reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Larvunia ja się nie gniewam, oczywiście każdy może mieć inne zdanie.
moja się z bajek nie nauczy, bo nie ogląda. raz kiedys, jak mi się nie chce wstać o 7, to pol godzinki jej włączam. ale to bardzo sporadycznie. a tak przez caly dzien nie ma tv i nie ma bajek.
teraz jesteśmy na etapie odgłosów z jutuba. odgłosy zwierząt i obrazki.

każde futerkowe zwierze to hał hal, a ptaki i kury to chrr chrrr
a ja pękam ze smiechu.

Larvunia a co do Frucia to mowiłam ci. zastanów sie. ale csiiiiiiiii:-D

a z tymi chorobami to nie mowcie wogole. znow mniej dzieci w przedszkolu, i wokół się słyszy, że dzieci chore.

moja padła właśnie, ale co się narozrabiła od rana to moje.
Moj menżu już skończył zajęcia w prywatnej szkole, to teraz popołudniami mam więcej czasu dla siebie ;)

Larvunia
a jak wystawiałaś te ciuszki na bb co sprzedawałaś? i sprzedałaś trochu? bo ja wystawiam na allegro te co mam nowe, albo prawie nowe. różowe. a te normalne to oddam komuś ;)

reklama
larvunia no to decyzja twoja u nas zajecia byla na koncu zawsze ale to juz prawie zamierzchle czasy:-D
pr a otworz sobie konto tak zebys tylko ty miala dostep z tamtad ci nie wybierze
nie wiem moze schowaj do piwnicy albo gdzies bo nie moze tak byc ze ty oszczedzasz a twoj wydaje chore to:sorry2:

Future jakie ciuszki??
ja wszystkie Tobie oddalam bo sie nie sprzedały, jeden komplet bodziakow poszedl na dlugi rekaw chyba jak dobrze pamietam.... a za 2 zł nie sprzedam, wolalam oddac Tobie. Za duzo zachodu a i prowizje zjada za sprzedaz wiec zero zarobku a zachodu bo trza isc na poczte zapakowac to itp....
Za duzo tego jest wszedzie, ciuszkow... allegro to juz przepelnione normalnie.
Ale jak dasz dobra cene to może pojdziejak nowe... gorzej z urzywkami jest. Jak masz cos fajnego po Hesi a za grosze chcesz obchnąć to ja chętnie pooglądam. Może mame namówie i mi kupi od Ciebie ;-) Czasem mi Misiuli szkoda że ma takie bure ciuszki.... po starszym bracie ktory ma po kuzynkach... to juz 4 dziecko .... a te co podostawala zdobyczne to sa jeszcze duzo za duze... i tez tego wiele nie ma. Normalnie material mi sie w rekach rozpada po ciuchach po kuzynkach juz.... porazka!

larvunia wspolczuje, ale chociaz cos podostawalas, ja jak nie kupilam to nie mialam zreszta teraz tez tak jest i to przy obu dzieciakach a ubrania po starszej nie nadawly sie dla mlodej calkiem inne wymiary mialy
ja prawie wszystkie ubrania pooddawalam, ile oddalam sukienek takich na 2,3,4 latka, mloda miala takie cudenka
poszlo tego z 20 sztuk

ciacho tragedji nie mam tez do konca ;-)
na roczek mloda dostala od tesiowej 5 bluzeczek na krotki rekawek, wiec tragedji nie ma, ale wiecie, pizamek np ma 5 ale na ok 1,5 - 2 roczne dzieco a teraz spi w bodziakach na krotki rekaw... malo ich ma i co drugi dzien piore bo najwygodniej dla mnie.
Az tak nie nazekam ;-) Bo jakos udaje mi sie dzieciaki ubierac, na golasa nie biegaja ;-) i czysto mają ;-) a to chyba najwazniejsze ;-)

no to nie marudzic wiecej, ;-):-D:-p tak jak piszesz wazne ze cos na tym tylku maja
a ty rozu nie lubisz a dla dziewczynek prawie sam roz:-D wiec bolu nie ma:-D

Bo My polacy lubimy pomarudzic hehheeh
ale czesto lapie sie na tym ze jak juz sie wyzale i mi przejdzie to sobie mysle, po jaka chlere ja sie tak zale, nie mam najgorzej hehehee ;-)

larvunia czasem ponazekac kazdy moze:-D a nawet trzeba;-)
pr o to wspolczuje ale jak biegi nie chcialy wchodzic to mi to wygladaj raczej skrzynie biegow ze cos nie halo a sprzeglo to wsumie taka tarcza i ono powinno sie slizgac jak jest zjechana i to raczej z dnia na dzien sie nie robi:no: no ale mam nadzieje i zycze zeby koszta nie wzrosly
zawsze jakos trzeba oszczedzac, bo zawsze wszystko mozna rozpier... i nie miec nic a zyczie tez nie polega na samych przjemnosciach bo zeby cos miec i pozniej sie tym cieszyc to trzeba nieraz sie troche poswiecic

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry