reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

owca juz wsio dobrze, cos chyba namieszalam ale juz oki:-D
a co tez bedzisz robic drozdzowe?;-)
u nas burza i leje wlasnie za to chmury takie dziwne pierwszy raz takie widzialam

reklama
owca juz wsio dobrze, cos chyba namieszalam ale juz oki:-D
a co tez bedzisz robic drozdzowe?;-)
u nas burza i leje wlasnie za to chmury takie dziwne pierwszy raz takie widzialam

ja i drozdzowe :-D nie nadaje sie do tego hehe w zyciu nie robilam :no:
chcialam tak popatrzec co masz nowego i te lody oblukac bo u nas maja byc w aldi takie maszynki do lodow wlasnie za 18 euro i zastanawialam sie nad nia :tak:

a ty na kompie siedzisz jak burza jest?? ja to wszystko zawsze wylaczam :tak:

dzięki laski, ja tam mogę chorować, wolę sama zdychać, sobie jakoś poradzę, pomarudzę, ale chociaż w nocy pośpię, a dzieciaki to są nie do zniesienia jak chore, pokładają się, płaczą i ciągle na rękach są, jestem ledwo żywa, ale fajnie, że burza jest.

Marzenka- powodzenia, ja mam dopiero w Lipcu zebranie z dzieciakami.
Owca- ja się zbieram na jakieś ciasto i nie mogę coś a truskawki czekają.
ciasteczko- muszę luknąć na bloga, bo mam ochotę na jakieś szybkie ciasto, a widziałam, że masz drożdżowca.

no i po deszczu. troche popadało, ale już koniec. trochę połupało, psy i koty zwariowały, wszyscy do domu się pchali. haha. dawno nie było bburzy i się bali.

Hesiu właśnie zasnął, bo jak burza, to ona przez okno co to się dzieje.
ale tęczy nie widziała, nie potrafiła odnaleźć...a była piękna......

ja też lece. dobranoc kochane **

dzien dobry
ale byla u mnie burza:szok:jeszcze takiej nie widzialam:szok::-D
stalismy przy oknie i podziwialismy grzmoty:-D
owca chodzilo mi tylko o to ze jak jest mozliwosc to zeby hania robila cwiczenia na te odstajace lopatki;-)
kroma biedna ty...
a twoj dalej w rozjazdach ?ktos ci pomaga jak jestescie chorzy?

reklama
Hej. :)
U nas też burza wczoraj - poszłam na rolki i jak zobaczyłam błyski to się zwinęłam do domku :)
Pooglądałam z mężulkiem mecze i poszliśmy spać, mała mi szybko zasnęła.
My do przedszkola w środę na 17:00 - zajęcia adaptacyjne I - troche szkoda ze tak późno.
Ciacho od dzisiaj słucham radia hehe ;)
Kroma zdrówka - mi już troszkę lepiej. A właśnie jak Twoi mają zapalanie oskrzeli i wogóle wy wszystkie to idziecie potem z dziecmi do kontroli ?? Nie mam pojecia czy isc z nia czy nie ...
Uciekam bo mam dzis sluzbowy wyjazd paa

Do góry