reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Witam babeczki :-):-)
zagladam do was ale nie wiem co pisac :confused:
PR nie wiesz jak tam nasza blond daje rade..bo nie pisze nic chyba nie ma czasu :confused:

Kawke dopije i uciekam na dzialke tradycyjnie hehe :tak:

Owca- dzownila wczoraj do mnie chwile gadalysmy bo Alan sie obudzil i chcial cycka. Mały wrocil juz do wagi urodzeniowej;] jest na cycku. Spi ładnie. Tylko Asia mowila ze Rafał chodzi smutny biedny i mowi ze mama go chyba nie kocha :( bidulek moj :( musi sie przyzwyczaic do tego ze mama musi dzielic milosc na 2. Moja Amelka miala taki kryzys ale prze 2 dni jakos i jej przeszloa le potem przyszla zazdrosc i jest do tej pory;/

Witam wszystkie. Dziś mam od rana dobry humor. Nawet wstałam dziś wcześniej niż zwykle, zanim mąż przyszedł ze służby(ok 9) było już posprzątane, odkurzone, wszyscy poubierani, Zuzia śniadanie zjedzone...mój się lekko zdziwił że ja nie w piżamie:-D zaszykowałam już pieczarki na obiad, jeszcze pójdziemy do miasta po ziemniaczki i chlebek...Mały mój smara się jeszcze ale nie tak bardzo, odciągamy mu więc może nie będzie gorzej a tylko lepiej.
Dziś mi się obudził o 5 więc jak na niego pięknie:)
Miłego dnia zmykam...

Myślę co by tu zaszykować na niedzielny wieczór....mamy z m 6 rocznicę ślubu:-)

reklama
my mamy 3 rocznicę w lipcu.

a moja mała właśnie wycieła numer.
zrobiła kupe w gaciory. ja puszczam prysznic, rozbieram ją, ona cała w skowronkach, ze się kąpać już idziemy, sciagam majty, a kupy ni ma. to chyba bąk taki hahah. ale miala mine jak zakręciłam wode...

Do góry