reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
hejka jakoś się wyspałam, młody w nocy przyszedł spać z nami, rano standard nie chciał leków.

madziarena
- idę kazał nam przyjść do kontroli.

dzien dobry
dzisiaj juz chlodniej ale mam nadzieje ze jednak temp. skoczy do tych 25:tak:
madziarena u mnie radio gra non stop. nawet jak autem jade to slucham:tak:

i u nas radio od rana.
kiedys wlaczałam ddtvn, a teraz sporadycznie, bo mnie wkurza juz.

a ja dziś z kolei mam jakies dziwne bóle podbrzusza bo nie wyspałam się. nawet spałam do góry nogami, bo mi coś materac się wgniótł.
a właśnie jestem na etapie przekonywania mojego męża na materac. i chcę w Yisku kupic. wiem, ze to duzo kasy, ale musze, bo się nie wysypiam. a teraz z brzucholem, to już wogóle nie mogę sobie miejsca znależć...

Hej dziewczynki

Owca dzięki, że pytasz :happy2: ja jestem cały czas, czytam ale w sumie nawet nie mam co pisać.. wszystko po staremu. Dłuży się teraz jak diabli do przyjazdu P.. wcześniej jakoś szybciej leciało:baffled:
Dzisiejsza noc była super, wstawałam tylko 1 czy 2 razy, już dawno nie miałam takiego luksusu :tak:Ale wczoraj burza była..:-) a później świetne chmury, jeszcze takich nie widziałam. Mój brat zrobił fotkę więc jak tylko mi ją zgra to wrzucę, żeby Wam pokazać.. naprawdę coś niesamowitego. O właśnie doczytałam, że ciasteczko też o chmurach wspomniała hehe ciekawe czy to te same;-)
marzenka ja też zanim zaczęło padać to stałam w oknie i obserwowałam :tak: Lubię jak się błyska ;-)
Future dobry drogi materac na pewno starczy na lata, także to dobra inwestycja.
Ciacho a ja wolę tv niż radio, chyba że wychodzę z domu to zawsze w słuchawkach coś tam musi grać :tak: Też mam nadzieję, że troszkę się ociepli bo na razie chyba chłodno..
Megi fajnie, że wieczór rocznicowy udany :-):-):-);-)
kroma współczuję, że musisz toczyć boje żeby młody wziął lekarstwa, jeszcze tym bardziej, że sama jesteś chora.. zdrówka:no:
madziarena ciekawe czy córci się spodoba w przedszkolu:tak:
Mój młody marudzi, widzę że śpiący, a jak położę do łóżeczka to płacze i woła "mama" i jak go nie wziąć :-D
Dla wszystkich chorych zdrówka.. zwłaszcza dzieciaków szkoda.. :no: Mój też coś zaczął pokasływać, ale nasmarowałam go, dałam Vit C i jest lepiej.

No nic spadam na razie, miłego dzionka

aniolek dluzy sie bo ciagle o tym myslisz pewnie:tak:
my po przedszkolu...mlody niewiedzial o co koman na poczatku hehe smieszne to bylo..ale ogolnie ok bawil sie bez wiekszego problemu i nie bylo klotni o zabawki...
teraz przygotowalam obiadek i o 13 mykam do pracy....byle do 21;-)

No to w domku, małż robi obiadek, pijawka na cycu, a ja głodna :-p
A burza była super, a chmury jeszcze lepsze. Jasno jak w dzień było, a prawie 22-ga.

Future - dobry materac to podsawa wysypiania się:tak:. Tylko ja pechowiec, kupiłam jakieś 4 lata temu, niecałe, materac, drogi dobry itp. I co? I mi pękł, dosłownie. Pasek taki 15cm od brzegu się odkleił czy co, nie wiem.
Bioderka robaczka dziś zbadane, wszystko OK :tak: cieszy. A jeszcze dziewczynę z którą w szpitalu leżałam spotkałam :-)

Aaaaa w Biedronce Pasteis de nata kupiliśmy! Ciacha portugalskie :-D I nawet opakowanie z Pingo doce, portugalskiego odpowiednika biedrony ;-) Piekarnik się grzeje, żeby zrobić, mam nadzieję, że będą pyyyycha :-)

Heja;)
No wczoraj nieźle dała burza, chwilami się bałam na serio a mój tylko w oknie. Zuzia się obudziła bo się bała a młody nawet nic nie drgnął:) Potem brak prądu więc szybko szłam spać, podobno w nocy długo nie było coś naprawiali...
Wczoraj po kąpieli patrzę do buźki Pawełka a tam 2 górne ząbki:-) wylazły już na wierzch, teraz na tę chwilę ma już 5 ząbków i wszystko wkoło gryzie mały ząbiak:-D W piątek lekarz, niech go osłucha niby nic poza katarem ale jednak...będę spokojniejsza:tak: Idę zaraz młode obierać na obiad, i zawołać młodą bo lata już troszkę po placu...
AAA i wczoraj pierwszy raz biegałam:-) z sąsiadką....dziś chyba powtórka:tak:

reklama
Do góry