem z bratem przechodziłam,
a moja się właśnie na chwilę wybudziła, usiadła, rozpłakała, położyła i zasnęła zasmarkana...
chyba coś jej się przyśniło. bidolek.

Blond- przejdzie Rafałkowi, dla niego drugie dziecko w rodzinie to duża zmiana, ale przyzwyczai się, trochę czasu potrzeba.

Ja Was podziwiam , ze chce wam się dżemy, ogórki robić, o mnie się nic nie chce:confused2:ja wszystko kupuje, ogórki to raz w życiu robiłam:sorry:chyba teraz nawet nie potrafiłaym. Jak jedziemy do teściowej to ona nas w ogórki kiszone i konserwowe wyposaża.

W askanie byłam. Kupiłam sobie czarne dzinsy rurki za 40zł:-p z przeceny, szkoda że biodrówki, ale do czegoś dłuższego będzie, wziełam jeszcze koszulkę i kurtkę wiosenną, wszystko oczywiście po obniżce, bo tylko na takie rzeczy patrzyłam.Powiem Wam, że dość spore przeceny, ja tak szybko, ale jakbym miala więcej czasu.............może lepiej że nie miałam:rofl2:
Za to nie kupilam nic sobie na piątkową imprezę w pracy i nie mam pojęcia w czym pójdę, a wypadałoby jakoś wyglądać. Jutro eMa nie ma, więc z małym nigdzie nie będę łaziła, bo się więcej z nim namęcze, niż to warte. Przekopie szafę, może

oj kochane ale macie pytan do mnie:-Dciekawskie jedne wy:-D
no wiec to jest tak ze ja zbieram zamowienia wsrod znajomych i wysylam emailem do nich na gorze wszytsko jest...i tak nr np bluzki i rozmiar jest a jak nie ma to pisza zebrak np L.
czasem tez pod bluzka jest napisane drugi gatunek a to znaczy ze bluzka z wada z dziurka czy cos...ale powiem wam ze tu na ryzyko brac bo ja bralam dwie rzeczy i nic nie bylo uszkodzone..
na realizacje zamowienia czeka sie 10 dni jak jzu paczka gotowa to pisza na email ile trzeba bedzie zaplacic..
co do rozmiarow to powiem tak nie ma co sie rozpedzac kolezanka zamowila marynarke xl i jest duza za duza....ale wziela bo mowilam tu juz na ryzyko............z rozmiarem..
mi przyszly dwie sukienki jedna po 19 druga po 12 i dwie bluzki i ja jestem zadowolona....inne tez...
takze warto sie zebrac do kupy i dzialac bo ja za cale swoje zakupy zaplacialm 55 zl a gdzie ja kupie tyle rzeczy za taka kwote.........chyba tylko lumpie..
na allegro wpiszcie sobie avanti i czasem jak nie ejstescie pewnie rozmiaru to moze sie zdarzyc ze ta bluzka czy cos bedzie na allegro to tam pisza wymiary dokladne bo na tej stronce nie ma...
tylko mowie wam ze na allegro takie koszulki po 29.99 zalezy jaka atu po 10 wiec warto tak mi sie wydaje..
ja zamowilam 35rzeczy a przyszlo tylko 20 bo to zalezy od tego co w danym czasie jest w magazynie.......
dobra ide spac
milej nocy

bry
Future nie przechodził, słyszałam że chłopców mało kiedy łapie Różyczka, że to choroba dziewczynek. Oczywiście i chłopcy chorują, ale mam nadzieję że Frucia ominie... choć znając nasze szczęście.... eehh.

hello
ale dzis deszczowo
my nie spimy od 6:tak:
wczoraj m mi opowiadal ja dawid na mnie czekal.....m bierze go do lozka bo juz zasypial a on do niego ja chcialem czekac na mame;-)biedny obiecal mi i pamietal:tak:
zal mi go i w sercu sciska jak widze gdy siedzi w oknie i wypatruje mnie....dobrze tyle ze moge wyjsc i mu pomachac:-Dale co zrobic takie zycie...
ja juz obiadek pichce spagetti...bo na 9 do przedszkola
madziarena jak bylo wczoraj w przedszkolu?

reklama
dzien dobry a raczej dobry deszczowy:dry: co za pogoda a ja dzisiaj z mloda do ortodonty, niecierpie lazic do autobusu itp. z parasolem:baffled:
larvunia ale mlody byl szczepiony na swine,odre i rozyczke wiec raczej mu nic nie grozi:-) Misiula jeszcze nie zdazyla sie zaszczepic na to

Do góry