reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hejka..
widze ze kazda dzis sprzata hehe ale tak to przy sobocie bywa :tak::tak:
My dopiero wrocilismy z dzialki,malowanie pelna para malujemy caly domek i altanke na 2 razy bo stara farba przebija to mamy co robic :tak:
Corcia od wczoraj u babci , dzis mialy isc na basen :tak:
A pogoda bee...zazdroszcze wam ciepelka u nas tak 20 st i caly czas pada deszcz z malymi przerwami wrr..

Aneteczka to fajnie ze szafa zamontowana w koncu :-):-)

reklama
owca u nas dzisiaj upal okropny, niby nie ma za duzo słońca, ale tak grzeje, że szok.

megi a co to są grzybki na nk??

my posprzątaliśmy nieco, zjedlismy obiadek ;) (żeberka z dzika, ziemniaczki, i pomidorki z sałatą i smietaną)

ja teraz wystawiam nieco na allegro ciuszków tych dla niemowląt... ale generalnie już z sił opadliśy i mamy leniwe popoludnie ;)

Future u mnie tez leniwie
maly oglada bajki,ja przy lapku a chlop mi odplynal i zasnal na wyrku :-D tylko chrapanie slysze :tak:

a megi chodzilo pewnie o jakas gre na nk :tak:

czesc laski
tak wam szczerze powiem ze wyszlam z rytmu zeby na bierzaco pisac no i nie w temacie jestem.....
poza tym brak czasu i checi przychodze ostatnio zmeczona ciagle..wczoraj 18 godz juz w lozku lezalam zrobilismy sobie seans a i tak zasnelam bo o 5 musialam juz wstac i zasnelam szybciej od dawida ale co zrobic jak zmeczona jestem.......
jutro mam wolne ale i tak czuje ze padne dzis..
bylismy nad jeziorkiem.....burza nas zlapala ale syzbko do autka i heja do domku:tak:
owca na jaki kolor malujecie?
pozdrawiam
ja mam w poniedzialek zebranie rodzicow w przedszkolu ;-)
ide na tajny pokazac wam troche nas:tak:

FUTURE, ANETECZKA mi nie chodzi o posłyłanie dziecka (w szkole) na zajęcia po 5 naraz... Obie napisałyście mój, moje będą chodzic na wszystko co się da" i właśnie o to mi chodzi... O to ganianie na wszystko...

FUTURE ja nie mówię że przedszkole to zło... ja wiem że kontakt z równieśnikami jest nieoceniony (ale to też zaczyna miec znaczenie w wieku po niemowlęcym) dlatego młody chozi do przedszkola, a zajęcia z rytmiki czy angielskiego nie są zajęciami na których szczególnie mocniej buduje się więzi z rówieśnikami... Według mnie właśnie dziecko powinno się obyc z byciem w grupie, zachowań między ludźmi, a potem przychodzi czas na nauke szkolną... I my właśnie jako rodzice musimy w dziecku wykształcic te zachowania w spotkaniach w małej grupie ze znajomumi dziecmi a przedszkole jest miejscem gdzie tą nauke dziecko może wykorzystac i podrasowac...

Ja dzis prace skończyłam przed 18 :-) ależ się ucieszyłam

ja nie mowie, ze w szkole mala bedzie latała na co się da. ale na to co bedzie chciała i z czym się bedzie wyrabiała, to owszem. gorzej jak nie bedzie chciała haha

u nas grzmi, trochę popadało. ale rześkie powietrze wpada do domu ;)

śpijcie słodko kochane ;*

uuuuuuuuuuuu przegraliśmy...................

kasia- ja nie twierdze, że młody na wszystko będzie w podstawówce chodził, ale pewnych rzeczy nie odpuszczę, bo uważam, że np język obcy to podstawa. Będzie chodził na inne zajęcia jeśli bedzie miał chęci i czas, gdyż zajęcia rozwijają, uczą. Ale rozumiem, ze niektórzy rodzice mogą myśleć inaczej i ich dzieci tylko do szkoły będą chodzić i jeśli to i rodzicom i dzieciom na rękę to ok. Ale proszę nie przekonuj mnie, że zajęcia pozalekcyjne to czyste zło i atak na dzieciństwo. Na tym skończyłam i sądze że dalsza dyskusja na ten temat mija się z celem:-p

Ostatnia edycja:
witajcie w niedzielny poranek
a no i przegrali....a tak wam szczerze powiem ze przespalam caly mecz haha:-Di tak nie wierzylam ze przejda o taka bede:-D
ciacho patrzalam na bloga mam chetke na drozdzowe i zrobie :tak:
ja mysle ze dawid jak juz pojdzie do szkoly to bedzie chodzil pewnie na jakies zajecia ale no nie przesadzajmy..jak nie bedzie chcial to nie i tyle ale na angielski to mysle ze to podstawa//ja nie umiem angielskiego wogule i chce zeby daw umial...bo to kiedys mu sie przyda...
aneteczka jak tam szafa..dawaj zdjecia pochwal sie troszke:tak:jak tam mlodego lozko?zadowolony?
larvunia jak tam wrocilas juz?

ja juz pranko wstawilam.....kawke wypilam ..na obiadek dzis rosolek nic mi sie nie chce innego robic...ogarne domek i bede sie lenic pozniej...pewnie mykniemy na roweki
milej rodzinnej niedzili zycze;-)

reklama
Witam niedzielnie :-):-)

Marzenka ty ranny ptaszku masz wolne to pospij sobie dluzej a nie juz pierzesz od rana ;-):-D
ja tez wstalam dzis po 7 jakos mi sie spac nie chcialo juz..poszlam z psem a teraz kawka :tak:
ja tez tylko rosolek dzis robie :tak:

Ja meczu nie ogladalam wcale zreszta zadnego hehe..dopiero dowiaduje sie dzis na necie ze przegrali :-D...bo moj jeszcze spi to pozniej mi dopiero pewnie powie :tak:

Co do zajec pozalekcyjnych to moja uczennica jak narazie nie chodzi na nic dodatkowego :no:..
ale ona chce chodzic na kolko plastyczne w szkole takie po lekacjach i jak chce to ja zapisze :tak:
Takie kolko jest tu powadzone od 3 klasy wiec w nowym roku szkolnym ja zapiszemy :tak:
Ona bardzo lubi malowac i robic tego typu rzeczy wiec jak chce to ok :-)

Zycze milej niedzieli :happy:

Do góry