reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

yola ja nie pomoge bo nie wiem:sorry2: a wpisz moze w google, fajnie ze znalezliscie cos portugalskiego u nas:-)
a wlasnie dzisiaj widzialam jak jezdzilo autko z kamera i rejestrowalo ulice pewnie beda akutalizowac mape w googlach:-D
a tak poza tym zapraszam moze ktoraś zrobi ciachaa: pierogi z jagodami:-)

reklama
ammm i wcielo mi posta
U nas Amelka kaszle Jasiek smarka mnei napitala gardlo i mam zapchany nos a na dodatek Janek gdzie walnal moj tel ze nei mzemy znlezc i sie w dodtaku rozładowal...:angry::angry::angry::angry::angry:

hejka

Yolanta ja tez nie wiem bo M zawsze odbierał.
Future- już są jagody, ja najbardziej lubię z jagodami pierogi. Ja robię ciasto z jajkiem, bo jakoś mi lepiej smakuje i mi się je lepiej lepi. Ale twoje wyglądają apetycznie. Ja jadłam z truskawkami ostatnio. Teraz mnie wzięło na twoje.
Pr- zdrówka oby nic nie było poważnego tylko lekkie przeziębienie. Bo ja mam dosyć moich chorych w domu z sobą włącznie
Future- miłego wałęsania się po Gw.

pr zdrowka zycze, mi dzieciakow nie potrzeba zeby telefon gdzies posiac, sama nieraz poloze ze szukam :baffled::-D
kroma a to z tymi pierogami to chybado mnie mialo byc nei do future:-D
alez mnie glowa boli a wsumie jedna strona:dry: chyba przez ta pogode
dzieciaki w szkole prawie nic nie robia tzn. juz zadnej nauki powaznej nie ma, nie wiem po jakiego grzyba im przedluzyli rok szkoly jak oceny juz wystawione

na razie pawel byl w plusie zalatwic duplikat kartu chyba ze gdzies sie znajdzie bo nie sadze ze jesli mlody by wrzucil go do kibelka to by poplynal bo by sie w odplyw chyba nie zmiescil:angry:

pr do kibelka ot raczej nie bo by na dnie lezal jak cos ale moze do kosza na smieci albo gdzies pod lozkiem albo w zabawkach? w lozeczku nie ma?

nie ma nigdzie caly dom juz obszukalam do poludnia z tesciowa. Poszkam zaraz jak wroce albo sam sie znajdzie. Chyba ze jeszcze taka mozliwosc jest ze gdzies na wozek polozyl i jak lecielismy rano do przedszkola to go zgubilam :angry::angry::angry:

raczej bys gdzies na klatce predzej zgubila niz na ulicy, chociaz istniej taka mozliwosc
szkoda bo wszystkie kontakty przepady

Witam wpadam an chwile
bo w dzien czasu nie mialam jak pojechala po 14 to dopiero o 18:30 wrocilam :tak:
czemu tu wszedzie jest tak daleko hehe :nerd:
no wiec u ortopedy zrobil jej zdjecie kregoslup krzywy..ale jakis lekarz taki dziwny luzacki nie przejal sie zbytnio chyba..bo na te lopatki nic nie powiedzial zalecil jej tylko basen 1 raz w tygodniu i kontrole za 6 miesiecy :tak::baffled:
zapytalam o jakies cwiczenia korekcyjne to machnal reka i powiedzial ze musialaby chodzic na to codzien...:baffled:
dziwny doktorek nie wiem czy te plywanie pomoze cos...
potem do rodzinnego po skierowanie znow na wizyty do logopedy wypisal mi na 10 wizyt i powiedzial ze wiecej ma nie chodzic bo wedlug niego wystarczy to co juz przechodzial chodzi rok :tak:powiedzial ze jak nie ma poprawy przez tyle czasu to juz nie bedzie i nie ma sensu zeby chodzila widocznie ma taka wymowe i juz...znowu logopeda bedzie mi marudzila hehe bo sie uczepila na jeszcze 60 wizyt :tak::nerd:...ale jak lekarz tak mowi to tak zrobie :tak:
no to tyle w tym temacie :-) potem skoczylysmy na male zakupy kupilysmy sobie po bluzeczce i mloda okulary do plywania :-D i do domu :tak:

PR jak tam znalazlo sie?ß..to ci maly cwaniaczek z jasienka hehe :-)
Larvunia co tak dzis cicho siedzisz?:happy2:
Future wrocilas cos kupilas ciekawego??..

Uciekam po piwko i bede sie relaksowac :-)

reklama
pr - mam nadzieje, ze znalazlas. Karty duplikat mozna zrobic, ale szkoda telefonu i numerów

A becikowe juz wiem gdzie odebrac. Nad Jazz klubem gdzieś. Google nie pomogły, moja mama o dziwo wiedziała

Do góry