reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Hej dziewuszki

Ciasteczko dziś noc bez pobudki huraaaaaaaaaaaaa:-D:-D:-D:-D:-D jestem wyspana, wypoczęta aż chce się żyć :tak:
PR powodzenia, oby telefon się znalazł..
Megi gratki za ząbki.. Kubuś ma ciągle 2 :eek:
Dziś byłam w PUP.. miałam wyznaczoną wizytę u doradcy zawodowego:happy: rozbawiła mnie gościówka mówiąc, że jest moim aniołem stróżem w poszukiwaniu pracy :-D Oczywiście nic dla mnie nie mają, bo potrzebują ze znajomością języka, a ja na bakier w tym temacie:confused2:Kolejna wizyta 16 października. Ale mam się od września dowiadywać o staże z funduszu pracy.. może coś będzie..

Aha Yola ja nie wiem gdzie się odbiera becikowe, bo dostałam na konto. Ale bardziej obstawiałabym Ośrodek Pomocy Rodzinie na teatralnej, za torami.. ale nie wiem więc niestety nie pomogę.

marzenka- ale superanckie ciuchy ja tez bym cos zamowila dla siebie ehhh tylko chybapo wyplacie ale maja super ciuskzi i takie tanie szoook zamawialas juz kiedys z tamtad?
a jak tam jest z rozmirami gdzies jest opisnae jakei to dlugie szerokie?

Ostatnia edycja:
dzięki za gratki dla Pawełka:)
aniołek cieszę się że się wyspałaś i Kubuś przespał nockę. U mnie pobudka była o 3.45 niestety. Na szczęście dałam mleka i usnął bo po herbatce nie chciał.
PR może jeszcze się znajdzie a jak nie to blokujcie kartę czy nie wiem na co ty tam miałaś tel...My ostatnio też szukaliśmy tel mojego m bo Zuzia schowała w zabawkach a szukaliśmy po całym domu:baffled:
Dzisiaj chyba nici z biegania bo sąsiadki mąż do późna w pracy a i pogoda brzydka...

Becikowe odebrane, nad Jazz Klubem jest kasa. Poszaleć pewnie nie poszalejemy, ale zapasy dla małego za to się robią. Dziś apteczne, jutro pieluchowo-chusteczkowe.

A u nas dziś nocka na bakier, zasnelismy koło 23, ale od 4 już nie spie. Mały jakiś marudny i katar troszkę ma. Jutro teoretycznie na szczepienie mamy iść, ale to go doktor zobaczy i zadecyduje.

marzenka - ubrania super i ceny tym bardziej, tylko właśnie, jest gdzieś jakaś rozmiarówka?

Witam

Ależ dziś pogoda...........:confused2:zlało nas jak do domu wracaliśmy, a tylko z auto do bloku przeszliśmy z Misiem.

Pr- mój raz też mi tak zapodział telefon, znalzłam go potem w pralce z wypranym praniem i już niestety po nim:crazy:

megi- ale Cię na bieganie wzieło:-p

marzenka- jak się zamawia ciuchy przez tą stronkę którą podałaś?

madzia- to z młodą na basen musisz chodzić. Moja młodsza siostra ma skoliozę, chodziła na gimnastykę korekcyjną kilka lat, ale efekty słabe, boże basen prędzej by jej pomógł.

megi- gartki za za ząbki

aniołek- z aniołem strażem to nie masz już wyjścia pracę napewno znajdziesz:-)

Dla wszytskich choruszków zdrowia.

Ja dziś na zakupy ciuchowe się wybiorę, jak m wróci, chyba że zapał na łażenie po sklepach minie.

megi- juz mam duplikat karty, a dom caluski obszukany jak jest to sie sam znajdzie chyba ze jak mowilam wsadzil gdzies w wozek i jak lecielismy do przedszkola to wypadl ehhh nie szkod ami tel tylko numerow i karty pamieci na ktorej zdjecia dzieciakow byly

pr szkoda ze sie nie znalazl a masz jakis inny zastepczy?
aneteczka ja ostatnio w szczecinie poszlalam ale to na wyprzedazach, wiecej sklepow wiekszy wybor
u mnie zasada kupic wiecej za mniej:-D:-D:-D
yola to jak to sie mowi " na waciki starczy";-)aniolek super ze sie wyspalas,
megi a u nas co chwile siapi cos z nieba:confused2:

reklama
No u nas też teraz pada:/ M pojechał na swoje zajęcia za godzinkę będzie a ja z dzieciakami piosenek słuchamy dla dzieci mały marudny kurcze nic go nie cieszy na dłużej dzisiaj:( ta pogoda czy jak?! Wasze też takie marudy?????

Do góry