no hej.
blond, ja nie wiem jak to dokładnie jest, ale jak chcialam na bioderka się zapisac w marcu jak się Hesiek urodził, to mi powiedzieli, ze do czerwca nie ma terminów, a od czerwca rejestrują na nastepne pol roku, czyli od czerwca do grudnia. ja tez dzwonilam i nie odbierali. niech się fakają bo i tak prywatnie musialam isc.
Prywatnie spoko, usg zrobione, wymacane wszystko, i 80zł poszłooooooo za 3 min pracy. no ale cale szczescie bylo dobrze wszystko. a gdyby nie bylo??? znów kasiura by poszła.
ja bylam prywatnie na walczaka, na przeciwko hotelu gorzów. nie wiem jak inaczej moge wytłu,aczyc. to chyba stilonowska przychodnia. tak mi się zdaje.
a w tej na piłsudskiego to nie odbierają telefon ow i są wredne suki. i ze wszystkiego robią łachę. Ale do czasu, poki one mają zdrowe dzieci. Ja tam nikomu zle nie życzę, ale chciałabym, zeby się idiotki przekonały jak jest jak się jest chorym i chce się gdzies dostać....wrrrrrrrr
nawet nie chcę wspominać tego.
Antosia to już chyba powinnam zarejestrować.
edit.
wlasnie wrocilam z sulęcina, bylam z Hesią na placu zabaw, bo akurat nie padało, w takim komisie z używanymi rzeczami i prawie kupilam wózek, ale jednak się wstrzymałam. ale za to kupiłam Hesi krzesełko do jedzenia do stołu o takie
TURYSTYCZNE KRZESEŁKO DO KARMIENIA 3w1 Baby Luca (2420497043) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
identiko, niebieskie, za 2 dychy
)))) a za jakiś czas, jak Antoś zajmie normalne krzesełko, to Hesiu bedzie w tym zajadał z nami przy stole
i kupilam legowisko dla psa nowe, wielkie, za 15 zł, i male krzesełko ogrodowe dla Hesi za 5 zł.
no i bylam w biedrze, zrobilam zakupki codzienne i wróciłam, i 3 godzinki zeszły, mała padnięta, przynaj,mniej się dotleniła, a tak to mi się nie chciało nosa wyściubić z domu