reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hello
burza mnie dzis obudzila:eek:mlody tez sie obudzil i podziwial pioruny
megi ty biegalas?:-Da co ciebie wzielo?:-)ja wczoraj juz sobie obmyslilam plan ze z rana wezme dawidka na rower biegowy i pobiegne sobie na stadion a tu co lipa bo pada.....to juz kolejny raz jak sobie obiecam ze :eek:pojde biegac:wściekła/y:no nic pocwicze w domku troszke...
moj chyba wezmie malego do przedszkola to bede miala luzik:tak:
owca no rzeczywiscie dziwne podejscie ma lekarz..czytalas moze o tym na interenecie?moze tu wiecej sie dowiesz...
madziarena i jak nacieszylas sie mezulkiem juz?:-D
ciacho mniam mniam..
a co do ciasta to ten z twojeg przepisu jest nie za niski i nie za wysoki w sam raz....pewnie na weekend zrobie znow tylko dorwe truskawki:tak:
a ja juz od jakiegos czasu kupuje radiobudzik tzn chce do kuchni jakies male radyjko i nic ciekawego nie moge znalesc a jak juz to cena z kosmosu bo tez czasem chce mi sie radia posluchac a tak to nie mam gdzie..
u nas dzis jakas kontrola w pracy...przez co wczoraj mialam zapiernicz uff mam nadzieje ze nie bedzie zle:tak:
dzis dzien luzu obiad jest..tylko odkurze i bede czekac na paczke;-)kolejna partia ciuszkow :tak:
megi jak tam mycha?odzywa sie cos
milej srody

reklama
czesc z rana
mialam do lekarza z mloda jechac ale wysypka znika wiec zostajemy. Mówie Wam szał ciał z lekarzami i chyba zaczynam wiedziec lepiej niz lekarze.... na trzydniowke dali mi antybiotyk :wściekła/y:

owca bylam, ale jakos tak.... No i ciekawych lekarzy tam macie... heh.. Basen fajna sprawa, niehc chodzi.
marzenko dzien nudów? no w taka pogode to i na rower nie ma jak wyjsc... u mnie ciagle pada....

owca dobrze ze lekarz zaleci basen:tak: plywanie to jeden z lepszych sposob na kregoslup, w wodzie odciaza go
madry lekarz, a nie przejal sie bo coz od tego sie nie umiera;-) :sorry:
ale sama musisz zwrocic uwage jak mloda siedzie, czy plecaka nie ma zbyt ciezkiego a na basen mozecie chodzic nawet 2 razy w tyg nie zaszkodzi
marzenka ubrania zamowilas z tej hurtowni?
larvunia to mloda miala 3-dniowke? ach ci lekarze nieraz wiecej szkody niz pozytku z nich

Hej hej :)
Marzenko widziałam i kupiłam ale dawno taki budzik w tesco dałam 19,99 :) Ja wczoraj też biegałam ale krótko - muszę się znów wziąć za siebie bo coś się zapuściłam ostatnio wrrr
Nie wiecie jak pogoda na lipiec ??
Owca basen jest ponoc rewelacyjny na wszystko, wiec dobrze ze tak lekarz zalecił :)
Marzena jak tam ubrania ? A co do męża to codzienie cieszę się jego obecnością :)
Widzisz Larvunia tak to jest z lekarzami.
Yolanta - ja to nie pomogę bo Gorzowa wogóle nie znam :)
My dzisiaj do przedszkola na 17 :) Mała już się nie może doczekać hehe
a za 2 tygodnie - 2 tygodnie urlopu JUPIII byle tylko pogoda była :)

a nie mowilam Wam??
W piatek bylam u lekarza z dziecmi, bo mlody kaszel mial okropny i katar itp
a mloda katar
poszlam i mlody dostal antybiotyk mloda nic, bo niby to na zeby bvo jej ida teraz bardzo, ostatnio trzy na raz wyszly
wrocilismy i w ten sam dzien w piatek mega goraczka mloda dopadla
co spadala to wracala max do 38,6 miala najgorzej w nocy w dzien ok 38.
byla pogodna co na zdjeciach widzieliscie, miala apetyt... tylko ten katar.... ja meczyl. Ale nie bylo tragicznie.
w niedziele kaszlec zaczela i poszlam w poniedzialek do lekarza czy aby na oskrzela nic nie zeszlo bo wiece ze u maluchow to bardzio szybko idzie. Ale nie, bo ja inhalowalam ciagle i oklepywalam, bo jednak ten katarek gdzies splywac musi... a ta mi antybiotyk przepisala.
a wczoraj ok 10.00 wysypalo ja. NAjpierw poszlo na plecki i kark i to bardzo plamy takie czerwone., schodzilo na brzuszek i wokol uiszek az na policzki i pojedynczo na buzce ma. Rączki i nozki czyste. Troszke na cipce ma i dupce ale troszke tylko. JEst caly czas pogodna i rozrabia mi i ma apetyt.
czytalam w necie ze to moze byc trzydniowka wlasnie. Bo co.. od piatku 22.00 do poniedzialku az do podania antybiotyku miala goraczke.a we wtorek z rana juz wysypka.
ide na tę 10.00 bo moze sie myle... bo bym najchetniej antybiotyk odstawila.... bo po co.
oki ide sie szykowac ;* bede wieczorem.

Hej z rana :-):-)
jakas dziwna ta pogoda pochmurno u nas ale cieplo w miare :tak:nie to co u was wprawdzie hehe

Marzenka czytalam juz na necie to wlasnie cwiczenia zalecaja i basen :tak:
jakie ciuchy zamowilas cos na allegro??..pochwal sie :-)

Ciacho no on nam powiedzial ze 1-2 razy w tyg ma chodzic :tak:

Madziarena wybieracie sie gdzies na urlop czy w domku?..

Yolanta to poszalejesz jak tysiaka odbierzesz haha ;-)

Larvunia wy to sie macie wspolczuje ci czemu te dzieciaczki ci tak choruja nie wiem...powodzenia u doktorowej :tak:

Kawke wypije to ide na dzialke,na obiad robie zapiekanke makaronowa to machne jak wroce :tak:

no ceny takie jak widac tyle ze to sprzedaz hurtowa jest wiec musze uzbierac minimum 25szt:tak:
za przesylke 20zl to ja to dziele na kilka osob rzecz jasna:tak:

reklama
No hej;)
Pogoda dziś do d...zaraz czuć ochłodzenie:/ Mały coś marudzi, zaraz go położę chyba...
marzenka tak zaczęłam biegać z sąsiadką tak dla kondycji bo ciągle w domu i wogóle więc trzeba formę trzymać:tak: Mamy trasę wyznaczoną, pierwszy raz biegłyśmy 20 min, wczoraj już 30min i tak stopniowo będziemy sobie zwiększać trasy....fajnie tak się wieczorkiem biega, jeszcze myślimy o rolkach ale to bym musiała sobie zakupić:tak:
mamy górną jedynkę u Pawełka i druga idzie stąd czasem marudzi...
Ide zaraz na zupę nastawić
PR- znalazłaś tel?

Do góry