reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Madziaren- zdrówka
Future- ja już po lekarzu, Arek ma zapalenie oskrzeli. W sumie teraz wiem, ze to wirusowe, jak wszyscy na to samo chorzy, w dodatku doszło jeszcze zapalenie gardła. A on ma odruch wymiotny po braniu leków, znowu mi zwymiotował. Teraz śpi.
Blond- Olka to samo robiła, przeszło jej, bo się przyzwyczaiła do brata, ale czasem jest zazdrosna i on też, w sumie teraz on bardziej i się biją. Ja cię rozumiem, mi nerwy puszczały i Olce się dostawało, teraz jak to wspominam to mi jej żal a mi przykro, ze ją troszkę na bok odstawiałam jak coś nabroiła, albo w histerię wpadła. Życzę dużo cierpliwości.
Megi- spóźnione sto lat z okazji rocznicy.

reklama
czesc laski
ja po pracy
z aniedlugo mykam na zebranie w przedszkolu:tak:pierwsze:-D
ktoras pytala czy dawid tak syzbko zasypia tylko niepamietam ktora...;-)no to jest roznie u niego.....czasem spi wdzien jak sie zmeczy....jesli spi w dzien to idzie nawet o 22-30 spac tak jak my a jak nie spi to tak staram sie po 19 isc juz czytac zanim poczytamy to juz przed 20...
dzis juz wstal 6-15 wiec mysle ze szybko pojdzie spac bo juz jest zmeczony..takze roznie z tym jest...
ja wole zeby mi szybciej szedl spac a ja mam wieczor na obejrzenie filmu na nic nierobienie bo nawet nie mam kiedy sobie tak w ciszy posiedziec wiecie jak to jest.....a rano to i tak ja juz nie spie to nawet moze i o 6 wstac:-D
ciacho placek drozdzowy pierwsza klasa:)

Ostatnia edycja:
blond dzieciaki tak maja i nieraz bywa ze taka zazdrosc trwa nawet kilka lat, miejmy nadzieje ze przejdzie mu szybko:tak:
kroma wspolczuje, ale to przez ta pogode pewnie tyle tego scierwa lata, dzisiaj 30stop a jutro bedzie pewnie 20 i normalnie wykanczaja takie skoki temperatur
marzenka ciesze sie ze ciasto wyszlo i ze smakuje:-) super

hello :-):-)
wpadam zobaczyc co tam skrobiecie hehe
ja dalej dzialam na ogrodzie,maluje itp...teraz juz w domku od 14 bo trzeba bylo obiad naszykowac chcialam jeszcze isc ale mlodemu sie nie chcialo :sorry2: ale do sasiada to poszedl :tak:
jutro czeka mnie maraton po lekarzach haha na 15 ortopeda z mloda jade sprawdzic bo ma strasznie odstajace lopatki moze da jakies cwiczenia albo cos :baffled: a na 17 do rodzinnego bo skonczyly mi sie wizyty u logopedy i musze znow skierowanie wziasc na kolejne 10 :tak:...pewnie wroce bedzie 19...wrr nie chce mi sie tak krazyc :confused:

U nas dzis niby cieplo napewno ze 26 st jest ale wiatrzysko takie ze malo lba nie urwie :tak: 2 razy mi na balkonie suszarke przewrocilo z praniem :wściekła/y:

Larvunia chyba jeszcze sie gosci ze nie wpadla sie tu zameldowac :baffled:
Blond napewno rafal potrzebuje troche wiecej czasu,bedzie lepiej za jakis czas zobaczysz :tak: chwal sie tu lepiej synusiem pokazuj jakies fotki :tak:
Marzenka podziwiam ze jeszcze masz checi na pieczenie ciasta :-)
Kroma zdrowka dla was :happy2:
Ciacho jak tam u ciebie co dzis porabiasz?..
Megi spoznione ale szczere zyczonka szczescia na kolejne lata razem :-)
Aniolek a ty gdzie sie podziewasz??...

Milego popoludnia :-)

owca ja tez nie lubie jak caly dzien czlowiek gdzies biega i musi tu i tam jezdzic w piatek z rana musialam pozalatwiac to i tamto i jak wyszlam z domo o 7:30 to weszlam o 11
megi mowili w radiu ze maja przejsc burze a wiatr nawet 80km/h ale co sie dziwic jak 32 stop.dzisiaj:baffled: a jutro pewnie tyle juz nie bedzie
ja myslalam ze dzisiaj a autobusie miejskim to padne tak goraco ze porazka, w niektorych niby klimatyzacja ale chyba naniby bo nie mialam tej przyjemosci doswiadczyc
w szczecinie ostatnio jechalismy kilimatyzowanym autobusem normalnie luksus:-)

no u nas chwile popadalo pogrzmialo a tak cisza..
w przedszkolu ok jutro idziemy na 2 godz ciekawe jak dawid bedzie sie zachowywal....
owca a no mi sie nie chcialo ale cos by sie zjadlo.....poza tym ja malo pieke teraz oj bardzo malo zadko kiedy ale jak zobaczylam ciacha drozdzowy ztruskawkami to mi szybko ochota przyszla..
nie lubie nic nie robic bo jestem pozniej jeszcze bardziej zmeczona :-D
megi ja nic nie slyszalam hehe ja nawet niewiem co sie dzieje w swiecie:-D
owca mozna cos ztym zrobic?
future ano niech popada:-D
milej nocy

reklama
Marzenka co da sie zrobic o co kaman :baffled::baffled: powodzenia w przedszkolu napewno mlodemu sie spodoba.
ciacho co z twoim blogiem bo nie moge wejsc pokazuje mi ze taki nie istnieje :no::baffled:

Moj synalek juz zasnal jeszcze jedno zostalo ale z tamta to juz gorzej hehe nie chce tak wczesnie isc spac...

Do góry