reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

o to w takim razie bede jutro tam dzwonic i sie umawiac bo chyba przez tel mozna nie?
dopiero mi przypomialas ze ja tam juz bylam na walczaka na kontroli jak zaczal mlody chodzic...
a co do tych idiotow z autobusu to trzeba bylo w nich wjechac delikatnie to by sie idsuneli. niezawodne:p tzn kulturalnie powiedziec przepraszam i sie wepchnac na chama hehe

reklama
Asia nie wiem czy cie telefonicznie zarejestruja bo msuisz pokazac skierowanie a pozatym tam nie odbieraj telefonow bo tez chcialam jaska telefoniczne zapisac i dzwonilam caly tydzien i sie nie dodzwonilam.
A ja musye do sypitala jechac sie yapisac na operacje yzlakow. Bo dostalam skierowanie i nie wiem czy isc wogole. Bo jak ja mam nie lazic przy 2 malych dzieciakow

Ania idz na ta operacje. opieke jak bedziesz musiala to zalatwisz do mlodych...tesciowa albo dziewczyny na pewno pomoga.
szkoda ze telefonicznie sie nie da:(do wojskowej zawsze telefonicznie sie rejestrowalam, czy do tej mojej baczynskiego. wygodne to to:)no ale w takim razie bede musiala tam pojechac wrrrr:/

Witajcie.
U Mnie to co Megi napisała tylko się troszkę przejęzyczyła, nie chodzi o brata Mojego Męża tylko o Męża Mojej siostry czyli Mojego szwagra. . . Kasuje Mnie jak za zboże jak ma ze Mną do M-cza jechać do jakby miał Mnie wieźć do Gorzowa czy dalej to bym się Mu nie wypłaciła a najlepsze że ma na gaz i i tak kosi :-( nie mam już po prostu siły, czekam aż się skończy ten remont wtedy nie będę musiała tak często do miasta jeździć i się prosić żeby Mnie ktoś zawiózł.
Teraz mam naszego golfa to jak coś potrzebuję to wsiadam z tatą i jedziemy i tankuję swojego, za tydzień bądź dwa mąż Go z powrotem zabierze do Niemiec ale póki mamy remont to mam go do swojej dyspozycji tyle dobrego inaczej bym się już całkiem denerwowała bo przy remoncie pełno nerwów i w ogóle a tak to jedno zmartwienie mniej póki mam nasze auto...

Dzieci odpukać zdrowe, jakoś daję radę ale mam już dosyć pomieszkiwania u rodziców - Oni też mają dosyć i już się między Mną a rodzicami zgrzyty pojawiają mam serdecznie dość a jeszcze na tym jednym pokoju :-( jeszcze dzień może dwa i łazienka będzie mam nadzieję skończona wtedy brodzik się wstawi i resztę i będę mogła pomału zacząć sprzątać ....

Jak dobrze pójdzie to może niedługo będę miała internet ... :tak:
Chciałabym podczytać co tam u Was ale w biegu korzystam z laptopa i internetu u cioci i długo nie mogę siedzieć.

POZDRAWIAM WAS BARDZO SERDECZNIE I MAM NADZIEJĘ, ŻE JUŻ NIEDŁUGO BĘDĘ CZĘŚCIEJ. :tak:

reklama
no hej.
blond, ja nie wiem jak to dokładnie jest, ale jak chcialam na bioderka się zapisac w marcu jak się Hesiek urodził, to mi powiedzieli, ze do czerwca nie ma terminów, a od czerwca rejestrują na nastepne pol roku, czyli od czerwca do grudnia. ja tez dzwonilam i nie odbierali. niech się fakają bo i tak prywatnie musialam isc.
Prywatnie spoko, usg zrobione, wymacane wszystko, i 80zł poszłooooooo za 3 min pracy. no ale cale szczescie bylo dobrze wszystko. a gdyby nie bylo??? znów kasiura by poszła.
ja bylam prywatnie na walczaka, na przeciwko hotelu gorzów. nie wiem jak inaczej moge wytłu,aczyc. to chyba stilonowska przychodnia. tak mi się zdaje.
a w tej na piłsudskiego to nie odbierają telefon ow i są wredne suki. i ze wszystkiego robią łachę. Ale do czasu, poki one mają zdrowe dzieci. Ja tam nikomu zle nie życzę, ale chciałabym, zeby się idiotki przekonały jak jest jak się jest chorym i chce się gdzies dostać....wrrrrrrrr
nawet nie chcę wspominać tego.
Antosia to już chyba powinnam zarejestrować. :-D:-D:-D

edit.

wlasnie wrocilam z sulęcina, bylam z Hesią na placu zabaw, bo akurat nie padało, w takim komisie z używanymi rzeczami i prawie kupilam wózek, ale jednak się wstrzymałam. ale za to kupiłam Hesi krzesełko do jedzenia do stołu o takie
TURYSTYCZNE KRZESEŁKO DO KARMIENIA 3w1 Baby Luca (2420497043) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

identiko, niebieskie, za 2 dychy ;))))) a za jakiś czas, jak Antoś zajmie normalne krzesełko, to Hesiu bedzie w tym zajadał z nami przy stole ;)

i kupilam legowisko dla psa nowe, wielkie, za 15 zł, i male krzesełko ogrodowe dla Hesi za 5 zł.

no i bylam w biedrze, zrobilam zakupki codzienne i wróciłam, i 3 godzinki zeszły, mała padnięta, przynaj,mniej się dotleniła, a tak to mi się nie chciało nosa wyściubić z domu ;)

Ostatnia edycja:
Do góry