FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
Larvunia ja się nie gniewam, oczywiście każdy może mieć inne zdanie.
moja się z bajek nie nauczy, bo nie ogląda. raz kiedys, jak mi się nie chce wstać o 7, to pol godzinki jej włączam. ale to bardzo sporadycznie. a tak przez caly dzien nie ma tv i nie ma bajek.
teraz jesteśmy na etapie odgłosów z jutuba. odgłosy zwierząt i obrazki.
każde futerkowe zwierze to hał hal, a ptaki i kury to chrr chrrr
a ja pękam ze smiechu.
Larvunia a co do Frucia to mowiłam ci. zastanów sie. ale csiiiiiiiii
a z tymi chorobami to nie mowcie wogole. znow mniej dzieci w przedszkolu, i wokół się słyszy, że dzieci chore.
moja padła właśnie, ale co się narozrabiła od rana to moje.
Moj menżu już skończył zajęcia w prywatnej szkole, to teraz popołudniami mam więcej czasu dla siebie
Larvunia a jak wystawiałaś te ciuszki na bb co sprzedawałaś? i sprzedałaś trochu? bo ja wystawiam na allegro te co mam nowe, albo prawie nowe. różowe. a te normalne to oddam komuś
moja się z bajek nie nauczy, bo nie ogląda. raz kiedys, jak mi się nie chce wstać o 7, to pol godzinki jej włączam. ale to bardzo sporadycznie. a tak przez caly dzien nie ma tv i nie ma bajek.
teraz jesteśmy na etapie odgłosów z jutuba. odgłosy zwierząt i obrazki.
każde futerkowe zwierze to hał hal, a ptaki i kury to chrr chrrr
a ja pękam ze smiechu.
Larvunia a co do Frucia to mowiłam ci. zastanów sie. ale csiiiiiiiii
a z tymi chorobami to nie mowcie wogole. znow mniej dzieci w przedszkolu, i wokół się słyszy, że dzieci chore.
moja padła właśnie, ale co się narozrabiła od rana to moje.
Moj menżu już skończył zajęcia w prywatnej szkole, to teraz popołudniami mam więcej czasu dla siebie
Larvunia a jak wystawiałaś te ciuszki na bb co sprzedawałaś? i sprzedałaś trochu? bo ja wystawiam na allegro te co mam nowe, albo prawie nowe. różowe. a te normalne to oddam komuś